Přejít na obsah


Fotka

Novy server pro Adventure Lab a plugin pro GG


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1165 odpovědí na toto téma

#1001 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 672 příspěvků(y)

Publikováno 21 prosinec 2020 - 11:28

Podivam se, v cem by problem mohl byt.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#1002 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 672 příspěvků(y)

Publikováno 21 prosinec 2020 - 11:31

Opraveno.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#1003 PabloM64

PabloM64

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 207 příspěvků(y)

Publikováno 21 prosinec 2020 - 11:38

Děkuji,
:)


  • 0

#1004 jezevcik

jezevcik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 109 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2020 - 19:45

Ahoj,

nová verze tabulky na https://labgpx.cz/lab_search.php už neumí seřadit jednotlivé sloupce podle hodnot, např. podle okresů nebo podle datumu.

Dřív stačilo kliknout na horní řádek s názvem sloupku a bylo to.

Nešlo by to prosím vrátit? Byla to velmi užitečná funkce.

Pozn: mám prohlížeč Firefox, nevím, jestli to nepracuje i na jiných.

 

Děkuji

jinak velmi spokojený uživatel

Jezevčík


  • 0
Dík Jezevčík
Vložený obrázek

#1005 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 538 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2020 - 19:47

Ahoj,

nová verze tabulky na https://labgpx.cz/lab_search.php už neumí seřadit jednotlivé sloupce podle hodnot, např. podle okresů nebo podle datumu.

 

 

Od rána tohle (trochu bouřlivě) řešíme. Vyčkejte prosím.


  • 0

#1006 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 708 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2020 - 19:48

Tak jsem si ted vsimnul, ze po updatu aplikace Adventure Lab pro Android (verze 1.2.29), je nyni mozno v nastaveni vypnout zobrazeni absolvovanych serii! 

 

Konecne jsme se dockali :-)


  • 6

:ph34r:  Google Pixel 4a 5G + Android 11 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO   :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#1007 ivans

ivans

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 92 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2020 - 20:03

Uz se těším na update verze pro iOS ;-)
  • 0
ivans

#1008 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 538 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2020 - 20:05

Tak jsem si ted vsimnul, ze po updatu aplikace Adventure Lab pro Android (verze 1.2.29), je nyni mozno v nastaveni vypnout zobrazeni absolvovanych serii! 

 

Konecne jsme se dockali :-)

 

Jupííí! A je to pravda, hned jsem updatoval - poslední je verze 1.2.29, build 1995 - a fakt to funguje.


  • 0

#1009 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 672 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2020 - 20:18

Ahoj,

nová verze tabulky na https://labgpx.cz/lab_search.php už neumí seřadit jednotlivé sloupce podle hodnot, např. podle okresů nebo podle datumu.

Dřív stačilo kliknout na horní řádek s názvem sloupku a bylo to.

Nešlo by to prosím vrátit? Byla to velmi užitečná funkce.

 

 

Trochu technikalii - tabulku jsem musel totalne predelat, protoze serii uz je tolik, ze pri zobrazeni vsech ma browser znacne problemy s formatovanim tabulky. Takze ted je to bez tabulky (i kdyz to jako tabulka vypada) a pouzit puvodni system razeni podle sloupcu nejde (prave proto, ze to neni tabulka). Casem nejaky system razeni asi bude, ale neni to trivialni.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#1010 Solim

Solim

    Introvert

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 802 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2020 - 20:20

No sláva konečně mohu ty odlovené nechat zmizet i když mne to, jak se k tomu došlo, připadá jako vtip o Rabinovi a koze :D.


Tento příspěvek byl upraven od Solim: 22 prosinec 2020 - 20:22

  • 0

HONOR 9, Android 9.1.0, a:Drake 6.06 + OSM (paws), GeoGet 2.10.4.804 + GeoKůk 5.0.2

 

S úsměvem jde vše líp


#1011 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 538 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2020 - 20:27

Trochu technikalii - tabulku jsem musel totalne predelat, protoze serii uz je tolik, ze pri zobrazeni vsech ma browser znacne problemy s formatovanim tabulky. Takze ted je to bez tabulky (i kdyz to jako tabulka vypada) a pouzit puvodni system razeni podle sloupcu nejde (prave proto, ze to neni tabulka). Casem nejaky system razeni asi bude, ale neni to trivialni.

 

Nevěřte všemu, když gord říká, že to není triviální  :) . Dnes předělal html tag <table> na tabulku pomocí kaskád, čímž všechno zrychlil a hlavně připravil na růst tabulky (počtu sérií) - a tomu já (stařec, který přestal psát HTML, když se narodilo HTML5, takže už ničemu nerozumí) rozhodně říkám, že to bylo netriviální! Klobouk dolů a určitě přijde brzy i to řazení dle sloupečků...


  • 0

#1012 phrkt

phrkt

    věčný rejpálek

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 574 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2020 - 20:59

No sláva konečně mohu ty odlovené nechat zmizet i když mne to, jak se k tomu došlo, připadá jako vtip o Rabinovi a koze :D.

Tuším v tom nějaké prostým selským rozumem nepochopitelné  managorské rozhodnutí. V původních verzích přece byly odlovené série odlišené barvou a to je jen krůček k tomu je nechat úplně zmizet...


  • 0

#1013 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 314 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2020 - 21:04

Škoda, že je nenapadlo, aby dali ještě jeden vypínač na založené.


  • 2

#1014 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 708 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2020 - 21:06

Škoda, že je nenapadlo, aby dali ještě jeden vypínač na založené.

 

Xmas 2021?


  • 0

:ph34r:  Google Pixel 4a 5G + Android 11 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO   :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#1015 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 538 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2020 - 21:15

Škoda, že je nenapadlo, aby dali ještě jeden vypínač na založené.

 Vypínač tam není, ale aspoň ty založené jsou uvedeny v aplikaci v profilu (nebo to tam bylo už dříve?, už nevím).


  • 0

#1016 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 429 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2020 - 21:32

V hustých oblastech nutnost, ale i nutnost je zase zapínat, protože jsou i odehrané, od kterých nemám nalezený bonus.


  • 1

#1017 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 538 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2020 - 21:40

V hustých oblastech nutnost, ale i nutnost je zase zapínat, protože jsou i odehrané, od kterých nemám nalezený bonus.

 

Bonusovky jsou dárek od ownerů labek, s těmi nemá GS ani jejich mobilní aplikace nic co dělat.


  • 0

#1018 xjurasek

xjurasek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 237 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2020 - 22:27

Škoda, že je nenapadlo, aby dali ještě jeden vypínač na založené.

 

Nepsal nekdo, ze je mozne najit vlastni serii? Holt si ji budes muset absolvovat... :-)

 

V hustých oblastech nutnost, ale i nutnost je zase zapínat, protože jsou i odehrané, od kterých nemám nalezený bonus.

 

Asi staci si opsat bonusova cisla po absolvovani do komentare bonusovky a pak neni nutne znovu absolvovat.


  • 0

#1019 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 538 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2020 - 22:38

Asi staci si opsat bonusova cisla po absolvovani do komentare bonusovky a pak neni nutne znovu absolvovat.

 

Ano, tak to dělám. Mimochodem, několik (zatím opravdu jen pár) sérií potřebuje k souřadnicím bonusovky ne čísla zmíněná v deníčku (tzv. bonusová čísla), ale přímo odpovědi - a ty se zpětně dají najít jen v hlavě, v deníčku nejsou.


  • 0

#1020 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 429 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2020 - 9:40

Je to tak, bonusovky jsou mimo labky. Ale k jejich nalezení je třeba tu labku vidět. Čísla si mohu opsat, ale často je bonusovka publikována až později a v okamžiku odehrání v labce čísla ještě nejsou. Ale není problém když vidím, že bonusovka vyšla, se do labek podívat.


  • 1




1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama