Přejít na obsah


Fotka

Oznamovani poruseni pravidel

pravidla reviewer

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1 odpovědí na toto téma

#1 sadmanwholikesblues

sadmanwholikesblues

    Copak jmelí, ale jmelí!

  • Members
  • PipPipPip
  • 423 příspěvků(y)

Publikováno 04 listopad 2013 - 21:02

Mel bych takovy dotaz na reviewery a musim rict, ze mi to prave dost vrta hlavou.

Do jake miry vy, coby svrchovani schvalovaci a archivovaci kesi, stojite o to, aby vam bezni kaceri hlasili kese, ktere nejakym zpusobem porusuji pravidla. Vim, ze je to dotaz dost akademicky, ale prece jen bych si v tom rad udelal jasno - mam pomoci NA logu hlasit kazde poruseni pravidel? Tzn kazdou krabicku zahrabanou pod zemi / stary neupraveny listing, ktery nejakym zpusobem odporuje aktualnim pravidlum a ownerem nebyl aktualizovan / pozadavek na fotografii v logu, ktery uz dle pravidel neni mozny / kes o kterou se uz evidentne owner z ruznych duvodu nestara, i kdyz je evidentne v poradku a dale lovitelna / kes o kterou se evidentne owner nestara, ale jeji udrzbu vzali na sebe jini, i kdyz jim tato kes nepatri / kes porusuje minimalni vzdalenost od jine byt jen o malou vzdalenost / atd.

Nebo mam pomoci NA logu hlasit pouze zasadni problemy? Tzn. kes v naprosto dezolatnim nelovitelnem stavu a nereagujici owner / zasadni poruseni pravidel o minimalni vzdalenosti od jine krabicky (rekneme o 15 a vice metru, i kdyz toto je dost sporne) / hrube poruseni pravidel textu v listingu (napr. prima propagace cehokoliv) / atd.

Prijde mi skoda, aby diky drobnym a ve sve podstate malichernym provinenim vuci pravidlum zanikaly kese, ktere bez problemu funguji uz radu let. Proto bych rad znal nazor revieweru a pripadne mu prizpusobim sve pocinani.


  • -6

#2 DarkLord Reviewer

DarkLord Reviewer

    Advanced Member

  • Reviewer
  • PipPipPip
  • 400 příspěvků(y)

Publikováno 05 listopad 2013 - 7:43

S ohledem na skutečnost, že krom těch schvalovačů a archivovačů keší jsme i rovněž dohlížiteli nad dodržováním pravidel, tak samozřejmě pokud někdo narazí na keš, která tato pravidla porušuje, měl by o tom reviewer vědět. Ostatně archivace není jediným, ale až tím posledním možným důsledkem nahlášení - před ní vždy minimálně předchází výzva ownerovi, aby toto porušení napravil. Teprve až když owner nekomunikuje (protože s komunikujícím ownerem se dá skoro vždy nějak domluvit), nezbývá, než keš archivovat.

Zda máš vždy ty hlásit každé porušení pravidel, to už samozřejmě záleží vždy jen na tobě...


  • 9





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:pravidla, reviewer

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama