Přejít na obsah


Fotka

prohlížečka listingů pro ppc


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
371 odpovědí na toto téma

#41 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 182 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 16:39

iexplore.exe file:%1
  • 0

#42 RaRaTeam

RaRaTeam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 16:41

Mion napsal/a:
Může mi sem někdo, kdo používá MSIE na PPC, napsat obsah registru na níže uvedeném odkazu? Díky

HKCR\htmlfile\Shell\Open\Command\Default


Já tam mám
iexplore.exe file:%1

  • 0

#43 Mion

Mion

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 943 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 16:45

Takže je tu jedno řešení - v Opeře v konfiguraci lze vypnout volbu, aby byla Opera použita jako "default browser". Když to vypnete, začne se volat v kešovadle správně MSIE a vše funguje - vyzkoušeno. Má to jen jednu nevýhodu - při klikutí na link v jiné aplikaci se vám nebude otvírat Opera, ale MSIE. Nicméně explicitně lze Operu jako prohlížeč nadále používat
  • 0

#44 SniperCZ

SniperCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 139 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 17:05

Mion napsal/a:
Takže je tu jedno řešení - v Opeře v konfiguraci lze vypnout volbu, aby byla Opera použita jako "default browser". Když to vypnete, začne se volat v kešovadle správně MSIE a vše funguje - vyzkoušeno.
Má to jen jednu nevýhodu - při klikutí na link v jiné aplikaci se vám nebude otvírat Opera, ale MSIE. Nicméně explicitně lze Operu jako prohlížeč nadále používat


A jak na to?
  • 0

#45 handy2

handy2

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 17:09

Po dalsim reinstalu Opery funkcni :) . Je zvlastni, ze na vsechno zabere reinstal. Nevim cim to je, ale jakekoli nastaveni co se u me tyka Opery potrebuje jeji reinstal. Diky vsem..
  • 0

#46 Mion

Mion

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 943 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 17:21

V menu v Opeře zruš fajfku na checkboxu v settings -> Advanced -> Set Opera as default browser
Pokud tam tuto možnost nemáš, tak máš asi nějakou starší verzi Opery. V tom případě asi pomůže nainstalovat nějakou novější. Já mám Operu 9.51 Beta build 2723.

SniperCZ napsal/a:
A jak na to?

Mion napsal/a:
Takže je tu jedno řešení - v Opeře v konfiguraci lze vypnout volbu, aby byla Opera použita jako "default browser".


  • 0

#47 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 18:26

RaRaT napsal/a:
Aplikace je opravdu perfektní, ještě jednou díky.
Jak jsem včera nadhodil námět "prohlížečku nějak propojit s OziExplorerem, aby se na Open Attachment v OE zavolala prohlížečka, předal se jí waypoint a ona zobrazila listing" - byla by nějaká šance ?

Nemáte někdo příklad souboru pro ozice s otevíráním attachmentu?
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#48 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 19:30

pepa.z.pocernic napsal/a:

RaRaT napsal/a:
Aplikace je opravdu perfektní, ještě jednou díky.
Jak jsem včera nadhodil námět "prohlížečku nějak propojit s OziExplorerem, aby se na Open Attachment v OE zavolala prohlížečka, předal se jí waypoint a ona zobrazila listing" - byla by nějaká šance ?

možná. až jestli se mi podaří vyřešit předávání parametrů běžící instanci aplikace, aby se to při prohlížení z mapy nemuselo pokaždé celé načítat.

tak se mi nějak nedaří otevřít attachment s parametrem. Takže asi smůla :-(
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#49 RaRaTeam

RaRaTeam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 20:09

pepa.z.pocernic napsal/a:
tak se mi nějak nedaří otevřít attachment s parametrem. Takže asi smůla :-(


Zkouším to a nedaří se mi ani attachment bez parametru :(
Podle dokumentace může být jako attachment uveden odkaz na soubor, a ten se pak otevře asosiovaným programem, nebo program který se má spustit a jeho parametr - mezi programem a parametrem má být lomítko (ne mezera) (popis je ale pro Ozi na PC)

Pokud by nešel attachment s parametrem, možná by se to dalo obejít tak, že by se prohlížečka asociovala s nějakou příponou (treba .kes :)) a jako jako attachment by se otevíralo <kód wpt>.kes. Možná ...

Jak jsem googlil narazil jsem na to že attachmenty pro OziCE nějak umí Mozigo, jestli někdo používá, možná by poradil.
  • 0

#50 MedoMys

MedoMys

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 720 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 20:18

Attachment je .html soubor, kde parametr je relativní odkaz na tento soubor vůči cestě, která je nastavena v OZI CE pro data. Zda OZI umí jiné typy příloh nebo snad spouštět externí programy, s tím jsem se ještě nesetkal.
  • 0

#51 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 20:23

MedoMys napsal/a:
Attachment je .html soubor, kde parametr je relativní odkaz na tento soubor vůči cestě, která je nastavena v OZI CE pro data. Zda OZI umí jiné typy příloh nebo snad spouštět externí programy, s tím jsem se ještě nesetkal.

otevřít jiný typ přílohy podle asociace se snaží. Bohužel ten soubor musí fyzicky existovat, takže by se musely vygenerovat pomocné soubory pro všechny kešky, což je nesmysl. Aplikaci spustit taky umí, ale bohužel asi jen bez parametru.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#52 LordEdmund

LordEdmund

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 26 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 20:39

Ahoj Pepo, ptal jsi se, jestli se to někomu podařilo rozběhnout. Tak já hlásím, že mě se to podařilo bez větších problémů. Jen jsem musel do ppc doinstalovat .net cf 3.5. Pak už to běželo v pohodě. soubor gpx jsem vzal z geogetu (varianta extended pq gpx, s jinou to padalo). A je to super, něco takového jsem hledal. ps: koukám, že letošní aktualiyace byla celkem pohoda, když jsi stíhal zároveň udělat i takovouhle vychytávku :-)
  • 0
Lord Edmund Černá Zmije, vévoda z Edinburgu

#53 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 20:50

LordEdmund napsal/a:
ps: koukám, že letošní aktualiyace byla celkem pohoda, když jsi stíhal zároveň udělat i takovouhle vychytávku :-)

Ono je to trošku jinak.:P Posledního 3/4 roku jsem na to neměl čas sáhnout a tak mi to jen leželo na disku. Tak jsem alespoň v posledních dnech místo původních velkolepých plánů dotáhl jen pár drobností.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#54 energit

energit

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 163 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 22:53

Pepo, diky. Super aplikace, rozchozeno na Eten Dx900 WM6.1 Do budoucna by nebylo spatne integrovat moznost offline/online logovani :)
  • 0
GARMIN NUVI 550 ACER DX900 E-TEN M700

#55 Sodobar

Sodobar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2009 - 23:48

Když už tady sepisujeme ten wish list ;), tak mně by se líbilo kdybych označil souřadnice, kliknul a v Ozim se mi vytvořil WP na těch souřadnicích :P
  • 0

#56 Radimecek

Radimecek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 149 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2009 - 0:24

Tohle vypada jako vsechno, co mi v PPC pro kesovani chybelo! Vyzkousim az budu mit cas. :-) Doted se mi osvedcily PDF printy a nebo html. GeoScout byl nechutne pomaly a Skrysotlaci exporty mi taky nevyhovovaly. V kombinaci s mym oblibenym Vito Navigatorem II a TomTomem se to jevi jako muj kesovaci ideal. Jeste neco s turistickymi mapami a byla by to dokonalost sama, ale to uz je mi zase prijemnejsi papir nez furt cumet na displej. :-)
  • 0
Není keš jako keš...

#57 RaRaTeam

RaRaTeam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2009 - 0:30

pepa.z.pocernic napsal/a:
otevřít jiný typ přílohy podle asociace se snaží. Bohužel ten soubor musí fyzicky existovat, takže by se musely vygenerovat pomocné soubory pro všechny kešky, což je nesmysl. Aplikaci spustit taky umí, ale bohužel asi jen bez parametru.


Ty parametry pro spuštění aplikace fakt asi nejdou - zkoušel jsem oddělovat aplikaci a parametr vším možným a nic. Otevírání podle asociace funguje bez problémů (když jsem odstranil mezeru za čárkou).

Generovat pomocné soubory pro všechny kešky, to je nesmysl (Ozi bohužel kontroluje jeho existenci) - tak jsem trochu přemýšlel ...

Kdybych udělal jeden soubor aaaaa....aa.kes a .kes se zasociovalo s prohlížedlem, mohu v Ozim mít jako attachment aaaaa....aa.kes nebo Aaaaa....aa.kes nebo aaAaa....aa.kes nebo aAAaa....aa.kes atd. Windows na velikosti písmen nezáleží, kontrola existence tedy projde nezávisle na velikosti písmen a název souboru včetně malých a velkých písmen se předá asociované aplikaci jako parametr. Každým jedním znakem v názvu souboru získám 1 bit informace - kód keše má 5 znaků, kdyby se použilo primitivní 7 bitové kódování, stačí mít jeden soubor s 35 znakovým názvem, což není problém udělat (při lepším kódování ještě méně).

Je to jeden z největších programátorských nesmyslů co mě napadly, ale nedalo mi to a vyzkoušel jsem to na OziCE + primitivní aplikaci která zobrazovala předaný parametr a opravdu to funguje!

Nevím jestli se to použije, ale alespoň je to hezká ukázka toho, co dělá s programátorem luštění mysterek :D:D:D
  • 0

#58 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2009 - 6:26

zajímavá myšlenka :D
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#59 klama

klama

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 801 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2009 - 7:39

Pekná aplikácia, mňa teší najmä to, že jej chutí export z mozigo určený pre colorado... Nepreniesli sa však addwpt asi bude treba nejaký "výskum", že prečo... Mal by som 2 x pripomienky resp. požiadavky na doplnenie - v PDA možnosť odpojenia od databázy aby sa bez reštartu programu v PDA mohla vymeniť databáza cez PC - samozrejme potom connect k databáze - nedá sa zabezpečiť v PDA či beží už inštancia programu v PDA ? - zistil som cez pamäťový manažér, že spustených inštancií mám viac...asi som nevedomky urobil viacklik.. Doplním do mozigo export pre kesovadlo s odkazom na zapracovanie do db3 a súčasne cez AS odoslanie priamo do PDA... Ešte by som mal otázku, vzdialenosti mi všade píše ako neznáme, kde treba zadať nejaký referenčný bod?
  • 0

#60 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2009 - 7:50

klama napsal/a:
Pekná aplikácia, mňa teší najmä to, že jej chutí export z mozigo určený pre colorado...
Nepreniesli sa však addwpt asi bude treba nejaký "výskum", že prečo...
Mal by som 2 x pripomienky resp. požiadavky na doplnenie
- v PDA možnosť odpojenia od databázy aby sa bez reštartu programu v PDA mohla vymeniť databáza cez PC - samozrejme potom connect k databáze
- nedá sa zabezpečiť v PDA či beží už inštancia programu v PDA ? - zistil som cez pamäťový manažér, že spustených inštancií mám viac...asi som nevedomky urobil viacklik..
Doplním do mozigo export pre kesovadlo s odkazom na zapracovanie do db3 a súčasne cez AS odoslanie priamo do PDA...

- zvážím
- to je něco špatně. měla by to být standardní vlastnost aplikace v CF. Když teď zkouším opakovaně spouštět aplikaci, tak se použije již spuštěná instance. No někdy se stane, že je víc instancí, asi když se to člověku povede spustit vícekrát než to stihne naběhnout. A taky je tam jedna asi standardní vlastnost, že otevřené dialogy (hledání, detail) figurují jako samostatné položky v seznamu spuštěných aplikací. Zatim jsem to nijak neřešil.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama