Přejít na obsah


Fotka

Locus - addon GeoGet Database


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
514 odpovědí na toto téma

#41 Dragouni

Dragouni

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 11:00

Na webu je verze 3.0.1 s trochu upraveným zpracováním datumů, prosím o test. (U mě stále vše +/- ok :-))

I ve verzi 3.0.1 stále stejná chyba. Připomínám že používám zobrazování pres Live mapu

zkusím přiložit databázi. Je tam jen jeden bod, ale na vyzkoušení stačí.

http://www.edisk.cz/....db3_256KB.html


  • 0

#42 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 13:14

Tak u me taky zadna zmena.
  • 0

#43 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 14:53

Díky všem za reporty, už jsem na to asi kápnul, live mapa už mi funguje, už dostávám tu stejnou chybu co vy a už se mi ji myslím podařilo lokalizovat. Takže za chvilku snad bude další verze. :-)


  • 1
\m/

#44 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 14:54

Vyborne, tesim se! :)
  • 0

#45 PatPlusMat

PatPlusMat

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 15:23

Už?  :rolleyes:


  • 0

#46 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 15:27

Tak, pojďme na to. :-)

 

Datum aktualizace používám z dtupdate2.

 

Měla by fungovat live mapa, ikonky, parsování data, ... Přesun na vypočtené souřadnice jsem zatím neřešil, takže je stále ve stejném stavu. 

 

Při pohledu do kodu by teoreticky měly fungovat i ty přílohy - můžete někdo zkusit?

 

Adresa stále stejná:  http://www.voldik.cz...AddonGeoget.apk

Aplikace je hlásí jako verze 3.1.0.


  • 0
\m/

#47 PatPlusMat

PatPlusMat

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 15:39

Super :) jen tu hvězdičku u finální s. a není co řešit :)


  • 0

#48 PatPlusMat

PatPlusMat

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 15:41

Přílohy jsem netestoval, tak nemohu potvrdit.


  • 0

#49 Dragouni

Dragouni

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 15:41

No paráda, už to jede! Přílohy nepoužívám, takže nemám jak odzkoušet. Díky


  • 0

#50 PatPlusMat

PatPlusMat

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 15:43

Díky Voldíku za tvůj čas.


  • 0

#51 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 15:48

Zkusim ty prilohy. Za chvilku :))


  • 0

#52 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 16:14

Tak ozkouseno, data o kesich uz to nacita krasne. Skvela prace!! :) U jedny kesky, ktera je moje (ovsem nema tu ikonu "slunicka", zrejme z duvodu, ze jako owner je "petulinka1 a Gorakhal"), se mi ukazala cervena hvezdicka vpravo nahore - ma dva FWP - jeden pridanej v GG, druhej CO. 

Pak jsem najela nad Pardubice a hlasi mi to "chyba 1". Tak si to, Voldiku, nejak preber :D

 

Co se tyce priloh, tak to bud nefunguje, nebo to nemuzu najit :D Nebo nevim, jak to funguje :D


  • 0

#53 mike_btk

mike_btk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 16:25

Také se přidávám s pochvalným logem. Live mapa funguje, což je pro mě nejdůležitější. Přílohy podle mě nefungujou.


  • 0

#54 wadesss

wadesss

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 112 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 17:05

Tak já mám asi smůlu nebo dělám něco špatně.Pokud nainstaluji novou verzi 3.1.0, tak ji normálně otevřu nastavím cesty,ale pokud chci nainportovat  v Locusu tak se mi neobjeví možnost "Načíst keše z Geogetu".Pokud nainstaluji verzi z marketu vše je OK.


  • 0

#55 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 17:06

ja tam tu moznost normalne mam. Mozna, ze jak jsi to odinstaloval, tak se to cudlitko ztratilo z Locusu nebo nevim :D Co mas za androida a verzi Locusu?

 

PS: on ten import stejne nefunguje (hlaska je furt stejna) :) zatim jde jenom Live mapa


  • 0

#56 wadesss

wadesss

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 112 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 17:15

Používám android 4.0.4 a poslední Locus 2.19 (teď nevím to číslo jistě).Zkoušel jsem několik pokusů instalece a vždy to funguje pouze při verzi z marketu.


  • 0

#57 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 17:16

Jisteze, verze z marketu je ovsem stara. Tohle je verze TESTOVACI. Hledame chyby ;) U me ten cudlik v levym panelu mezi Doplnkama videt je.


  • 0

#58 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 17:22

Jo, jeste k tomu presouvani: Voldiku, tady nejde o to, ze ty to nepresouvas, ale o to, aby to Locus spravne identifikoval, takze zalezi, jak a co mu posles ;)


  • 0

#59 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 20:23

Používám android 4.0.4 a poslední Locus 2.19 (teď nevím to číslo jistě).Zkoušel jsem několik pokusů instalece a vždy to funguje pouze při verzi z marketu.

Zkus v nastavení Locusu v nastavení pravého panelu najit někde dole ten addon a přidat si ho tam.

 

Jo, jeste k tomu presouvani: Voldiku, tady nejde o to, ze ty to nepresouvas, ale o to, aby to Locus spravne identifikoval, takze zalezi, jak a co mu posles ;)

Tomu rozumím. :)

 

PS: on ten import stejne nefunguje (hlaska je furt stejna)  :) zatim jde jenom Live mapa

Co na něm nefunguje? Mně funguje :-P

 

Tak ozkouseno, data o kesich uz to nacita krasne. Skvela prace!! :) U jedny kesky, ktera je moje (ovsem nema tu ikonu "slunicka", zrejme z duvodu, ze jako owner je "petulinka1 a Gorakhal"), se mi ukazala cervena hvezdicka vpravo nahore - ma dva FWP - jeden pridanej v GG, druhej CO. 

Pak jsem najela nad Pardubice a hlasi mi to "chyba 1". 

Jo, u autora je porovnání na přesnou shodu. Šlo by hledat podřetězec, ale to by mohlo některé kačery poškodit, třeba uživatelovi "Pat" by se nezobrazily kešky od "Pat+Mat".

 

Chybu 1 jsem nahradil skutecnym hlasenim, prosim o aktualizaci a jeji nahlaseni. Nic jineho jsem nemenil, adresa stejna. Diky


  • 1
\m/

#60 wadesss

wadesss

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 112 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2014 - 21:12

Voldik

Zkus v nastavení Locusu v nastavení pravého panelu najit někde dole ten addon a přidat si ho tam.

 

Dík.Takto mi tu už funguje,paráda. :) Jsem moc rád,že jsi se ujal dalšího rozvoje.Strašně rád bych,aby addon dokázal načíst i databázi obrázků,abych nemusel přepínat do a:drake.Vím,že nesmím být netrpělivý :rolleyes: .Ještě jednou dík za tvoji práci.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka