Přejít na obsah


Fotka

prohlížečka listingů pro ppc


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
371 odpovědí na toto téma

#341 mikings

mikings

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2009 - 8:37

Ahoj Pepo, chci se zeptat zda jsi nějak pokročil ve vývoji kešovadla. Všiml jsem si že do složky test jsi 4.4 přidaval nový soubor. Mozna by stalo za to kdybys tam k tomu hodil vzdy nejaky textak, co tam je noveho, co se ma odzkouset. Jinak jeste jednou moc diky. Kesovadlo pouzivam denne ve spolupraci s Ozim. Jen skoda ze nejde prejit na WPT v Ozim primo z Kesovadla a taky mi porad trochu chybi offline obrazky z Geogetu. Vim ze jsi psal ze Geoget nepouzivas, tudiz to pro tebe neni prioritou. Ale pokud bych mohl nějak pomoct uspesnemu zprovozneni rad to udelam. Upozornuji ale, ze nejsem zadny programator, spis pokrocily uzivatel. Luba
  • 0

#342 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2009 - 6:53

to co se tam objevilo je verze, co by už konečně neměla generovat prázdné řádky při konverzi wpt. To co tam je bývá nějaká pracovní neoficiální verze určená pro někoho konkrétního na vyzkoušení. A popisovat každý pokus se mi nechce. Oficiální verze jsou na stránce ke stažení a popis změn je u nich uveden. Jinak teď nebyl na nic čas, takže tak.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#343 Troo

Troo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2009 - 20:59

Dozvedel jsem se od kamarada o Kesovadle, ale pohorel jsem. Nejdou mi naimportovat GPX vygenerovane jako PQ z gc.com. Panove za oceanem zmenili 25.4. format a s novym si kesovadlo neporadi. Vypada to jako by parser cekal, ze za kazdym uzaviracim elementem ma byt novy radek, coz v novem formatu neni. Pujde s tim neco udelat? Na prilohu to je velky, takze odkazem prikladam jeden priklad noveho gpx: http://troo.cz/1681088-wpts.gpx.zip
  • 0

#344 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2009 - 12:13

V rámci nějakých optimalizací čtení a porovnávání tam je chybka, pokud tam to odřádkování neni. Udělat s tím něco půjde. Ale asi až příští týden.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#345 volfi

volfi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 70 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2009 - 16:14

Kešovadlo mě hodně nadchlo, mít s sebou v kapse v podstatě celý GSAK i se šipkou nemá chybu. ;)
Jestli se podaří nějak vyřešit následující problémek, rozhodně pošlu příspěvek.

Nefungovalo mi barevné odlišení nalezených keší a export extra polí GSAKu. Protože ale tato funkčnost na jiném počítači (s jiným GSAKem) byla, pátrali jsme po příčině.
Ukázalo se, že rozdíl je v exporovaném GPX souboru. V řádcích kde se vyskytuje:
gsak:wptExtension xmlns:gsak="http://www.gsak.net/xmlv1/3
je při mém exportu rozdíl. Opravil jsem xmlv1/3 podle fungujícího modelu na xmlv1/2 a vše začalo fungovat jak má.
Prd tomu rozumím, ale možná to bude tím, že používám nejnovější verze GSAKu, které zřejmě nastavují uvedený odkaz na vyšší verzi. Na opravu GPX souboru používám PSPad, protože ten zvládá velké soubory. Odkaz se v souboru vyskytuje u každé keše a v hlavičce exportovaného GPX souboru.
Možná to nedělá jenom mě a možná by to šlo i opravit? Teda pokud se to neprojevuje jenom u mě :(

Ahoj a díky
  • 0

#346 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2009 - 16:38

Podívám na to
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#347 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2009 - 19:38

pro zájemce o otestování je tu http://kesovadlo.jha...esovadlocmd.exe
mělo by to řešit problémy s novou verzí schématu GSAK a s novým formátování PM GPX
vzhledem k zásahům do načítání by bylo fajn, kdyby někdo ověřil načtení i exportu z GeoGetu.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#348 Rufuc

Rufuc

    Rufuc

  • Members
  • PipPipPip
  • 746 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2009 - 11:44

Vyskoušel sem ten export z Geogetu a žádnej problém.ani při prohlížení kešek z tohoto exportovaného souboru.
  • 0
GeoWiki - Vše co jste chtěli vědět o Geocachingu
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače

#349 maaaca

maaaca

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 706 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2009 - 10:36

Pri spousteni Kesovadla mi to z niceho nic zacalo hazet tuhle chybu. Zkousel jsem ho preinstalovat, ale nepomohlo to.

Kesovadlo.exe
TypeLoadException

v
Kesovadlo.MainF.NastavSloupec(DataGridTextBoxColumn sloupec)
v Kesovadlo.MainF.addGridStyle(DataGriddg)
v Kesovadlo.MainF..ctor()
v Kesovadlo.Program.Main()


  • 0

#350 Skif

Skif

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2009 - 22:54

Zdravim, po 2 dnech zkoumání a hledání se mi konečně podařilo zprovoznit kešovadlo. Chtěl bych tímto autorovi poděkovat za perfektní práci, protože lepší aplikace pro můj telefon (Samsung SGHi900 Omnia) už snad nemůže existovat. Nejdříve jsem měl problém s nahráním databáze, pořád mi nesedělo to šedivý okno a v informacích při otvírání jiné db mě neseděl typ: "Neznámý typ (.db3)" tak jsem si myslel, že jsem to špatně exportoval z GeoGetu. Ale až dnes jsem si všiml tady na fóru jednoho příspěvku kde to je vysvětlený a tím byl vyřešen i můj problém. Data do kešovadla získávám pomocí GeoGetu 2.1.12.453 s pluginem Geojerry. Dále exportuji do GeoGet GPX v2 a pomocí jednoduchého .bat souboru převádím na .db3 Také bych se chtěl přimluvit pro vytvoření podpory obrázků stažených pomocí GeoGetu.
  • 0

#351 Minutus

Minutus

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 108 příspěvků(y)

Publikováno 23 červen 2009 - 12:53

Ahoj pepo.z.pocernic, super prace, chtel bych se zeptat jestli nejak pokracuje vyvoj... Me aplikace v soucasne podobe vyhovuje jen mi tam chybi moznost si delat poznamky co jsme nasel (s casem a datem) a pak export/generovani souboru "Field Notes" pro logovani. Vim, ze jsme se na tohle uz ptal a jen to chci ozivit aby to nezapadlo...myslim si, ze by se to mohlo hodit vice uzivatelu. jinak dik za vybornou aplikaci.
  • 0

#352 bellows

bellows

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 87 příspěvků(y)

Publikováno 23 červen 2009 - 13:10

Sice to nepatri do tohoto vlakna, ale tema je stejne. On by se ten export "Field Notes" hodil i z offline vystupu pro PDA z Geogetu...
  • 0

#353 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 23 červen 2009 - 13:18

Minutus napsal/a:
Ahoj pepo.z.pocernic,
super prace, chtel bych se zeptat jestli nejak pokracuje vyvoj... Me aplikace v soucasne podobe vyhovuje jen mi tam chybi moznost si delat poznamky co jsme nasel (s casem a datem) a pak export/generovani souboru "Field Notes" pro logovani. Vim, ze jsme se na tohle uz ptal a jen to chci ozivit aby to nezapadlo...myslim si, ze by se to mohlo hodit vice uzivatelu. jinak dik za vybornou aplikaci.

Bohužel jsem teď téměř bez volného času, tak vývoj stojí :-(
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#354 lukabike.com

lukabike.com

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 205 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2009 - 15:39

Jen maly dotaz, export z GG a obrazky? Funguje to nebo ne? Pokud jsem odpoved prehledl, tak se predem omlouvam :)
  • 0

Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X

www.lukabike.com


#355 trestidlo

trestidlo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2009 - 17:04

Ahoj, pouzivam Kesovadlo uz nejaky ten patek, v podstate od te doby co jsem ho objevila a nemohu si ho vynachvalit. Vsechny kese, skvele filtrovani, moznost otvirat kese primo z Ozi. Jen jeden problemek mi trochu kali naladu. Kdyz mam otevrene Kesovadlo a v nem mam otevrenu nejakou kes a v tu chvili se pokusim z OZI otevrit jinou kes, kesovadlo mi spadne. A sice tak, ze nejprve tam blikne ta nova kes, tj. se ji podarilo otevrit a pak mi zahlasi: v Microsoft.AGL.Common.MISC.HandleAr(PAL_ERROR ar) v System.Windows.Forms.Form.ShowDialog() v Kesovadlo.MainF.ProcessMessage(UInt32 hodnotaL, UInt32 hodnotaW) v Kesovadlo.MsgWindow.WndProc(Message& msg) v Microsoft.WindowsCE.Forms.MessageWindow._WndProc(Message& msg) v Microsoft.AGL.Forms.EVL.EnterModalDialog(IntPtr hwnModal) v System.Windows.Forms.Form.ShowDialog() v Kesovadlo.MainF.dataGrid1_DoubleClick(Object sender, EventArgs e) v System.Windows.Forms.MenuItem.OnClick(EventArgs e) v System.Windows.Forms.Menu.ProcessMnuProc(Control ctlThis, WM wm, Int32 wParam, Int32 lParam) v System.Windows.Forms.ContextMenu.ProcessMnuProc(Control ctlThis, WM wm, Int32 wParam, Int32 lParam) v System.Windows.Forms.Control.WnProc(WM wm, Int32 wParam, Int32 lParam) v System.Windows.Forms.Control._InternalWnProc(WM wm, Int32 wParam, Int32 lParam) v Microsoft.AGL.Forms.EVL.EnterMainLoop(IntPtr hwnMain) v System.Windows.Forms.Application.Run(Form fm) v Kesovadlo.Program.Main() A nabidne mi to tlacitko Detaily nebo Konec. V detailech je tato hlaska a pak uz to nabidne pouze tlacikto Konec. Pak je nutne kesovadlo znovu spustit:( Je to nejaky obecny problem nebo to tak dela jen muj pristorj? Dekuji moc Trestidlo
  • 0

#356 Sodobar

Sodobar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2009 - 17:25

trestidlo napsal/a:
Je to nejaky obecny problem nebo to tak dela jen muj pristorj?

Mně to dělá taky. Řeším to tak, že pokud chci otvírat listing z Oziho, tak ho neotvírám z Kešovadla :-)
  • 0

#357 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2009 - 19:10

V tuhle chvíli "vlastnost" :). Stačí zavřít ten otevřený detail.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#358 trestidlo

trestidlo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2009 - 6:10

pepa.z.pocernic napsal/a:
V tuhle chvíli "vlastnost" :). Stačí zavřít ten otevřený detail.


Dekuji za odpoved. Aspon v tom nejsem sama. Predchozi detail samozrejme zaviram, ale obcas proste zapomenu:)
  • 0

#359 helixik

helixik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 49 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2009 - 7:23

Ahojky, jsem totalne zaseknut na prvotnim vygenerovani databaze... net framework jsem nainstaloval (probehlo a reklo, ze jo)... kdyy spustim na PC "kesovadlocmd -db c:\i\kesky.db3 -import c:\i\2415151.gpx" tak to na mne pouze zarve chybovou hlasku: "keskovadlocmd.exe - NET Framework Initialization Error : To run this application, you first must install one of the folloving version of the .NE Framework: v2.0.50727 .... atd..." co to je? dela mi to na kompu doma i v praci... jak zjistim jestli mam ten .NET... nainstalovanej ok... a jakou verzi? poraďte prosim zmatenemu neanglictinarovi... :-( diiiiky
  • 0
ahojky Helixik :-)

#360 Daku

Daku

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 483 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2009 - 21:56

Ahoj, rovnou předesílám, že problém bude mezi klávesnicí a židlí... Kešovadlo mě zaujalo a ráda bych ho vyzkoušela. Pročetla jsem celou diskuzi tady a stejně si nevím rady. Stáhla jsem si poslední verzy kešovadla a rozbalila ho do PC. Poklepala nakesovadlocmd.exe a nic se nestalo, jen probliklo černé okénko... Poradí mi někdo pokuď možno po lopatě :)? Moc díky .
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka