Přejít na obsah


Fotka

Locus - addon GeoGet Database


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
514 odpovědí na toto téma

#421 menion

menion

    Menion

  • Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2015 - 7:22

No přiznám se niximore, že já moc nechápu. Co je vlastně za problém nastavit si "nick" v Locusu? Chápu jen, že by jsi chtěl mít uvedených více nicků najednou? To je celý problém? Přístup Voldíka je naprosto korektní, tzn. testuje se přesná shoda, žádné vyjímky neexistují


  • 0

#422 niximor

niximor

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2015 - 10:49

No přiznám se niximore, že já moc nechápu. Co je vlastně za problém nastavit si "nick" v Locusu? Chápu jen, že by jsi chtěl mít uvedených více nicků najednou? To je celý problém? Přístup Voldíka je naprosto korektní, tzn. testuje se přesná shoda, žádné vyjímky neexistují

 

Problem je v tom, ze mam spoustu kesi, kde nejsem uvedeny jako autor jen ja sam, ale je to treba kooperace vic lidi kteri vsichni jsou uvedeni jako autori, i kdyz fyzicky kes vlastnim ja na svem ucte, tj. ji nechci videt. Tj. mam vice ruznych "nicku" v ownerech, takze prosty match na = fungovat nemuze.

Ano, nastavit vic ruznych nicku by urcite stacilo, ale je to urcite slozitejsi uprava nez tam dat nejaky LIKE '%nick%' :)


  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#423 Kuratkoo

Kuratkoo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 96 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2015 - 10:53

Protoze mam Niximora rad, zavedu moznost nacist nick z Locus anebo si zadat rucne seznam nicku, ktere se maji ignorovat :) Dej mi tak 14 dni / mesic, fixnu to :)


  • 0

#424 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 182 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2015 - 13:03

V Geogetu je prave ve stadiu uvah vec, ze by se autorstvi kese poznamenavalo do tagu. Melo by to tu vyhodu, ze kdyz se autodetekce autorsvi splete, ma uzivatel moznost to rucne opravit a tim presvedcit Geoget o sve pravde.

 

Dalsi apliakce by pak mohly autorstvi brat z tohoto tagu.

 

Ale zatim o tom jen uvazuju, takze mne zajima, jestli by vam to pomohlo.


  • 0

#425 niximor

niximor

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2015 - 13:32

Ale zatim o tom jen uvazuju, takze mne zajima, jestli by vam to pomohlo.

 

To by bylo asi uplne ultimatni reseni :) Jen jestli by ty dotazy na tagy pak dost nezdrzovaly pri listovani kesi pri importu do Locusu (nebo spis pri zive mape). Jestli si to pamatuju spravne, je to join pres cca 3 tabulky?


  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#426 Karel_Iris

Karel_Iris

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2015 - 8:22

Ahojte, také bych uvítal rozcestník (úplné/částečné) pro načítání z db3. No a co mi včera dělal Locus za divadlo, že je bez dat....to snad neeee


  • 0

#427 menion

menion

    Menion

  • Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2015 - 8:23

to snad neeee

krasné nahlášení chyby, díky, do příště opravím.


  • 2

#428 Karel_Iris

Karel_Iris

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2015 - 9:20

krasné nahlášení chyby, díky, do příště opravím.

díky moc, je to super appka a chybka se obcas vloudí


  • 0

#429 menion

menion

    Menion

  • Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2015 - 9:20

no počkej, to byla ironie :). Já samozřejmě vůbec netuším co je za problém ...


  • 0

#430 Karel_Iris

Karel_Iris

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2015 - 9:29

no počkej, to byla ironie :). Já samozřejmě vůbec netuším co je za problém ...

aha sorry, v terénu jsem otevřel keš, asi poprvé po importu z db3, chtěla se asi donačíst a dobře 2 minuty vyskakovalo dole červené hlášení o spojení (Nelze navázat...). On to asi mnohokrát zkoušel.


Tento příspěvek byl upraven od Karel_Iris: 21 duben 2015 - 12:51

  • 0

#431 Karel_Iris

Karel_Iris

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2015 - 12:54


dobře 2 minuty vyskakovalo dole červené hlášení o spojení (Nelze navázat...).

 

Jen nevím, zda tento problém patří sem nebo vedle


  • 0

#432 menion

menion

    Menion

  • Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2015 - 13:00

NO spíše do locusu pokud ten červený popup je v tom Locusím stylu. Nicméně naprosto netuším co by měl chtít Locus stahovat z internetu při importu keší z GG databáze. Možná až se ti to příště stane, udělej nám screenshot s tím vyskakovacím dialog a poznamenej si kterou keš jsi importoval. Zásadní pro opravu takovéhleho problému, je mít možnost ho nasimulovat na vlastním zařízení. Díky


  • 0

#433 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2015 - 18:59

Nemůže to být nějaký obrázek v listingu?


  • 0
\m/

#434 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2015 - 19:14

Ano, nastavit vic ruznych nicku by urcite stacilo, ale je to urcite slozitejsi uprava nez tam dat nejaky LIKE '%nick%'  :)

Ale "nejaky LIKE '%nick%'" je naprostý nesmysl, který by naopak hrubě poškodil ostatní uživatele, proto to nejde udělat jednoduše. :-)


  • 0
\m/

#435 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2015 - 12:08

To by bylo asi uplne ultimatni reseni :) Jen jestli by ty dotazy na tagy pak dost nezdrzovaly pri listovani kesi pri importu do Locusu (nebo spis pri zive mape). Jestli si to pamatuju spravne, je to join pres cca 3 tabulky?

Mám za to, že do tagů už se šahá tak jako tak kvůli PMO, takže by to nemělo na rychlost zásadní vliv.


  • 0
\m/

#436 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2015 - 12:09

Zdravim. Mel bych dotaz ohledne PMO (premium members only) kesi - v mape je jejich ikona doplnena malou cervenou korunkou v levem hodnim rohu. V seznamu bodu ale toto oznaceni chybi a ani v detailu bodu se nedovim, zda je kes PMO ci nikoli. Nebo se pletu? Pouze v nastaveni filtru locusu lze PMO vybirat. 

Ale napr. cervena hvezdicka pro body s finalkou se v seznamu zobrazuje. Dik za odpoved

Ahoj, toto je dotaz na autory Locusu, dej ho do vedlejšího vlákna.


  • 0
\m/

#437 Kuratkoo

Kuratkoo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 96 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2015 - 23:49

Ahoj, nova verze aplikace Locus - addon GeoGet Database, verze 4.2. Vesmes pouze oprava chyb. Vyzkousejte a dejte vedet.

 

http://android.kurat...elease-v4.2.apk

 

Diky, Radim!


  • 0

#438 Tinklebell

Tinklebell

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 74 příspěvků(y)
  • LocationBrno

Publikováno 13 červenec 2015 - 8:04

Ahoj, chystám se na dovču a narazila jsem na problém, resp. myslela jsem si, že to bude pohoda, ale ouha - mám v Geogetu řadu vlastních POI v jedné databázi (číslený kod bodu, souřadnice, název) - nastavila jsem k databázi v addonu cestu a v Locusu mi to stále hlásí, že dle filtru nula bodů - prošla jsem si filtr v addonu, přeinstalovala addon, a nic - žádný filtr nastavený nemám. Kde může být chyba? Díky za pomoc.


  • 0

#439 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 672 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2015 - 8:33

Opravdu mas vlastni POI? Tedy body mimo geocaching? Obavam se, ze adon neumi pracovat s jinymi body nez kesemi a vsechny filtry budou predpokladat ID bodu zacinajici na 'GC'. Ale Locus nepouzivam a tak je to mozna strelba mimo terc.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#440 Tinklebell

Tinklebell

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 74 příspěvků(y)
  • LocationBrno

Publikováno 13 červenec 2015 - 8:45

Díky za odpověď. Přesně toho jsem se obávala. :I  Mám vlastní POI jednoho ostrova - kempy, pláže atd., ale v Geogetu jsem si je číslovala bez GC. Postačí přidat k číselnému kodu GC? Nevíte někdo? Nezkoušeli jste, jak to udělat?

Jde mi o to, abych v tabletu na cestu měla při ruce všechny pro mne důležité body i k navigování ;)


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama