Přejít na obsah


Fotka

Obnova ze zálohy


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6 odpovědí na toto téma

#1 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2016 - 6:11

Kvůli napadení bylo potřeba obnovit data ze zálohy z 13.7.2016 5:00, tedy to co vzniklo v průběhu včerejšího dne je bohužel v tahu. Za problémy se omlouváme.

Druhá nepříjemná zpráva je, že aby se podobným problémům do budoucna předešlo, bude nutné výhledově přejít na vyšší verzi s rizikem, že některý z dodaných modulů (video,inzerce,skupiny, integrace s wiki) přestane fungovat (zatím netestováno) a jsou zde i technické komplikace, které bude potřeba vyřešit.


  • 2

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#2 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 141 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2016 - 6:13

Pepo, děkuji.
Myslím, že případné drobné problémy při přechodu na novější verzi tu přežijeme.
  • 0

#3 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 282 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2016 - 6:26

Život je boj...

prostě je to potřeba tak je to potřeba


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#4 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 606 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2016 - 9:22

Snad potom bude fungovat i IE !
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#5 taxoft

taxoft

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 544 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2016 - 10:10

Vždyť IE funguje. I reklamy vidím. ;-) Na jednom z používaných pc nemůžu mít nic jiného - a bez problémů.


  • 0

Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.


#6 fatbozz

fatbozz

    fatbozz

  • Members
  • PipPipPip
  • 212 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2016 - 10:19

Pokud se neaktualizuje, dalo se to čekat.


  • 0

Mapy pro Locus zdarma a povídání o Openstreetmap >>> http://gpsfreemaps.net/

Přejděte na mapy Openstreetmap a buď členem komunity OSMcz >> http://openstreetmap.cz/

....jo a taky fotím >>> koukni se >>> Klikklak


#7 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2016 - 10:37

Tak jasně. Člověk se na to chystá, přemýšlí kdy si na to vyhradí čas, při tom si vzpomene třeba na vlákna o blokování reklamy a jde se místo toho raději dívat na telku :)


  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama