Přejít na obsah


Fotka

mapa nálezů jako bitmapa


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
121 odpovědí na toto téma

#41 v&f family

v&f family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 502 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2007 - 11:12

Smazal jsem, nahral znova a zahranicni tam nemam. Dokonce ten seznam vypada jak noty na buben, sama pauza:D Jsou tak jen GC kody a nazvy mnohde chybi. Datum tam taky neni. Znamena to ze to nahrani neproslo? EDIT: A ted to vlastne nejde nahrat, pada to s hlaskou: The page cannot be displayed
  • 0

#42 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2007 - 11:55

Pošlete mi někdo svoje MFPQ (charoon [zavináč] atlas [tečka] cz)
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#43 Chmelda

Chmelda

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2007 - 12:24

Nahrál jsem MFPQ.ZIP a mapa funguje
http://www.geocachin...2616&typ=evropa
Pravda je, že v seznamu některé popisy chybí.

Podmořské keše mě velmi zaujaly, ale mám pocit že tam ve skutečnosti jsou ostrovy :)
  • 0

#44 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2007 - 12:29

pepa.z.pocernic napsal/a:
Pošlete mi někdo svoje MFPQ (charoon [zavináč] atlas [tečka] cz)

Jedno nefungovalo proto, že v zipu byl seznam v txt a ne v gpx. A to druhé nevím. Ten parser xml v php na tom nějak vyhoří :-(
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#45 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 195 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2007 - 12:32

chmelda napsal/a:
Nahrál jsem MFPQ.ZIP a mapa funguje
http://www.geocachin...2616&typ=evropa
Pravda je, že v seznamu některé popisy chybí.


Zda se mi to, nebo casto lovis podmorske kesky? :o
  • 0

#46 Saman

Saman

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 940 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2007 - 13:00

Hura, rozbehal som to, diky za blbovvzdorne navody :P

http://www.geocachin...cr.php?uid=2210
  • 0
Vložený obrázek

Chceš-li jít rychle, jdi sám.
Chceš-li dojít daleko, jdi s přáteli.

#47 ebik

ebik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2007 - 13:02

chmelda napsal/a:
Nahrál jsem MFPQ.ZIP a mapa funguje
http://www.geocachin...2616&typ=evropa
Pravda je, že v seznamu některé popisy chybí.

Podmořské keše mě velmi zaujaly, ale mám pocit že tam ve skutečnosti jsou ostrovy :)


No, já bych to radši překontroloval, jestli to není špatná projekce...
  • 0

#48 PaBa

PaBa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 347 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2007 - 13:27

Textovy soubor mi to schrousta (bez souradnic), MFPQ ale ne - vytimeoutuje to. Nejde to ani jako GPX ani jako ZIP. Asi mam moc nalezu :D
  • 0
PaBa

--
I always use ROT13 twice for extra security

#49 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2007 - 13:31

To je asi stejný problém jako v&f. Večer se na to podívám a zkusím to parsování předělat. Jestli bude čas.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#50 Saman

Saman

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 940 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2007 - 13:39

PaBa napsal/a:
Textovy soubor mi to schrousta (bez souradnic), MFPQ ale ne - vytimeoutuje to. Nejde to ani jako GPX ani jako ZIP.

Asi mam moc nalezu :D

jj. ten isty problem, MFPQ nechcelo spapat, ma cez 2 mega.
  • 0
Vložený obrázek

Chceš-li jít rychle, jdi sám.
Chceš-li dojít daleko, jdi s přáteli.

#51 PLAJ family

PLAJ family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 104 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2007 - 13:45

Saman napsal/a:

PaBa napsal/a:
Textovy soubor mi to schrousta (bez souradnic), MFPQ ale ne - vytimeoutuje to. Nejde to ani jako GPX ani jako ZIP.

Asi mam moc nalezu :D

jj. ten isty problem, MFPQ nechcelo spapat, ma cez 2 mega.


To máte za to, že se honíte za body :D:D:p
  • 0

#52 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2007 - 13:46

Je zajímavý, že ten samý parser který přežvýká GPX s ČR nezbaští GPX s My Find PQ.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#53 minarjo

minarjo

    minarjo

  • Members
  • PipPipPip
  • 758 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2007 - 0:10

Také mi to nebaští (1205 nálezů v MFPQ). ZIP má 2.3MB, rozbalený GPX pak 7.4MB. Stránka je po odeslání stále "bílá" a nic se neděje.
  • 0

Nevíte si s něčím v GC rady? Zkuste jít nejprve na Českou encyklopedii GC


#54 dandra

dandra

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2007 - 5:30

Zde popsaný postup je mnohem lepší. Nemusí se generovat MFPQ a upload je nesrovnatelně rychlejší ;)
  • 0

#55 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2007 - 5:34

Po změnách to zvládlo načíst zazipované mfpq s o velikosti 3MB (11MB gpx). Možná to zvládne i víc, ale neměl jsem čas vytvářet nějaká testovací data. Ten načítaný zip nemusí být přímo My Finds PQ. Mělo by stačit z GSAK vyexportovat (odškrtnout vkládání všech zbytečností, nechat jen vlastní logy) nalezené, pokud je tam máte všechny a zazipovat je.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#56 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2007 - 5:36

dandra napsal/a:
Zde popsaný postup je mnohem lepší. Nemusí se generovat MFPQ a upload je nesrovnatelně rychlejší ;)

Jenže tam nejsou souřadnice, takže na mapce nálezů jsou jen kešky v čr a navíc jen ty co jsou v (snad zatím) testovacích datech.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#57 Dain & Olik

Dain & Olik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2007 - 7:08

hlasim, ze to funguje. smazal jsem vsechny kese, loupnul tam MFPQ.zip (v pohode nacetlo pri cca 1100 nalezech) a zahranici je na mape. diky.
  • 0

#58 v&f family

v&f family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 502 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2007 - 7:25

pepa.z.pocernic napsal/a:

dandra napsal/a:
Zde popsaný postup je mnohem lepší. Nemusí se generovat MFPQ a upload je nesrovnatelně rychlejší ;)

Jenže tam nejsou souřadnice, takže na mapce nálezů jsou jen kešky v čr a navíc jen ty co jsou v (snad zatím) testovacích datech.


Vcera vecer jsem to udelal takhle a mel jsem tam i kese mimo CR.
Ted jsem vygeneroval posledni MFPQ a ze zipu v pohode nacteno. Dik
  • 0

#59 wingshawk

wingshawk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2007 - 7:41

Zajímavá sranda. Dík! ;)
  • 0
Dakota 10 + HTC Touch HD + Mio560 + Mio510


#60 ebik

ebik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2007 - 8:16

v&f family napsal/a:

Vcera vecer jsem to udelal takhle a mel jsem tam i kese mimo CR.
...


To bych tipoval na to že jsi nesmazal předchozí nálezy. Takže se jenom z toho texťáku načetly keše, které ještě v databázi tvých nalezených nebyli.
A ty mimo ČR by pak byli ty co tam zůstali z dřívějška.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama