Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.11.5

geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
47 odpovědí na toto téma

#41 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 904 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2021 - 6:04

To je spíše dotaz na statistiky - vlákno Stator. Vzhledem k tomu jak je to vymakané, tak si myslím že taková prkotina levou zadní.

Ok. Díky.
  • 0

#42 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 633 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2021 - 15:21

Mohu mít dotaz?
Lze nějak dostat z Geogetu tabulku které dny mám odloveny pro daný typ či velikost kešky?

šlo by to taky udělat mým novým pluginem Nález ve dnech roku bez Lab keší, když si na seznam vyfilruješ daný tzp či velikost a pak dáš zobrazit ze seznamu místo z databáze


  • 0

#43 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 904 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2021 - 15:49

šlo by to taky udělat mým novým pluginem Nález ve dnech roku bez Lab keší, když si na seznam vyfilruješ daný tzp či velikost a pak dáš zobrazit ze seznamu místo z databáze

Díky.

Už jsem to vyřešil ve vlákně Statoru kde jsem byl poslán.


  • 0

#44 pjiy

pjiy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 82 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2021 - 20:30

Ahoj, objevila se mi podivnost, nová multina    http://coord.info/GC92CCX   se mi aktualizovala (plný listing, i opakovaně) přes API, nicméně tam nejsou waypointy, mohl jsem to nějak ovlivnit, či co?

Měly by tam být 2 stage + final bez souřadnic. 

Geoget 2.1.5.817


  • 0
Všechno je možný.

#45 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 068 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2021 - 20:55

Mám stejnou verzi a když jsem si tu multinu natáhl do Geogetu, waypointy vidím.

 

Ale možná tuším, co je za tím. Ve "Výsledku importu" máš dole dvě tlačítka - "Zobrazit" a "OK". Když dáš "OK", což se nabízí intuitivně, tak se ti v seznamu ta keš zobrazí bez waypointů, přestože jsou staženy. Důvod nevím. Je potřeba keš ze seznamu odstranit a když ji tam znovu zobrazíš, už jde rozkliknout a waypointy jsou patrné.

 

Nicméně když ve Výsledku importu dáš "Zobrazit", zobrazí se to hned.

 

Já se na to kdysi v začátcích tuším taky ptal.


  • 1

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 9), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#46 pjiy

pjiy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 82 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2021 - 20:58

Mám stejnou verzi a když jsem si tu multinu natáhl do Geogetu, waypointy vidím.

 

Ale možná tuším, co je za tím. Ve "Výsledku importu" máš dole dvě tlačítka - "Zobrazit" a "OK". Když dáš "OK", což se nabízí intuitivně, tak se ti v seznamu ta keš zobrazí bez waypointů, přestože jsou staženy. Důvod nevím. Je potřeba keš ze seznamu odstranit a když ji tam znovu zobrazíš, už jde rozkliknout a waypointy jsou patrné.

 

Nicméně když ve Výsledku importu dáš "Zobrazit", zobrazí se to hned.

 

Já se na to kdysi v začátcích tuším taky ptal.

 

Je to ono, nějak jsem na to asi zatím nenarazil. Díky moc.


  • 0
Všechno je možný.

#47 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 233 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2021 - 7:42

OK se seznamem nic nedělá, takže proč by se v něm měli něco změnit? Na přidání (tedy i případnou aktualizaci) na seznam tam jsou speciální tlačítka.

Seznam si můžeš kdykoliv zaktualizovat. Proč se to neděje pokaždé a automaticky? Inu proto, ze na tom seznamu můžeš mít tu kešku bez waypointu zcela záměrně! A asi by tě pak nepotěšilo, kdyby se ti tam ty waypointy pořád cpaly...
  • 0

#48 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 705 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2021 - 8:26

Tlacitko OK je neco jako "beru na vedomi" a krome korektniho ukonceni funkce Import nedela nic dalsiho. Zatimco tlacitko Zobrazit rika "zobraz mi to, co bylo importovano a pak import korektne ukonci". Podobne funguji i ostatni tlacitka - vzdy udelaji "neco" a ukonci import. Tlacitko OK zadnou podobnou doplnujici funkci nema.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama