Přejít na obsah


Fotka

mapa nálezů jako bitmapa


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
121 odpovědí na toto téma

#21 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 092 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2007 - 14:55

Nešla by ta mapka třeba trochu větší? Alespoň třeba 800x600, lépe 1024x768? Díky.
  • 0

#22 zlicinaci

zlicinaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 875 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2007 - 14:56

hm, šikovnej pepa ;)
  • 0

#23 michajlpetrof

michajlpetrof

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 63 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2007 - 21:24

No paráda!!!! Konecene jsem nasel návod jak nakrmit My finds na gc.cz a uz mi to valí...díky moc je to super
  • 0

#24 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2007 - 5:01

Roman_Jaromer napsal/a:
Nešla by ta mapka třeba trochu větší? Alespoň třeba 800x600, lépe 1024x768?
Díky.

K čemu tak velkou?
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#25 Basin

Basin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 172 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2007 - 8:16

Mapa je pěkná. Díky za ni.
  • 0

#26 tbkark

tbkark

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 96 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2007 - 8:44

Mapa super, ale proč mají body stejnou barvu jako obrys ČR - tedy červenou?
  • 0

#27 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2007 - 8:49

Protože první věta předposledního odstavce prvního příspěvku tohoto vlákna.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#28 Chmelda

Chmelda

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2007 - 9:09

Nálezy (http://www.geocaching.cz/nalezy.php) jsem zadal jako soubor PQ.zip, ID 241935 v profilu nastavil, leč na
http://www.geocachin....php?uid=241935 mám jenom obrys mapy :(.
  • 0

#29 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2007 - 9:20

pokud odkazuješ mapu, tak musíš dát id které máš na gc.cz. Takže 2616. Je v tom trochu zmatek, ale nejsem schopen zajistit spolehlivou vazbu mezi id na gc.cz a id na gc.com. Takže pokud to není vyloženě potřeba, tak id z gc.com nepoužívám a používám id na gc.cz
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#30 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2007 - 9:25

Jako pokus teď existují následující podklady:
http://www.geocachin...hp?uid=2&typ=cr
http://www.geocachin...d=2&typ=crkraje
http://www.geocachin...yp=crkrajemesta
http://www.geocachin...id=2&typ=evropa
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#31 Chmelda

Chmelda

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2007 - 9:35

Dík za radu, už to funguje. Že mám blbé ID mě taky napadlo, ale při kontrole na http://www.geocaching.cz/ownerid.php jak radí návod jsou také čísla z GC.COM.
  • 0

#32 v&f family

v&f family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 502 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2007 - 10:15

Parada, jen se mi v Evrope zobrazuji nalezy jen v CR. Asi nejaky filtr, ze?
  • 0

#33 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2007 - 10:19

Nijak filtrováno by to být nemělo. Mělo by to tam prsknout všechno co máš nahrané jako nálezy. Máš ty keše v seznamu nálezů?
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#34 abakus

abakus

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 159 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2007 - 10:50

No moment. Jak to teda funguje? Já jsem byl doteď přesvědčenej, že to zobrazuje jen nálezy keší, které jsou v databázi. Předpokládám, že v té neaktuální databázi od GS je jen ČR. Nějak si nedokážu představit, že by z mého texťáku, který obsahuje jen waypoint a datum nálezu, dokázal systém vycucnout souřadnice. Nebo to při uploadu MF PQ ukádá i souřadnice?
  • 0

#35 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2007 - 10:52

Z MF PQ to načte i souřadnice bodu
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#36 FHonza

FHonza

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 321 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2007 - 11:00

Taky se mě zobrazují jenom ty v ČR. A v nálezech je mám.
  • 0

#37 v&f family

v&f family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 502 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2007 - 11:01

Pepo, koukni sem: http://www.geocachin...2457&typ=evropa Nacetl jsem tam posledni My Finds Jeste se podivam, do seznamu, zda to vsechno prolezlo.
  • 0

#38 abakus

abakus

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 159 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2007 - 11:02

Tak jsem to chtěl vyzkoušet, ale ani gpx ani zip mi to nezbaští. Po pár sekundách se zobrazí, že nelze zobrazit webovou stránku a šmitec. Nic se nenahraje. Txt to zblajzne, asi je to tím, že tam nestačí dojít k nějakému timeoutu..?
  • 0

#39 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2007 - 11:03

Možná je problém v tom, že při importu nálezy jen připisuji k existujícím a nic nepřepisuji. Takže pokud tam chcete nacpat souřadnice, tak musíte nechat smazat existující, jinak tam zůstanou záznamy bez souřadnic z doby, kdy se souřadnice z MFPQ nenačítaly.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#40 FHonza

FHonza

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 321 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2007 - 11:09

Nejdřív jsem všechny nálezy smazal, pak vygeneroval přes bookmarklet textový soubor a potom přes "nalezy.php" ručně doplnil keše mimo čr (bookmarklet je filtruje). A v mapě nejsou. PS nechci vypadat jako rejpal, jenom se to odzkoušel
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama