Přejít na obsah


Fotka

Locus - addon GeoGet Database


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
514 odpovědí na toto téma

#61 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2014 - 0:32

Hlaska zni Error: null :D

A kdyz dam import pres pravej panel, tak probehne par cisel jakoze pocet kesi a lehce po stovce to najednou vyhodi, ze se nepodrilo importovat kesky (null) a nic se dal nedeje. (mel by se ukazat dotaz, do ktery kategorie chci kese importovat, coze se nestane)

Jo, taky si tam hod nejaky osetreni toho, kdyz nahodou "prestane existovat" umisteni, kde je databaze/prilohy. Neuvedomila jsem si, ze jsem to predtim mela na karte a po jejim vyndani a spusteni Locusu addon zahlasil pad ;)

PS: moje stroje a data jsou vzdycky nejakym zahadnym zpusobem specificky, jeste jsme neprisli na to, jak to delam :D proto se dobrovolne hlasim vzdycky jako pokusnej kralik :)

Co se tyce tech ownerskejchnicku, tak to chapu. Spis me zaujala ta hvezdicka, co je u ikony kese VPRAVO NAHORE. Protoze jakozto finalovky jsem zvykla, ze jsou vlevo, ale to mozna nebude tvuj problem, netusim.
  • 0

#62 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2014 - 0:56

Už vím, co byla ta záhadná čísla u chyby parsování. :) To byla ještě chyba od kuratka, tak to je opraveno.

 

Dodal jsem i kontrolu preteceni pameti pri importu.

 

Njn, null je sfiňa, zkus ted verzi. Pokud jsem dobře trefil ten výpis, tak by se tam mohlo vypsat neco ve stylu "Error: NecoException - null". Zajima me to "neco".

 

Osetreni existence db je na dvou mistech, na tretim jsem ho nenasel, pridam.


  • 0
\m/

#63 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2014 - 1:04

Ted mi tak doslo, ze ti vlastne muzu hodit log z Catlogu :D Ale kdyz ja jsem tak linej clovek... :D

No, je to oblibena class java.lang.nullpointerexception :) Ti asi hodne rika, vid? Zkousela jsem povypinat kdeco, ale asi to bude u nejaky kese, jen musim jeste vykoumat u ktery, tam to nejak vzdoruje.
  • 0

#64 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2014 - 1:10

No, vypis z catlogu by se v tomto případě velice hodil :-)


  • 0
\m/

#65 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2014 - 1:23

Tak asi takhle:

02-22 01:17:37.839 W/LocusAddonGeogetDatabase|PointLoader(6650): 	at net.kuratkoo.locusaddon.geogetdatabase.a.a.a(Unknown Source)
02-22 01:17:37.839 W/LocusAddonGeogetDatabase|PointLoader(6650): 	at net.kuratkoo.locusaddon.geogetdatabase.receiver.c.a(Unknown Source)
02-22 01:17:37.839 W/LocusAddonGeogetDatabase|PointLoader(6650): 	at net.kuratkoo.locusaddon.geogetdatabase.receiver.c.doInBackground(Unknown Source)
Predposledni verze tam hazela i sama ten nullpointer v catlogu, tahle uz to tam nejak nechce delat. Ani v tabletu, ani na mobilu.
  • 0

#66 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2014 - 1:47

Ale aby ti to neblyo lito, tak tady mas komplet vypis okolo locusu.

EDIT: tu
  • 0

#67 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2014 - 19:49

Po delší době opět nová verze. :-)

 

Ke stažení na http://www.voldik.cz...AddonGeoget.apk

Verze 3.2.0

 

Co je nového:

- optimalizace načítaných dat

- snad zprovoznění příloh - prosím o test

- oprava pádu při prázdném listingu

- ověřování, zda databáze existuje i u Live mapy - pokud neexistuje, zobrazí se hlášení a Live mapa se vypne

- pár drobností

 

Co není:

- přesun na finální souřadnice - čekám na odpověď od meniona


  • 0
\m/

#68 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2014 - 19:53

Mam to vubec zkouset, kdyz mas moji DB? :D


  • 0

#69 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2014 - 19:55

Zkoušel jsem i tvoji a import skončil chybou nedostatku paměti někde na 4500 keši - což je ok. :-) Ale přílohy tvoje nemám.


  • 0
\m/

#70 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2014 - 19:55

Tak ja se pokusim aspon ty rpilohy. Treba to uz najdu :D


  • 0

#71 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2014 - 20:00

Prilohy fungujou a je to rychlejsi! Jeste ti do PM poslu par detailu, co tu nechci rozebirat ;) Jinak vyborny, uz chybej jen ty presuny :P


  • 0

#72 wadesss

wadesss

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 112 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2014 - 20:47

Zeptám se asi úplně špatně,ale co je myšleno těmi přílohami?A ještě bych měl jednu prosbu,nevím jak moc náročné by bylo naprogramovat,aby se  listing keše dal zvětšit(pro nás s horším zrakem),ale aby se zalamovali řádky a nemuselo se při zvětšení přejíždět zleva doprava(teď si uvědomuji,že tohle bude spíše věc Locusu?).


  • 0

#73 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2014 - 20:49

Jo,m to je vec Locusu. Prilohy si musis nakopirovat z GG adresare, pokud chces ty z GG...


  • 0

#74 wadesss

wadesss

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 112 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2014 - 21:27

petulinka1 Dík už je mi to jasné.Rád bych pokud to není moc náročné,zda by se dali importovat obrázky ze souboru imc?
  • 0

#75 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2014 - 11:12

Ahoj,

 

formát "imc" neznám (asi překlep?), ale podle toho, co jsem pochopil, jak ty přílohy fungují je úplně jedno, jaký typ ten soubor je. Addon s nimi nepracuje, pouze je předá samotnému Locusu - resp. vloží na ně odkazy. Jak s tím naloží locus, příp. samotný operační systém už já nijak neovlivním.


  • 0
\m/

#76 wadesss

wadesss

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 112 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2014 - 11:19

Soubor typu imc,je v geogetu soubor,který obsahuje obrázky dané databáze,nevím ale jako přílohu to neotevřu.Umí s tím pracovat a:Drake a já musím neustále přepínat pokud chci offline listing i s obrázky,tajně jsem doufal,že to půjde stejným způsobem připravit i v Locusu. :(


  • 0

#77 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 227 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2014 - 11:43

<jmeno_databaze>.imc je v Geogetu specielni databaze, ktera slouzi jako obrazkova cache pro obrazky pouzite v listingu kesi v hlavni databazi. Je tam vzdycky URL obrazku a data obrazku. (A par dalsich sluzebnich dat kolem)

 

Takze treba a:drake umi brat obrazky z teto databaze, aniz by je musel v terenu tahat pres mobilni pripojeni.


  • 0

#78 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 623 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2014 - 12:04

HaLuMa: Takže by se měla pro aDrake kopírovat i ta imc databáze ? Nojo, ale když si dělám pro lov podmnožinu celkové databáze tak to imc nevytvořím.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#79 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 227 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2014 - 12:07

Proc podmnozinu? Proste si tam hodim vsechno, za chvilicku to tam mam cele, i s tou IMC databazi, a nejakym vyberem se vubec nezdrzuji.


  • 1

#80 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2014 - 12:07

Ono to nebejva nejaka extra velikost, takze tam muzes proste strcit tu databazi celou.
  • 0




1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama