Přejít na obsah


Fotka

Locus - addon GeoGet Database


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
514 odpovědí na toto téma

#401 niximor

niximor

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2015 - 10:47

Podivej se v jakem jsi vlakne a pak reaguj :)


  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#402 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 672 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2015 - 11:01

Jo, pravda. Nevsiml jsem si. Omluva :) (Nicmene princip asi bude stejny.)


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#403 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2015 - 13:25

Jak se ted taha pri importu mene infa a zbytek az po kliknuti je super. Jenom pokud si naimportuju nejake kese, kliknu na kes a zobrazi se mi to male okenko ke kesi(obrazovka bodu?), tak pri kliknuti na napovedu mi to zadnou nenajde. Pokud kes rozkliknu (donacte se info), vratim se zpet a znovu kouknu zrychlene na napovedu, tak uz tam je. Slo by tedy jeste k nacetanemu zredukovanemu objemu dat pridat jeste napovedu at je rovnou k dispozici? Diky

 

Jakou zkoušíš verzi? Z Play či zde nahranou?


  • 0
\m/

#404 raddino

raddino

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 235 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2015 - 14:05

Tu zdejší, řešil jsem předím problém se špatným pořadím logů, které jsi opravil právě tou verzí tady :)


  • 0

#405 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 06 únor 2015 - 20:36

Hint dodán, předáno kuřeti, psal že to trochu potuní, dodá novou ikonu a vydá.


  • 0
\m/

#406 raddino

raddino

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 235 příspěvků(y)

Publikováno 06 únor 2015 - 20:37

Parada, diky!!!
  • 0

#407 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 06 únor 2015 - 23:49

Již k dispozici na Google Play. :-) https://play.google.....geogetdatabase

 

Pětkaři se mohou těšit na Material design.


  • 1
\m/

#408 Kuratkoo

Kuratkoo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 96 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2015 - 22:18

A klikejte v appce na reklamu, aspon bude na pivo ;)


  • -1

#409 niximor

niximor

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2015 - 10:55

Mimochodem po posledni aktualizaci mi prestalo fungovat filtrovani vlastnich kesi. Dival jsem se do nastaveni aplikace a dokonce tam zmizelo policko pro vyplneni vlastniho nicku. To ma byt nejaka nova feature? Chci videt v okoli HC cistou mapu, ne mapu plnou vlastnich kesi :)

 

(s tim souvisi i to, ze by bylo asi docela fajn, kdyz by se dalo zadat vic ruznych nicku, pod kterymi tvorim kese, protoze obcas pri nejake kooperaci mam sice kes psanou pod sebou, ale v tom, co geoget pouziva jako ownera nejsem)


  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#410 Kuratkoo

Kuratkoo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 96 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2015 - 11:03

Aktualne se nick bere z Locusu pres API.


  • 1

#411 niximor

niximor

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 02 březen 2015 - 16:13

Coz nic nemeni na tom, ze to proste nefunguje :)


  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#412 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 02 březen 2015 - 19:26

Ok, hloupá otázka, ale optat se musím: Máš ho nastavený v Locusu? :)


  • 0
\m/

#413 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2015 - 22:25

Tak jsem si konečně našel chvilku, vytvořil DB se třemi kešemi, z nichž jedna byla moje. No a funguje mi to. :) Když jsem měl zatrhnuté "Vlastní keše", tak se načetla a naopak.


  • 0
\m/

#414 wadesss

wadesss

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 112 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2015 - 10:34

Zdravím.Předem musím poděkovat za skvělý dodatek do lusucu.Občas používám addon pro řešení multin a mysterek(multi cache řešitel-další vynikající doplněk jenž muhu také doporučit  https://play.google....locus.addon.mcs ),ale abych se nějak vyjádřil.

Zjistil jsem,že pokud použiji poslední verzi addonu Geoget Databáze,tak ta pro urychlení nenatahuje celý listing a tohle zřejmě vadí druhému addonu multi cache řešitel jenž potřebuje listing,který ale není natažený přímo v locusu.Jestliže danou keš aktualizuji přes net je vše OK,ale pokud použiji jen tu z databáze nenačte se do addonu multi cache řešitel listing a je to nepoužitelné.Včera se mi to stalo v hlubokých lesích kde nebylo připojení a byl jsem v háji.Nerozumím programování a tak se chci předem omluvit pokud můj nápad je nesmysl,ale nešlo by do addonu Geoget Databáze přidat nastavení kde bych zvolil,zda chci nebo nechci natahovat celý listing?


Tento příspěvek byl upraven od wadesss: 12 duben 2015 - 10:36

  • 0

#415 nily

nily

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 49 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2015 - 8:01

Ahoj. Přidávám se k dotazu od Wadesss, bojuji totiž se stejným problémem. Rovnou bych se chtěl zeptat ještě na jedno možné řešení: Nešlo by nastavit, aby si po otevření nějakého listingu v Locusu a jeho načtení z GG databáze, Locus tento listing zapamatoval a již ho příště nenačítal? Pluginu MCS by to nejspíš stačilo a podobně to myslím řeší i plugin Geocaching4Locus, který také keš při otevření načítá jen poprvé, a pak už v Locusu zůstane.


Tento příspěvek byl upraven od nily: 13 duben 2015 - 8:01

  • 0

#416 niximor

niximor

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2015 - 21:23

Tak jsem si konečně našel chvilku, vytvořil DB se třemi kešemi, z nichž jedna byla moje. No a funguje mi to. :) Když jsem měl zatrhnuté "Vlastní keše", tak se načetla a naopak.

 

Problem je s tim, jak moc striktni to hledani podle vlastnich kesi je. Pokud jsem to pochopil spravne, ted se tam hleda jen presna shoda na nick. Ale jakmile se lisi velikost pismen, nebo je k vyplnenemu nicku jeste neco dopsane, uz to jako moji kes neoznaci.


  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#417 Dobesch

Dobesch

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2015 - 6:37

No problem s tim zapamatovanim listingu - samozrejme existuje moznost naimportovat a pak si to pamatovat bude. Problem je prave v tom, ze Locus neumi do databaze zapisovat. NAvic treba obrazky v databazi nejsou vubec - to by se ocus musel naucit pracovat jeste s imc


  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#418 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2015 - 12:22

Problem je s tim, jak moc striktni to hledani podle vlastnich kesi je. Pokud jsem to pochopil spravne, ted se tam hleda jen presna shoda na nick. Ale jakmile se lisi velikost pismen, nebo je k vyplnenemu nicku jeste neco dopsane, uz to jako moji kes neoznaci.

Hledání je striktní přesně takto:

LocusInfo info = ActionTools.getLocusInfo(LoadActivity.this, LocusUtils.getActiveVersion(LoadActivity.this));
String author = info.getGcOwnerName();

if (author != null && author.length() > 0) {
	sql += " AND author != \"" + author + "\"";
}

Tj. testuje se přesná shoda. Nemůžu testovat substring či začátek, protože můžou existovat lidé s přezdívkou "niximor2" či "Jsem niximor". Stejně tak jako jsou dva různí lidé "ulicnik" a "uličník".


  • 0
\m/

#419 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2015 - 13:38

Ahoj. Přidávám se k dotazu od Wadesss, bojuji totiž se stejným problémem. Rovnou bych se chtěl zeptat ještě na jedno možné řešení: Nešlo by nastavit, aby si po otevření nějakého listingu v Locusu a jeho načtení z GG databáze, Locus tento listing zapamatoval a již ho příště nenačítal? Pluginu MCS by to nejspíš stačilo a podobně to myslím řeší i plugin Geocaching4Locus, který také keš při otevření načítá jen poprvé, a pak už v Locusu zůstane.

Ahoj, zvážím do budoucna.


  • 0
\m/

#420 niximor

niximor

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2015 - 6:59

Hledání je striktní přesně takto:

LocusInfo info = ActionTools.getLocusInfo(LoadActivity.this, LocusUtils.getActiveVersion(LoadActivity.this));
String author = info.getGcOwnerName();

if (author != null && author.length() > 0) {
	sql += " AND author != \"" + author + "\"";
}

Tj. testuje se přesná shoda. Nemůžu testovat substring či začátek, protože můžou existovat lidé s přezdívkou "niximor2" či "Jsem niximor". Stejně tak jako jsou dva různí lidé "ulicnik" a "uličník".

 

takze strucne receno mam smulu a radeji nemam vubec zakladat, aby mi tam ty kese neprekazely, chapu...


  • -1
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama