Přejít na obsah


Fotka

Program TrackyPro


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
Žádné odpovědi

#1 Vojcek 1986

Vojcek 1986

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 155 příspěvků(y)

Publikováno 02 March 2009 - 9:13

Mel jsem moznost odzkouset behem 45 minut moznosti programu TrackyPro ve verzi 3.3.6 na Windows Mobile a hodnotim horsi DVOJKOU. Porovnaval jsem vuci Ozi Exploreru 2.27d. Je treba podotknout, ze TrackyPro od prosince nabizi aktualizovanou verzi.

Vice se o programu dozvite zde: http://www.wmhelp.cz...article&sid=123


Osobni zkusenosti:
Vyuzival jsem Google mapy stahle za pomoci Edge ci Gprs do cache pameti PDA a uloziste k ulozisti programu(zapnete i vypnete program a mapa je tam stale). Takze pokud zvolite tuto metodu, je treba mit aktivni datove prenosy. Do urcite priblizeni mapy se dalo hovorit o kvalitnim snimku, pak uz to zacala byt lehka mazanice, ale i tak se dalo zbezne orientovat (zalezi na vyberu satelitni, terenni, klasicka mapa).
Podobne jako u Oziho muzete sledovat treba vyskovy, rychlostni ci jiny profil. Nasel jsem dokonce i pretizeni. Rovnez me zaujala moznost komunikace po chatu - pokud mate znameho se stejnym programem, muzete online komunikovat. Vcelku zajimave.
Co me stvalo, nebyl panacek predstavujici Vasi osobu, ale velikost sipky. Ta ma ukazovat smer, ale svymi rozmery je jako slon v porcelanu. Moznost jako u Oziho prestat sledovat trasu (pozastavit Tracking), kdy se sipka pohybuje nefixovane a nezavisle po mape a vy si tak podklady muzete posunovat libovolnym smerem, je velice omezena a pohyb po dotykovem displeji je spise utrpenim nez prinosem. Asi je to o zvyku, ale me se s Touch Cruisem nepohybovalo zrovna dvakrat dobre. Kdyz srovnat Ozi Explorer a Tracky Pro z hlediska vytvareni a navigovani na Waypointy, mluvim ve prospech prvniho jmenovaneho. Reakce mi prisly u Tracky Pro mirne zpomalene a misto jednodussiho ovladani prislo nekdy az slozitejsi, ale novejsi verze 3.4.2. na tom muze byt o poznani lepe.

Kazdopadne je tento program zajimava alternativa a zajima me, nemate s nim nekdo zkusenosti?
  • 0

Vojcek 1986





1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama