Přejít na obsah


Fotka

prohlížečka listingů pro ppc


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
371 odpovědí na toto téma

#21 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 12:07

malcor napsal/a:
Mam pocit ze do GSAKu jdou nejak nagrabovat i obrazky, kdyz vyexportuju GPX i s nema, budou videt? Jde mi o fotohinty a tak, ktere nemam v Oregonu.

teď to s těmi nagrabovanými obrázky pracovat neumí, ale co jsem se díval jak to vypadá, tak by se to tam asi naroubovat nějak dalo
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#22 Mion

Mion

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 943 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 12:16

Zkoušel jsem databázi dávat do subdiru na SD, do rootu na SD i do vlastního úložiště PPC, včetně rootu, i přímo k samotné aplikaci, podle toho příslušně vždy modifikoval cestu k souboru (včetně pokusu s case sensitive) a výsledek je naprostá nula :) Stále stejná chyba. Nechápu .
Zkusím ještě vygenerovat databázi přímo z PQ, ale začínám mít pocit, že se u mne na PPC ta aplikace nemůže dobrat k samotnému souboru a že na obsahu zatím v této chvíli asi nezáleží.

pepa.z.pocernic napsal/a:
Nemůže být nějaký problém s kartou? Ověř, jestli cesty k souborům v nejsou náhodou case sensitive. Zkus co to udělá, když dáš cestu do rootu zařízení, nebo někam do vnitřní paměti.


  • 0

#23 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 12:37

Jen tak pro zajímavost. Komu se to podařilo rozdejchat? :)
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#24 RaRaTeam

RaRaTeam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 12:52

pepa.z.pocernic napsal/a:
Jen tak pro zajímavost. Komu se to podařilo rozdejchat? :)


Mě, jak jsem psal včera večer, téměř naprosto bez problémů (iPAQ 4150). Akorát mi padla instalace .Net CF 3.5 - po restartu PDA prošla bez problémů. Vše ostatní fungovalo jak mělo, prohlížečka mi při pokusech jednou padla po nastavení středu (s db která měla 125 MB ), při dalších pokusech se stejnou db už normálně fungovala.

Pravda je, že jsem jí dával jen "slušné" GPX přímo z PQ nebo vyexportované z GSAKu.
  • 0

#25 Sodobar

Sodobar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 13:37

pepa.z.pocernic napsal/a:
Jen tak pro zajímavost. Komu se to podařilo rozdejchat? :)

Tak já se také hlásím. :-) I když mi to dalo trochu zabrat. Generátor například nevezme gpx soubor s mezerou v názvu, což nevadí, ale chvilku mi trvalo než jsem na to přišel.
V PDA vypadá program skvěle. Mimochodem, k čemu je záložka AW? Řekl bych, že na waypointy, ale u žádné keše tam nic nemám..
Dík za bezva program!
  • 0

#26 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 13:41

on by asi mezeru vzal, ale musel bys jméno souboru obklíčit uvozovkama. AW je pro additional waypoints, pokud nedošlo k nějaké chybce a jsou u keše
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#27 RaRaTeam

RaRaTeam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 13:52

Sodobar napsal/a:
Tak já se také hlásím. :-) I když mi to dalo trochu zabrat. Generátor například nevezme gpx soubor s mezerou v názvu, což nevadí, ale chvilku mi trvalo než jsem na to přišel.
V PDA vypadá program skvěle. Mimochodem, k čemu je záložka AW? Řekl bych, že na waypointy, ale u žádné keše tam nic nemám..
Dík za bezva program!


Mezeru to bere, pokud se název souboru dá do úvozovek, vyzkoušeno (windows klasika).
AW se mi včera také nejdříve nezobrazovaly, pak jsem zjistil že mám vypnutý jejich export z GSAKu. Po zaškrtnutí Yes u Include additional child waypoints v exportu do GPX už se zobrazily správně.

Aplikace je opravdu perfektní, ještě jednou díky.
Jak jsem včera nadhodil námět "prohlížečku nějak propojit s OziExplorerem, aby se na Open Attachment v OE zavolala prohlížečka, předal se jí waypoint a ona zobrazila listing" - byla by nějaká šance ?
  • 0

#28 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 13:57

RaRaT napsal/a:
Aplikace je opravdu perfektní, ještě jednou díky.
Jak jsem včera nadhodil námět "prohlížečku nějak propojit s OziExplorerem, aby se na Open Attachment v OE zavolala prohlížečka, předal se jí waypoint a ona zobrazila listing" - byla by nějaká šance ?

možná. až jestli se mi podaří vyřešit předávání parametrů běžící instanci aplikace, aby se to při prohlížení z mapy nemuselo pokaždé celé načítat.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#29 SniperCZ

SniperCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 139 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 15:30

Tak jsem dneska samotný program vložil do PPC (vložil jsem tam složku ppc) a jen abych se dál nenamáhal zbytečně, tudíž program tam mám bez jakékoliv databáze a je vložen na kartě. Potom jsem program spustil a koplo mi to tuhle chybu: Kód výjimky: 0xc0000005 Adresa výjimky: 0x78e6da20 Čtení: 0x78e6da20 Modul, v němž došlo k chybě: system.data.sqlite.dll Posun: 0x0004da20 v UnsafeNativeMethods.sqlite3_open_interop(Byte[] utf8Filename, IntPtr& db) v SQLite3.Open(String strFilename, Boolean usePool) v SQLiteConnection.Open() v Databaze.Otevri(String SouborCache) v MainF.MainF_Load(Object sender, EventArgs e) v Form.OnLoad(EventArgs e) v Form._SetVisibleNotify(Boolean fVis) v Control.set_Visible(Boolean value) v Application.Run(Form fm) v Program.Main()
  • 0

#30 Mion

Mion

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 943 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 15:34

Nemáš ty náhodou nějaký model HTC Touch?
Zatím to vypadá na to, že na HTC Touch-čkách to zlobí. Nějaké řešení se už u Pepy rýsuje, ale narazili jsme navíc na problém, že HTC Touch defaultně používá pro otvírání HTM/HTML Operu místo IE, cože vede k problémům při zobrazování detailů keše :( Možná pomůže změna asociace přípony v registrech na IE.

SniperCZ napsal/a:
Tak jsem dneska samotný program vložil do PPC ...a koplo mi to tuhle chybu:


  • 0

#31 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 15:34

Na původním odkazu by měla být verza, kde je tato chyba ošetřena. Teda alespoň u Miona to pomohlo.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#32 SniperCZ

SniperCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 139 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 15:35

Mion napsal/a:
Nemáš ty náhodou nějaký model HTC Touch?
Zatím to vypadá na to, že na HTC Touch-čkách to zlobí. Nějaké řešení se už u Pepy rýsuje, ale narazili jsme na problém, že HTC Touch defaultně používá pro otvírání HTM/HTML Operu místo IE, cože vede k problůémům při zobrazování detailů keše :(

SniperCZ napsal/a:
Tak jsem dneska samotný program vložil do PPC ...a koplo mi to tuhle chybu:


jj přesně tak, mám HTC Touch 3G
  • 0

#33 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 15:38

ale jestli tam máš nainstalovanou operu, tak si moc nepomůžeš. Její instalace bohužel zasahuje do standardního chování použitých standardních komponent :-(
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#34 Mion

Mion

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 943 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 15:38

tak teď asi zbývá jen vyřešit, aby se při pokusu o otevření detailu cache nespouštěla Opera, ale MSIE... :| Což půjde jen změnou v asociacích, ale není tu jistota, že to pomůže.
  • 0

#35 SniperCZ

SniperCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 139 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 15:42

Aha, opera, a pokud opera v daném ppc není i když je to touch tak to by vadit teda nemělo jestli to chápu dobře. Mě se doma válí ještě jedno PDA do kterýho bych dal tento program a mohlo by tam běžet. . . . . snad.
  • 0

#36 handy2

handy2

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 15:47

Hlasim uspech! Pokud se mi podari vygenerovat databazi. Coz je zda se pouze problem toho, ze stav moji databaze v geogetu je fakt spatny. Problem se zobrazovanim byl v nainstalovane Opere mobile. Kdyz jsem ji odinstaloval jede vsechno jak ma. Opera uplne vyradi z chodu ten originalni IE. Pri pokusu otevrit .html , ktere jsem nasilim asocioval s IE se otevre prvne okno IE...nic nezobrazi, ale hned se zacne loadovat Opera a otevira stranku. Neexistuje nejaky zpusob jak vynutit otevirani stranek v IE? Operu vyuzivam na internet, ale jen ve chvili kdy ji sam spustim. Otevirani obycejnych .html souboru by mi prave zase vyhovovalo v IE. Fakt nevim. Trochu offtopic. Sorry. Jinak moc diky. Muzu se snad pridat k lidem, kteri to rozchodili :) . Ted abych vyrazil nekam ven otestovat to v praxi.
  • 0

#37 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 15:57

raději zatím ber i papíry, než to pořádně prověříš :-)
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#38 handy2

handy2

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 16:09

Tak jeste jeden maly postreh. Ted po asi patem reinstalu Opery se pri zobrazeni info o kesi naloaduje Oprera a zobrazi info. Sice dost neprijemne a nepohodlne, ale zobrazi. Kazda zalozka v Kesovadle se nacte jako nova zalozka v Opere. Moc velka vyhra to neni, ale aspon neco. Stejne jde asi Opera z domu. Na internet se da pouzit docela dobry prohlizec Skyfire a Kesovadlo pro me tu Operu jaksi prebiji :) .
  • 0

#39 Mion

Mion

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 943 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 16:17

pokud se podaří změnit asociace zpět na MSIE (pro HTML) a pro URL nastavit Operu, MOŽNÁ by to mohlo fungovat. Ale musí se to ověřit testem. Momentálně sháním info, jak vypadá v registrech správná asociace HTML na MSIE (pouhé iexplore.exe %1 nestačí)
  • 0

#40 Mion

Mion

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 943 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 16:28

Může mi sem někdo, kdo používá MSIE na PPC, napsat obsah registru na níže uvedeném odkazu? Díky
HKCR\htmlfile\Shell\Open\Command\Default

  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama