Přejít na obsah


Fotka

prohlížečka listingů pro ppc


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
371 odpovědí na toto téma

#61 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2009 - 7:53

klama napsal/a:
Ešte by som mal otázku, vzdialenosti mi všade píše ako neznáme, kde treba zadať nejaký referenčný bod?

V seznamu keší můžeš vyvolat kontextové menu a vybrat "střed". Od zvolené kešky to pak počítá vzdálenost (teda víceméně orientačně podle počítání vzdáleností na kouli a šetřiseosle). Ale bacha, přepočítává to celou databázi, takže to může být docela pomalé.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#62 klama

klama

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 805 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2009 - 8:01

Dik za ten stred... Neviem ako sa mi podarilo tych instancii spustit viac teraz mi to funguje tak ako treba...cize stale iba jedna instancia
  • 0

#63 JohnyLewis

JohnyLewis

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2009 - 11:28

Tak jsem také vyzkoušel a poznatky jsou následující: - v PC mi jak už bylo napsáno nefunguje import GPX ze Skrýšotlače, z Geogetu v pohodě - v PDA HTC Kaiser po vypnutí Opery jako implicitního prohlížeče zobrazení v pořádku (stejně ji pro prohlížení webu pouštím ručně z "menu", takže to mi nevadí) - ale při pokusu o nastavení středu pro výpočet vzdáleností dojde k chybě "Value was either too large or too small for an Int32" (dokonce jsem si kvůli tomu, abych se dozvěděl popis chyby, dodatečně nainstaloval do NETCFv35 chybová hlášení ;) ) - chybí mi snad nějaká data v databázi?
  • 0

#64 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2009 - 12:25

JohnyLewis napsal/a:
- ale při pokusu o nastavení středu pro výpočet vzdáleností dojde k chybě "Value was either too large or too small for an Int32" (dokonce jsem si kvůli tomu, abych se dozvěděl popis chyby, dodatečně nainstaloval do NETCFv35 chybová hlášení ;) ) - chybí mi snad nějaká data v databázi?

To netušim. Víc by řeklo, kdybych měl databázi k dispozici.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#65 klama

klama

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 805 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2009 - 18:00

V MoZiGo 2009.1.28.17 doplnená podpora exportu pre program kesovadlo ============================ Export pre kešovadlo funguje cez obrazovku exportov, kde sa využije export gpx a navolí sa kesovadlo. Program zavolá kesovadlocmd s potrebnými parametrami a výsledkom je updateovaná databáza. Exportujú sa označené záznamy, podobne ako pri iných exportoch na hlavnej stránke programu. Predtým si však nastavte cestu ku "kesovadlocmd", databáze v PDA a názov databázy na stránke nastavení a uložte do ini súboru. Zatiaľ bez podpory AS. ============================
  • 0

#66 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2009 - 19:07

Novinky zatim žádné nejsou, ale aspoň už to má oficiální stránku. Teda zatim spíš potěmkina :) http://kesovadlo.jha.cz
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#67 Rufuc

Rufuc

    Rufuc

  • Members
  • PipPipPip
  • 746 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2009 - 20:40

Vypadá to naprosto prefektně :) a to jsem si myslel, že Beeline má nejvychytanější zobrazování listingů,ale tohle se mi líbí daleko více.
Jen mám problém: Zadám si nějakou cache jako střed, ale když chci jako střed označit jinou,vyhodí mi to chybu.a střed se nepřetáhne na tu jinou.Jakou to nevím,protože nemám nainstalované chybové hlášky nebo co.Nesetkal se s tím někdo?
edit:Value was either too large or too small for an int32
  • 0
GeoWiki - Vše co jste chtěli vědět o Geocachingu
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače

#68 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2009 - 20:55

Tuhle chybu už řešim. Proč nastává zatim netušim. Protože když zkusim tu databázi, kde to blbne, u sebe, tak to nepadne.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#69 Rufuc

Rufuc

    Rufuc

  • Members
  • PipPipPip
  • 746 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2009 - 22:00

Tak jsem si s tím hrál a přišel sem na toto: Při exporu celé mojí databáze Geogetu (cca. 11 000 keší) mi to krom záložky info nezobrazilo nic.V infu chyběl hint,v zadání,Logy atd. bylo prázdno,nebo jen černé čáry.Skoušel sem to vícekrát (extented pq gpx v geogetu) V takovém množství šlo střed měnit dle libosti. Dal sem do toho Olomoucký okres a vše je jak má být,takže asi vychytat optimální počet krabek, aby to jelo tak jak má :) Nezobrazuje se mi nic v nalezeno, u nalezených keší.jak na to?to bude tím že nemám doplněno ID v tom configuračním souboru? Pokud přepisuju při exportu v PC původní soubor *.db3,tak ho to nenahradí, pouze do něj přidá nové keše.To je dobrá fičura:)
  • 0
GeoWiki - Vše co jste chtěli vědět o Geocachingu
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače

#70 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2009 - 22:09

Podle id to teď nalezené detekovat neumí. Označení nalezených je v tuhle chvíli kompatibilní s tím, co exportuje gsak.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#71 Sodobar

Sodobar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2009 - 22:40

Nemáš také v plánu udělat ten export trochu víc "user friendly"? Spouštět ho z příkazové řádky není moc pohodlné. Sice už si ten příkaz pamatuji nazpaměť :), ale nějaké jednoduché win okno by bylo lepší.
  • 0

#72 klama

klama

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 805 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2009 - 22:47

Ak sa program umiestni v PDA do adresara kde uklada aj mozigo svoje listingy tak sa da perfektne vyuzit databaza obrazkov bez akejkolvek upravy dat...
Vložený obrázek
Vložený obrázek
Vložený obrázek
Vložený obrázek
Vložený obrázek

Samozrejme MoZiGo teraz exportuje do Sqlite databazy priamo, pretoze cez gpx mi to pripadalo zbytocne zdlhave...
Podobne aj databazu prekopiruje cez AS na miesto urcenia bez potreby cokolvek robit rucne...
Zatial to je len v stadiu ladenia takze o den o dva to bude k dispozicii...

  • 0

#73 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2009 - 22:55

Sodobar napsal/a:
Nemáš také v plánu udělat ten export trochu víc "user friendly"? Spouštět ho z příkazové řádky není moc pohodlné. Sice už si ten příkaz pamatuji nazpaměť :), ale nějaké jednoduché win okno by bylo lepší.

No, toho bych se skoro až bál... Nemohlo by to bý víc user friendly?.... Nemohlo by to ukázat, co to vytvořilo v databázi?... nešlo by přidat nějaké filtrování?... Proč to nemá makra jako gsak nebo GG?... Lepší to zarazit už v počátku :)
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#74 Sodobar

Sodobar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2009 - 23:02

pepa.z.pocernic napsal/a:
No, toho bych se skoro až bál... Nemohlo by to bý víc user friendly?.... Nemohlo by to ukázat, co to vytvořilo v databázi?... nešlo by přidat nějaké filtrování?... Proč to nemá makra jako gsak nebo GG?... Lepší to zarazit už v počátku :)

:D Ok, takovéhle vysvětlení beru. :)
  • 0

#75 Rufuc

Rufuc

    Rufuc

  • Members
  • PipPipPip
  • 746 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2009 - 7:38

Sodobar napsal/a:
Nemáš také v plánu udělat ten export trochu víc "user friendly"? Spouštět ho z příkazové řádky není moc pohodlné. Sice už si ten příkaz pamatuji nazpaměť :), ale nějaké jednoduché win okno by bylo lepší.

Pokud budeš používat vždy stejné jméno gpx v importu,tak si stačí vytvořit baťák
do notepadu si uložíš to
kesovadlocmd -db {databáze} -import {gpx}
a uložíš to jako např. start.bat a už to frčí samo:)
  • 0
GeoWiki - Vše co jste chtěli vědět o Geocachingu
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače

#76 klama

klama

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 805 příspěvků(y)

Publikováno 31 leden 2009 - 18:44

Vložený obrázek
S využitím mozigo a jeho listingov má samotná databáza
s 15199 záznamami len 4.3Mbyte!
Takýto export do cache.db3 trvá cca 30 sekúnd!
Listingy z mozigo sú použiteľné aj v keškovadlo aj v oziexploreri ako attachment. Obrázky a sú zdielané.

Listingy sú komplet to znamená s longdescription, shortdescription, nápovedou, logmi a addwpt.
Pointa je v presmerovaní odkazu v kešovadle na listing pre Oziexplorer.


  • 0

#77 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2009 - 17:02

Pro pohodlny export z Geogetu pro nej pisu makro. Bude plivat rovnou .db3, ale s meziskokem pres GPX.

EDIT: Makro je ke stažení zde.
  • 0

#78 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2009 - 17:15

Jo a mel bych navrh na funkci, ktera se snad v 3.5 dotnetu nebude implementovat nejak slozite - mohl by cist aktualni polohu z GPSky a podle ni umet prepocitat vzdalenost?
  • 0

#79 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2009 - 17:52

A jeste hlasim, ze na VGA jsou male ikonky, ale jinak je program i na VGA slusne pouzitelny ;)
  • 0

#80 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2009 - 20:35

Pro ty co se nebojí experimentovat je na kesovadlo.jha.cz pár změn
* Nemělo by padat přepočítání vzdálenosti (ppc)
* Podpora funkce GSAK - grabbed images (ppc,pc)
* kesovadlocmd by mělo fungovat na Vista 64bit (pc)
* Možnost výběru souboru databáze přímo z aplikace (ppc)

  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama