Přejít na obsah


Fotka

Přenos databáze


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
4 odpovědí na toto téma

#1 Kachna.cz

Kachna.cz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2013 - 17:41

Dobrý den, potřebuji poradit, jak přenést databáze z geogetu na starém PC do nového ? Děkuji za radu
  • 0

#2 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 318 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2013 - 17:50

1) dáváš dotaz do špatné kategorie 2) zkopíruj soubor GEOGET.DB3 z datového adresáře
  • 0

#3 Kachna.cz

Kachna.cz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2013 - 18:11

Nikde jsem ten soubor nenašel. Mám otevřené i skryté soubory a prohledávání celeho PC bylo nulové.
  • 0

#4 vin-lin

vin-lin

    vin-lin

  • Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2013 - 18:13

Kachna.cz napsal/a:
Nikde jsem ten soubor nenašel. Mám otevřené i skryté soubory a prohledávání celeho PC bylo nulové.


Když spustíš GeoGet, tak dole v liště se ti načte cesta k datovému adresáři. 2x poklepání na tuto cestu otevře datovou složku. Doporučuji přenést celý tento datový adresář.....
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

 

 

Vin - Lin Team


#5 Kachna.cz

Kachna.cz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2013 - 18:16

Jak jednoduché, díky
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama