Přejít na obsah


Fotka

MOBAC - výroba mapy pre LOCUS


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
140 odpovědí na toto téma

#81 Bambulini

Bambulini

    Bambulini

  • Members
  • PipPipPip
  • 117 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2013 - 12:00

bflmpsvz napsal/a:
Zdar chtěl jsem se zeptat jestli náhodou někdo nepoznává kdo dělá tyhle mapy a popřípadě jestli se na ně nedá někde narazit online:
...
Stáhnul jsem si před delší dobou pár vzorků z už neexistujících map 1188.cz tak mě zajímalo jestli tyhle mapy nepublikuje ještě někdo jinej. Mě se dost líbí a rád bych měl znova možnost si stáhnout v MOBACu celou ČR. Dík předem :)

To jsou SmartMaps. Dostupný jsou on-line v Locusu. Mají i vlastní mobilní aplikaci.
  • 0

#82 m4rkus

m4rkus

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 129 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2013 - 9:37

Ahoj, nemáte někdo aktuální mapové zdroje do mobacu? Přestal mi jít google aji cyklo. Díky za odkaz do pošty.
  • 0

#83 merapi

merapi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2013 - 16:11

Pěkný den, rovněž se přidávám s prosbou, zda někdo nemá aktuální mapové zdroje pro MOBAC, kde by byl Google Maps. Z jiného fŕa mám jen toto, kde MAPS nejsou:
  • 0

#84 staska

staska

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 126 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2013 - 20:11

Já mám tady verzi 1.8 a tam Google Maps chodí.
  • 0

eTrex Legend, evolve touchTraxx, GPSmap 60CSx + 8GB microSDHC, Oregon 450


#85 Xork42

Xork42

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 361 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2013 - 21:02

ahoj .. divna vec, stahuju skrz mobac 1.9.5 google clasik mapy ... severni scandivanivie, vzdy stejne velike "ctverce" a docela me mate ze nektere maji od 60 po 200 az 500 MB
a najednou dalsi maji 1,21 GB !?!

predtim kazdy ctverec se velikosti lisil, podle clenitosti, ale ted tech par ctvercu ma pokazdy skoro presne 1,21GB

cim to muze byt ?

Vložený obrázek
  • 0

#86 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 623 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2013 - 22:32

m4rkus napsal/a:
Ahoj, nemáte někdo aktuální mapové zdroje do mobacu? Přestal mi jít google aji cyklo. Díky za odkaz do pošty.


Raději bych odkaz na neblokované a kvalitně renderované OSM !
  • 0

#87 Norbert_G

Norbert_G

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 430 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2013 - 3:24

Už jsem to tu někdy někde popisoval, jak na neblokované OSM. Ta blokace je založena na detekci UserAgentu, takže ho musíš změnit na něco jiného. Bohužel je na to třeba editovat přímo aplikaci, nejde to udělat někde v nastavení.
  • 0

#88 Petr1868

Petr1868

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 283 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2013 - 16:43

Chtěl jsem se zeptat zda někdo nemá v MOBACU zpracované mapy IGN France 1:25000 - dostupné v el. formě jsou na adrese http://www.geoportail.gouv.fr/ Jedná se mi o Gorges de Ardeche a Gorges du Tarn Díky
  • 0

#89 Xork42

Xork42

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 361 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2013 - 20:22

Xork42 napsal/a:
ahoj .. divna vec, stahuju skrz mobac 1.9.5 google clasik mapy ... severni scandivanivie, vzdy stejne velike "ctverce" a docela me mate ze nektere maji od 60 po 200 az 500 MB
a najednou dalsi maji 1,21 GB !?!

predtim kazdy ctverec se velikosti lisil, podle clenitosti, ale ted tech par ctvercu ma pokazdy skoro presne 1,21GB

cim to muze byt ?


tak je to nejaky divny glitch ve verzi 1.9.5 proteze stejny ctverec stazeny ve verzy 1.9.11 uz ma zas velikost kolem 150-170MB ...

takze sem si odpovedela sama ...
  • 0

#90 Xork42

Xork42

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 361 příspěvků(y)

Publikováno 23 červen 2013 - 19:08

dotaz - dokazal by nekdo do mocu dostat tudle mapu ? http://ut.no/kart?so...222137451171875 ne topo ale vpravo nahore je prepinac na Flyfoto(beta) - satelitni snimky Ty jak dostat do mabacu ???
  • 0

#91 HubdaTeam

HubdaTeam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 101 příspěvků(y)

Publikováno 04 červenec 2013 - 13:08

Moji drazí kačerové :)... Funguje vám aktuálně MOBAC a Google mapy? V polovině května jsem ještě nádherně stáhnul celý Amsterdam a teď mám (včera večer) na obrazovce pouze křížky. :( Je možné, že by moji IP adresu trvale zablokovali, že jsem stáhnul kolem 1.5 GB dat? Kromě této akce jsem od nich roky nic netahal. Nedošlo za tento měsíc k nějaké úpravě skriptu, kterou jsem nezaznamenal (a na netu nenašel)? Díky za odpověď.
  • 0

#92 Xork42

Xork42

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 361 příspěvků(y)

Publikováno 04 červenec 2013 - 17:40

tak sem na tom stejne, minuly tyden jsem jeste stahovala spoustu google terrain map a ted mi to nehodi krizek ale rovnou error a shodi celej MOBAC ... Version: Mobile Atlas Creator (MOBAC) 1.9.5 (1965) Platform: Windows XP (5.1) (windows) Java VM: Java HotSpot™ Client VM (1.6.0_37-b06) CPU cores: 4 Thread: Map preview thread 2 Error hierarchy: NoSuchMethodError: mobac.exceptions.MapSourceInitializationException: method <init>(Ljava/lang/Throwable;)V not found ############################################################# java.lang.NoSuchMethodError: mobac.exceptions.MapSourceInitializationException: method <init>(Ljava/lang/Throwable;)V not found at mobac.mapsources.mappacks.google.AbstractGoogleMapSource.initializeServerUrl(AbstractGoogleMapSource.java:63) at mobac.mapsources.mappacks.google.GoogleMaps.initernalInitialize(GoogleMaps.java:34) at mobac.mapsources.AbstractHttpMapSource.initializeHttpMapSource(AbstractHttpMapSource.java:106) at mobac.mapsources.AbstractHttpMapSource.getTileData(AbstractHttpMapSource.java:135) at mobac.mapsources.AbstractHttpMapSource.getTileImage(AbstractHttpMapSource.java:142) at mobac.gui.mapview.TileLoader$TileAsyncLoadJob.loadOrUpdateTile(TileLoader.java:101) at mobac.gui.mapview.TileLoader$TileAsyncLoadJob.run(TileLoader.java:95) at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.runTask(Unknown Source) at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source) at java.lang.Thread.run(Unknown Source) #############################################################
  • 0

#93 lacop

lacop

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 04 červenec 2013 - 20:49

U mňa dobré.
  • 0
Samsung Galaxy S II + Locus Pro + iGO
Garmin Oregon 450 (Patched)
Magellan Mobile Mapper 6 + OziExplorerCE 2 + iGO
QSTARZ BT-Q1000Platinum (Datalogger)

#94 TA_Kosice

TA_Kosice

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2013 - 0:45

Mám presne rovnaký problém, aký popisuje Xork42. Deje sa to však len u tých máp, ktoré sú od Googlu. Tu sa ten problém spomína: http://sourceforge.n...obac/bugs/237/. Akoby bol nesprávny zdroj v mapsource. Kde môžem stiahnuť ten správny?
  • 0

#95 lacop

lacop

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2013 - 8:15

Skús tie,čo som dal do prílohy. Mali by ti fungovať. Téma o MOBACu je aj tu: http://forum.mtbiker...map-t24405.html
  • 0
Samsung Galaxy S II + Locus Pro + iGO
Garmin Oregon 450 (Patched)
Magellan Mobile Mapper 6 + OziExplorerCE 2 + iGO
QSTARZ BT-Q1000Platinum (Datalogger)

#96 Xork42

Xork42

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 361 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2013 - 19:44

tak zas mi prestali v mobacu fungovat google hybrid mapy oproti minule mi to maboc neshodi chybou ale mapa je cerna se siti silnic ... nema nekdo funkcni addon ?
  • 0

#97 MarHan

MarHan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 371 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2013 - 20:22

Take bych ocenil update:-)
  • 0
Garmin Oregon 650, Samsung Galaxy S + Locus + GSAK

#98 lacop

lacop

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2013 - 10:06

V prílohe.
  • 0
Samsung Galaxy S II + Locus Pro + iGO
Garmin Oregon 450 (Patched)
Magellan Mobile Mapper 6 + OziExplorerCE 2 + iGO
QSTARZ BT-Q1000Platinum (Datalogger)

#99 MarHan

MarHan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 371 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2013 - 16:46

lacop napsal/a:
V prílohe.

Velke diky!

Predpokladam, ze mapy.cz porad nejdou a jen tak nepujdou...
Jde mi hlavne o fotomapy, ty na google nejsou tak aktualni.
  • 0
Garmin Oregon 650, Samsung Galaxy S + Locus + GSAK

#100 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 623 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2013 - 18:13

MarHan napsal/a:

lacop napsal/a:
V prílohe.

Velke diky!

Predpokladam, ze mapy.cz porad nejdou a jen tak nepujdou...
Jde mi hlavne o fotomapy, ty na google nejsou tak aktualni.


To se nedá brát jako dogma. V Brně momentálně platí:
mapy.cz © 2011
maps.google.cz © 2013
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama