Přejít na obsah


Fotka

Konání eventů a CITO v souvislosti s usnesením vlády ČR


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
Žádné odpovědi

#1 Voyager Reviewer

Voyager Reviewer

    Advanced Member

  • Reviewer
  • PipPipPip
  • 76 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2020 - 8:54

V návaznosti na usnesení Vlády České republiky ze dne 30. 9. 2020 č. 958 se z rozhodnutí českých reviewerů ruší s účinností ode dne 5. 10. 2020 do dne 18. 10. 2020 veškeré eventy pořádané v tomto termínu ve vnitřních prostorách staveb. Jejich listing bude nyní archivován a zamknut proti logování. Po pominutí opatření mohou být na základě žádosti opět odarchivovány a užity pro uskutečnění akce v náhradním termínu.

U eventů a CITO pořádaných ve výše vymezeném období ve vnějších prostorách se počet účastníků omezuje na prvních 20 přihlášených osob včetně doprovodu (nikoliv nicků), ownera a dalších organizátorů. Zabezpečení dodržení tohoto limitu je odpovědností pořadatele akce a jeho povinností je pomocí Announcementu o změně informovat všechny účastníky. Revieweři pouze v tomto smyslu upozorňují, že případné porušení usnesení vlády může pro pořadatele vést až k nepříznivým právním důsledkům ze strany veřejné moci, a doporučují proto uvedené omezující opatření nepodceňovat.
V případě eventů a CITO konaných v termínu od 19. 10. 2020 dále bude o možnostech jejich setrvání ve stávající podobě rozhodnuto později s ohledem na vyvíjející se epidemiologickou situaci a s přihlédnutím k dalším vládním usnesením.

Čeští revieweři

 


  • 0

Voyager Reviewer - reviewer pro ČR, (především kraje Jihomoravský, Zlínský)





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama