Přejít na obsah


Fotka

prohlížečka listingů pro ppc


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
371 odpovědí na toto téma

#81 malcor

malcor

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2009 - 21:10

Takze jestli jsem pochopil navod spravne, tak v GSAKu si nagrabuju obrazky, ty se ulozi do adresare GrabbedImages, pak vyexportuju gpx soubor kesema rekneme 1.gpx, pak v tom txt souboru v PPC udelam upravu tak ze z: "<img <imgx" odmazu tu druhou cast. Pak potrebuju udelat databazi pro kesovadlo. Tu udelam prikazem: kesovadlocmd -db kese -gsak:grabbedimages /grabbedImages -import 1.zip pricemz ten soubor 1.zip musi byt o uroven vys nez je slozka GrabbedImages. Je to tak?
  • 0
Přehled bookmarklistů a nejoblíbenějších keší v ČR

Garmin Oregon 300 + Topo Czech 2 PRO, případně HTC Touch HD

#82 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2009 - 21:16

v tom txt odmažeš vždycky celou řádku, která reprezentuje náhradu. Pokud sis nedělal žádné úpravy, tak obsah promažeš celý kesovadlocmd -db kese.db3 -gsak:grabbedimages d:\prg\gps\gsak\data\GrabbedImages -import 1.gpx a v ppc pak budeš mít něco jako tohle: \storage card\geocaching\kese.db3 \storage card\geocaching\grabbedimages\xxxx01.jpg \storage card\geocaching\grabbedimages\xxxx02.jpg ....
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#83 klama

klama

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 805 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2009 - 21:26

Skoda, ze si tam nedal odpojenie od databázy...:( Viem že si tam mozem dat este jednu a prepinat medzi nimi... Ale aj tak dik. Inak vsetky obrazky do jedneho adresara nie je velmi dobry napad..pri pocte nad cca :15000 to je uz nepouzitelne - vlastna skusenost.
  • 0

#84 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2009 - 21:29

všechno najednou nejde
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#85 malcor

malcor

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2009 - 21:47

Hmm tak nevim nejak mi to s obrazky nefrci. celou PC cast jsem pro jistotu nakopiroval do adresare Data v GSAKu, gpx soubor je kesovadlo.gpx a pouzity prikaz je kesovadlocmd -db kese.db3 -gsak:grabbedimages c:\Program Files\gsak\data\GrabbedImages -import kesovadlo.gpx Jakmile to spustim tak to hned zahlasi chybu a spadne to (Teda Visty 32bit zahlasi ze program prestal pracovat), kdyz puziju export bez obrazku tak to projde v pohode a db to udela. Muze to byt tim ze je to v Program files? a timpadem to potrebuje nejaka prava navic? A nebo tim ze obrazku je 2000 (110MB) ?
  • 0
Přehled bookmarklistů a nejoblíbenějších keší v ČR

Garmin Oregon 300 + Topo Czech 2 PRO, případně HTC Touch HD

#86 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2009 - 21:51

pokud chceš používat parametry s mezerama, tak je dávej do uvozovek. Tedy kesovadlocmd -db kese.db3 -gsak:grabbedimages "c:\Program Files\gsak\data\GrabbedImages" -import kesovadlo.gpx
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#87 malcor

malcor

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2009 - 7:42

Jo to uz funguje, tak akorat budu muset nahodit v PPC nejnovejsi CF, coz me prekvapuje protoze jsem cekal ze v Touch HD bude rovou ta nejvysi verze. Diky
  • 0
Přehled bookmarklistů a nejoblíbenějších keší v ČR

Garmin Oregon 300 + Topo Czech 2 PRO, případně HTC Touch HD

#88 malcor

malcor

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2009 - 14:31

Tak jsem postoupil o dalsi krok :) Kesovadlo uz spustim, Otevru databazi, ale nezobrazi to zadny kese. Tak me napadlo ze by to mohlo byt Operou jako default. Problem je ze na HDcku v moznostech Opery nemam moznost jak ji vypnout jako default - mozna je to tim, ze v HDcku neni zadny dalsi prohlizec. Doma zkusim nejaky dalsi nainstalovat a treba to pak pujde.
  • 0
Přehled bookmarklistů a nejoblíbenějších keší v ČR

Garmin Oregon 300 + Topo Czech 2 PRO, případně HTC Touch HD

#89 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2009 - 14:34

Opera má vliv jen na zobrazení detailu. Seznam by se zobrazit měl v každém případě. Mion dříve v tomto vlákně radil, jak s Operou postupovat Problém také může být například v exportu z gsak. Je nezbytné, aby v položce waypoint name bylo %code
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#90 dusan99

dusan99

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2009 - 16:38

Aj mne za Kesovadlo zapacilo na prvy kuk! Po prvej polhodinke pokusov som dospel k tomu, ze: - po spusteni v PPC mi nezobrazi cache, staci stlacit "hladat" a rovno "ok" a cache sa zobrazia ... db je teda v poriadku, kde to viazne, zatial neviem - VELMI mi chybaju poznamky ku keskam z GSAKu, db ich obsahuje. Napr. GPX Sonar ich zobrazi vzdy ako 1. log. Pri kazdej mysterke vyriesenej "do zalohy dopredu" mam nejake poznamky resp. vysledky - pri cache nevidim nikde HINT. Potrebujem okuliare alebo tam fakt nie je?! Inac zatial Kesovadlo vyzera fakt SUPER!
  • 0

#91 Rufuc

Rufuc

    Rufuc

  • Members
  • PipPipPip
  • 746 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2009 - 17:35

pod textem Nápověda (označ) máš dvě vodorovné čáry.Hint je napsaný mezi něma,jen není vidět .takže tapni stylusem uplně vlevo mezi ty dvě čáry a tahem označ.
  • 0
GeoWiki - Vše co jste chtěli vědět o Geocachingu
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače

#92 dusan99

dusan99

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2009 - 21:57

Tak som to rozbehal - ciastocne. Co u mna nefunguje: - po spusteni v PPC mi nezobrazi cache, obrazovka je seda. Ak prejdem na "hladat", "ok", cache sa zobrazia ... db je teda v poriadku, problem je niekde inde ...... skusali sme to na 2 roznych PPC, spravanie je rovnake - zadanie nejakej cache ako stredu u mna neurobi nic. Nieco sice spocita, no nic sa nezmeni. Na druhom PPC sa to sprava trosku inac, nieco zmatocne nahodi, nulu prideli blizkej cache, aktivuje sa to prechodom do vyhladavania a nazad ... tento druhy iPAQ nemam doma, popisujem spravanie diktovane cez telefon - chyba uz spominany prenos poznamok ku keskam z GSAKu - pri obrazkoch bude asi casto v terene chybat lupa Inac sa mi to paci, hlavne je to rychle a vsetky cache pokope. GPX Sonar by mi uz pri takom subore davno zamrzol.
  • 0

#93 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2009 - 22:09

dusan99 napsal/a:
Tak som to rozbehal - ciastocne. Co u mna nefunguje:
- po spusteni v PPC mi nezobrazi cache, obrazovka je seda. Ak prejdem na "hladat", "ok", cache sa zobrazia ... db je teda v poriadku, problem je niekde inde ...... skusali sme to na 2 roznych PPC, spravanie je rovnake

To je vlastnost. Zobrazení rozsáhlé databáze na ppc je pomalé a listování seznamem 10000 keší se nepředpokládá. Takže si uživatel nejdříve určí, co chce zobrazit a až pak se mu to zobrazí, místo aby se start zdržoval zobrazením komplet databáze

dusan99 napsal/a:
- zadanie nejakej cache ako stredu u mna neurobi nic. Nieco sice spocita, no nic sa nezmeni. Na druhom PPC sa to sprava trosku inac, nieco zmatocne nahodi, nulu prideli blizkej cache, aktivuje sa to prechodom do vyhladavania a nazad ... tento druhy iPAQ nemam doma, popisujem spravanie diktovane cez telefon

Po přepočtu vzdáleností to neobnoví seznam. Je potřeba zopakovat hledání

dusan99 napsal/a:
- chyba uz spominany prenos poznamok ku keskam z GSAKu

Není to chyba, ale vlastnost. Ve vlastnostech programu je kompatibilita s PM GPX, není tam nic o využití rozšíření gpx pro gsak nebo geoget.

dusan99 napsal/a:
- pri obrazkoch bude asi casto v terene chybat lupa

To je vlastnost interního html prohlížeče, co je v ppc.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#94 dusan99

dusan99

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2009 - 22:41

Jasne, pochopil som, chyba mi navod! :) Napriek tomu ale ani podla popisu stale neviem nijako zoradit cache podla vzdialenosti. Po staceni stred prebehne nejaky vypocet a nasledne hladanie nesposobi ziadnu zmenu. Jednoducho neviem nijakraz preusporiadat cache okolo nejakeho nuloveho bodu. A este taka neskromna otazka, tie poznamky z GSAKu by neslo prenasat? ;) Priznam sa, ze u mna asi na tom stoji a pada pouzitie akehokolvek programu. Zvykol som si na ne. Bolo by mi to nesmierne luto. Myslim, ze po doladeni bude kesovadlo super.
  • 0

#95 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 195 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2009 - 22:44

pepa.z.pocernic napsal/a:
To je vlastnost. Zobrazení rozsáhlé databáze na ppc je pomalé a listování seznamem 10000 keší se nepředpokládá. Takže si uživatel nejdříve určí, co chce zobrazit a až pak se mu to zobrazí, místo aby se start zdržoval zobrazením komplet databáze


Jo, tak tohle dobre znam. Geoget se chova uplne stejne, a vysvetloval jsem to snad tisickrat, a stale to nekteri lide nepochopili. :-(

Nakonec jsem udelal volitelnou vlastnost, ze se po startu ukaze vsechno Co naplat, ze je to naprosto zbytecna operace, co naplat ze to zdrzuje start aplikace... hlavne ze mam klid!

Tak abys tak take nedopadl. ;)
  • 0

#96 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2009 - 22:47

dusan99 napsal/a:
Jasne, pochopil som, chyba mi navod! :)
Napriek tomu ale ani podla popisu stale neviem nijako zoradit cache podla vzdialenosti. Po staceni stred prebehne nejaky vypocet a nasledne hladanie nesposobi ziadnu zmenu. Jednoducho neviem nijakraz preusporiadat cache okolo nejakeho nuloveho bodu.
A este taka neskromna otazka, tie poznamky z GSAKu by neslo prenasat? ;) Priznam sa, ze u mna asi na tom stoji a pada pouzitie akehokolvek programu. Zvykol som si na ne. Bolo by mi to nesmierne luto. Myslim, ze po doladeni bude kesovadlo super.

Neni kdo by návod psal. Kešovadlo existuje primárně pro moji osobní potřebu a ne jako projekt pro veřejnost. Na to nejsou zdroje.
Pokud jsou vzdálenosti přepočítány (ve sloupečku vzdáleností naskáčou čísla), lze to seřadit kliknutim na příslušný nadpis sloupce.
O těch poznámkách budu uvažovat.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#97 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2009 - 22:50

HaLuMa napsal/a:

pepa.z.pocernic napsal/a:
To je vlastnost. Zobrazení rozsáhlé databáze na ppc je pomalé a listování seznamem 10000 keší se nepředpokládá. Takže si uživatel nejdříve určí, co chce zobrazit a až pak se mu to zobrazí, místo aby se start zdržoval zobrazením komplet databáze


Jo, tak tohle dobre znam. Geoget se chova uplne stejne, a vysvetloval jsem to snad tisickrat, a stale to nekteri lide nepochopili. :-(

Nakonec jsem udelal volitelnou vlastnost, ze se po startu ukaze vsechno Co naplat, ze je to naprosto zbytecna operace, co naplat ze to zdrzuje start aplikace... hlavne ze mam klid!

Tak abys tak take nedopadl. ;)

Spíš plánuju, že se hned při startu objeví vyhledávací formulář, abych ušetřil jeden tap.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#98 dusan99

dusan99

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2009 - 1:45

Tak som nasiel toho zakopaneho psa. Nastavenie stredu vyhladavania je ok, len sa robi na 2 kroky. Najskor sa "tuknutim" navoli prislusna cache a potom sa tato uz cervene oznacena zvoli ako stred. Ak stylusom jednokrokovo chcem na nejakej cache nastavit stred a tato nie je vopred oznacena (cervena), ako stred bude oznacena uplne ina cache niekde zo zoznamu mimo obrazovku (oznacena cervene), co sa na prvy pohlad javi ako totalny chaos. Momentalne teda vsetko funguje tak ako ma, t.j. na 1*. Este som s malou dusickou vyskusal, ci si program pamata posledny zvoleny stred ... a pamata si. :)
  • 0

#99 malcor

malcor

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2009 - 8:09

Takže díky Pepovi a Mionovi za rady při zprovoznění na HTC Touch HD. Kdyby jeětě někdo laboroval s Operou tak sem napíšu postup (thx Mion). Je třeba nainstalovat nejnovější operu. Tu je potom potřeba spustit přímo souborem z Program Files, protože ikonou z nainstalovaných programů se pořád spouští ta stará a v nové v settings -> Advanced vypnout Operu jako default browser.

Kešovadlo funguje tak jak má takže se du seznámit s odstavcem Žebrota :)

V případě, že by se pracovalo na dalších verzích tak bych se přimlouval za dvě veci.

- vetší ikony typu keše pro VGA displeje. Mám titěrnou ikonu na půl řádku
- nevím proč, ale kešovadlo si nepamatuje nastavenou šířku sloupce - možná je to jenom bug u mě
  • 0
Přehled bookmarklistů a nejoblíbenějších keší v ČR

Garmin Oregon 300 + Topo Czech 2 PRO, případně HTC Touch HD

#100 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2009 - 8:13

malcor napsal/a:

V případě, že by se pracovalo na dalších verzích tak bych se přimlouval za dvě veci.

- vetší ikony typu keše pro VGA displeje. Mám titěrnou ikonu na půl řádku
- nevím proč, ale kešovadlo si nepamatuje nastavenou šířku sloupce - možná je to jenom bug u mě

- uvidím, to jsem zatim neměl potřebu řešit, protože mám jen qvga
- to není chyba, to je vlastnost, je to vyladěné na šířky, které mi vyhovují na qvga:) edit: ale mám v plánu s tím něco udělat
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama