Přejít na obsah


Fotka

prohlížečka listingů pro ppc


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
371 odpovědí na toto téma

#321 klama

klama

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 806 příspěvků(y)

Publikováno 02 březen 2009 - 9:27

kdybych tedy chtel pouzit to zjednodusene generovani v Mozigu, jaka je posledni verze kesovadla, ktera k tomu lze pouzit?

Cislo verzie ti nepoviem, len si pamatam, ze pre potreby mozigo staci hned ta uvodna verzia... Ostatne data su uz v PDA a nie je nutne ladovat do dbazy data ktore tam su uz s html listingom /obrazky, logy,addwpt/. Myslim ze to vyhovovalo az do tej verzie kde bola zmenena struktura...najjednoduchsie to je odskusat.

  • 0

#322 energit

energit

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 163 příspěvků(y)

Publikováno 02 březen 2009 - 9:29

klama napsal/a:

kdybych tedy chtel pouzit to zjednodusene generovani v Mozigu, jaka je posledni verze kesovadla, ktera k tomu lze pouzit?

Cislo verzie ti nepoviem, len si pamatam, ze pre potreby mozigo staci hned ta uvodna verzia... Ostatne data su uz v PDA a nie je nutne ladovat do dbazy data ktore tam su uz s html listingom /obrazky, logy,addwpt/. Myslim ze to vyhovovalo az do tej verzie kde bola zmenena struktura...najjednoduchsie to je odskusat.


ok vecer zkusim, diky
  • 0
GARMIN NUVI 550 ACER DX900 E-TEN M700

#323 HONZA.CZ

HONZA.CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 120 příspěvků(y)

Publikováno 02 březen 2009 - 9:47

Tak jsem zkusil pro ty, kteří nemají rádi příkazový řádek udělat makro na konverzi GPX souboru z GSAKu do db3 pro Kešovadlo. Zadá se vtupní GPX, výstupní soubor a cesta k programu kesovadlocmd.exe. Vzhledem k tomu. že se používá originál program od Pepy, není nutno při změně db měnit makro. Dále přikládám makro pro konverzi OZI wpt pro Kešovadlo. Jsou to jen první pokusy jako námět pro další vývoj. Prosím o vyzkoušení.
  • 0

#324 Mejstro

Mejstro

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 02 březen 2009 - 10:43

Tak jsem si rikal, ze se do neceho takoveho pustim....ale kdyz uz je hotovo :)... Diky moc.
  • 0
Honza a Péťa Mejstříkovi
Beroun
Garmin Oregon 550t + Topo Czech 2010 PRO + GSAK 7.7.x

#325 HONZA.CZ

HONZA.CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 120 příspěvků(y)

Publikováno 02 březen 2009 - 11:16

Tak se chytil profík.:D Teprve se učím, prosím o spolupráci. Makro mi chodí a bylo pro mě překvapení, že databáze zobrazuje i obrázky, přesto, že konverze je bez parametru -gsak:grabbedimages d:\prg\gsak\data\GrabbedImages. Nevím,jak to celé funguje. Další zlepšení - chci db3 generovat přímo nad aktuálním filtrem v GSAKu. Prosím tě otestuj ta makra u sebe.
  • 0

#326 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 02 březen 2009 - 11:23

Pokud máš zaplé zobrazování obrázků, připojení k netu a nepoužiješ grabbed imaages, tak se zobrazují obrázky online. Volba grabbedimages slouží jen k tomu, že se odkazy na online obrázky přesměrují na offline soubory
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#327 Mejstro

Mejstro

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 02 březen 2009 - 11:26

HONZA.CZ napsal/a:
Makro mi chodí a bylo pro mě překvapení, že databáze zobrazuje i obrázky, přesto, že konverze je bez parametru -gsak:grabbedimages d:\prg\gsak\data\GrabbedImages. Nevím,jak to celé funguje.

Zkusim se podivat na "vnitrek makra odpoledne...ale zda se, ze u me to take funguje.
Co se tyce jednotlivych parametru programu, nebyl by problem vytvorit jakysi formular se zaskrtavatky :)

HONZA.CZ napsal/a:
Další zlepšení - chci db3 generovat přímo nad aktuálním filtrem v GSAKu.

Na to jsem myslel....je skoda delat ten mezikrok s GPX souborem...
  • 0
Honza a Péťa Mejstříkovi
Beroun
Garmin Oregon 550t + Topo Czech 2010 PRO + GSAK 7.7.x

#328 HONZA.CZ

HONZA.CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 120 příspěvků(y)

Publikováno 02 březen 2009 - 11:56

Dnes se k tomu už nedostanu. Ten mezikrok bych nechal volitelný, (použít/nepoužít) aby se mohlo zvolit uložiště. Taky bude nutno přidat volitelně parametr -gsak:grabbedimages d:\prg\gsak\data\GrabbedImages aby bylo možno zvolit offline - online obrázky. Makro by rozhodně chtělo učesat a ošetřit chyby. Ještě dotaz: kde jsi čerpal informace o makrech GSAK? Myslím mimo oficiální stránky.
  • 0

#329 Mejstro

Mejstro

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 02 březen 2009 - 12:24

HONZA.CZ napsal/a:
Dnes se k tomu už nedostanu. Ten mezikrok bych nechal volitelný, (použít/nepoužít) aby se mohlo zvolit uložiště. Taky bude nutno přidat volitelně parametr -gsak:grabbedimages d:\prg\gsak\data\GrabbedImages aby bylo možno zvolit offline - online obrázky. Makro by rozhodně chtělo učesat a ošetřit chyby. Ještě dotaz: kde jsi čerpal informace o makrech GSAK? Myslím mimo oficiální stránky.

Pokud se k tomu vecer dostanu, zkusil bych vytvorit nejaky formular, ze ktereho by se export volal.
Co se tyce maker GSAKu....myslim, ze jsou tady urcite povolanejsi. Ja osobne cerpam z fora GSAKu a maker, co napsali jini...
  • 0
Honza a Péťa Mejstříkovi
Beroun
Garmin Oregon 550t + Topo Czech 2010 PRO + GSAK 7.7.x

#330 ti-na

ti-na

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 02 březen 2009 - 16:14

energit napsal/a:

klama napsal/a:

kdybych tedy chtel pouzit to zjednodusene generovani v Mozigu, jaka je posledni verze kesovadla, ktera k tomu lze pouzit?

Cislo verzie ti nepoviem, len si pamatam, ze pre potreby mozigo staci hned ta uvodna verzia... Ostatne data su uz v PDA a nie je nutne ladovat do dbazy data ktore tam su uz s html listingom /obrazky, logy,addwpt/. Myslim ze to vyhovovalo az do tej verzie kde bola zmenena struktura...najjednoduchsie to je odskusat.


ok vecer zkusim, diky


Tiez mi to hodilo presne tu istu hlasku. Posledna verzia, ktora mi ide s MoZiGom bola 6.2.2009 (1.0.41220.0629)
V dalsej verzii uz autor zmenil strukturu databazy vid.
....
8.2.2009 (1.0.41222.1958)
* Podpora user notes programu GSAK. Došlo ke změně struktury databáze a nelze proto provést import do databáze vytvořené předchozí verzí kešovadla. (pc,ppc)
....
takze novsie uz neidu.
  • 0

#331 HONZA.CZ

HONZA.CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 120 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2009 - 17:09

Tak se mi stalo v poslední verzi že při převodu WPT z OZIho do Kešovala je ve výstupním souboru při za každým platným řádkem jeden volný. V příloze jsou oba soubory i příkaz. Soubor je v OZICE funkční, jen se v přehledu bodů zobrazí prázdné řádky.
  • 0

#332 chipoliny

chipoliny

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 326 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2009 - 17:27

Zdravím, rád bych věděl, jestli je nějaký výrazný rozdíl mezi GPXsonarem a Kešovadlem. Používáme už dlouho GPXsonar a jsme spokojení, ale pokud je Kešovadlo v něčem zajímavější, budu rád za info.
  • 0
www.chipoliny.blogspot.com
podívejte se na geoprojekt K pramenům
http://chipoliny.blo.../k-pramenm.html

#333 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2009 - 12:23

HONZA.CZ napsal/a:
Tak se mi stalo v poslední verzi že při převodu WPT z OZIho do Kešovala je ve výstupním souboru při za každým platným řádkem jeden volný. V příloze jsou oba soubory i příkaz. Soubor je v OZICE funkční, jen se v přehledu bodů zobrazí prázdné řádky.

O tom vím a v další verzi bude opraveno
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#334 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2009 - 18:45

Na kesovadlo.jha.cz je pár novinek
11.3.2009 (1.0.41323.1837)
* Při převodu wpt nevytváří prázdné řádky.
* Možnost nastavit, které záložky v detailu kešky se zobrazují.
* Test možnosti realizace navigační šipky v detailu keše.

  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#335 mikings

mikings

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2009 - 13:50

AHOj Pepo, co se nove verze tyka: - moznost schovani zalozek v detailu - SUPER - navigacni sipka - funguje skvele, jen by ji chtelo udelat trosku vyraznejsi Myslim, ze ted uz je kesovadlo temer dokonale. Snad jen ty offline obrazky z GeoGetu mi chybi ke stesti. Moc diky za skvelou aplikaci
  • 0

#336 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2009 - 14:26

Výraznější šipku najdeš v poslední pracovní verzi http://kesovadlo.jha.cz/test
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#337 mikings

mikings

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2009 - 11:14

pepa.z.pocernic napsal/a:
Výraznější šipku najdeš v poslední pracovní verzi http://kesovadlo.jha.cz/test


Super, funguje. Jen si myslim ze by bylo vhodnejsi tam nechat alespon malou znacku ukazujici sever, alespon tak jak to bylo v predchozi verzi.
  • 0

#338 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2009 - 11:36

to je divný, asi vypadla omylem, tu jsem rušit nechtěl
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#339 HONZA.CZ

HONZA.CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 120 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2009 - 12:58

Prosím Tě podívej se na ty prázdné řádky v OZIm. Mám je tam i v nové verzi. Nebo něco dělám špatně. Díky.
  • 0

#340 Brunoos

Brunoos

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 305 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2009 - 7:08

Tak dneska odzkoušeno na MIO P560 (WM 6) a vše v poho. Až na ty pořad chybějici obrazky u některych keši a taky s tim kompasem by se dalo ještě něco udělat - třebas aby šlo zapnout at ukazuje pořad na sever - v mistě špatnych signalu se kompas pořad točí dokola a neni jasne kterým vlastně směrem keška se nacházi
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama