Přejít na obsah


Fotka

Schvalování keší - Vysočina

schvalování reviewer

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1 odpovědí na toto téma

#1 N.o.e.

N.o.e.

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 506 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2014 - 19:39

Ahoj,

rád bych se zeptal na schvalování keší na Vysočině. Již více než před týdnem jsem poslal svoji novou keš ke schválení a stále se nic neděje. Přišla jen automatická odpověď se souřadnicemi, ale žádný z reviewrů se zatím neozval, přitom nověji založené keše se publikují. Je snad nějaký problém, který by se měl řešit? Keškoměrka zeje prázdnotou a nebo je rozbitá a neukazuje správně. Přitom mé dřívější keše byli publikovány během pár dnů. Tak nevím co se děje nebo kam se obrátit.

Díky za odpověď.

N.o.e.


  • 0

Vloženo do PM         

S5 (N5800XM)


#2 Skupec Reviewer

Skupec Reviewer

    Advanced Member

  • Reviewer
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2014 - 21:30

Ahoj,

jsem sice v důchodu, ale odpovím ti, když už jsem to otevřel. Neděje se nic, snad jen to, že kolega chodí do práce a má jistě i nějaké soukromé aktivity. Za další se asi věnuje lidem, kteří nemají listingy bez chyb.

 

Ale aby se tvoje čekání neprodlužovalo, tak se koukni na svojí keš, zda je v pořádku. Zde je citace pravidel. Soustřeď se na tučně označenou pasáž.

 

Ahoj Pitris

 

Puzzle cache

Informace potřebné k řešení puzzle cache (někdy nazávané mystery cache) musí být přístupné komunitě a úloha by měla být řešitelná na základě informací uvedených na stránce cache.

U spousty keší tohoto typu nejsou udané souřadnice skutečnou polohou cache, ale referenčním bodem, například na nejbližším místě k zaparkování. Udané souřadnice by neměly být dále než 1–2 míle (2–3 kilometry) od skutečného umístění cache. To umožní, aby se cache zobrazovala v přijatelné blízkosti a aby kilometráž u trasovatelných předmětů (Trackables), které keší projdou, měla rozumnou přesnost.

Při přihlašování cache k publikaci poskytni reviewerovi co nejvíce podrobností. Udej souřadnice skutečné polohy cache a použij dodatečné body (Additional Waypoints) k udání dalších relevantních zastávek a záchytných bodů.

Cache s výzvou je obměna puzzle cache. Typicky vyžaduje od nálezce splnění podmínky související s geocachingem, waymarkingem či wherigo. Například je to nalezení cache v každém kraji. Pokud uvažuješ o založení takové cache, nejprve se ujisti, že to sám zvládneš.


  • 0

Skupec Reviewer






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:schvalování, reviewer

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama