Přejít na obsah


Fotka

Oregon a vyhledání města


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
21 odpovědí na toto téma

#21 Atip

Atip

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 212 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2009 - 14:55

HuntBehind napsal/a:

XiXi_team napsal/a:
VYŘEŠENO.


Takže dle mých pokusů sice při výše uvedeném postupu (gmaptool 0.4.2.1879) funguje vyhledávání měst, ale vyhledávání adres z "Adresy CR v1" se mi už vůbec nezobrazuje...

mám Oregon 300, fw 2.97, češtinu...

mapy: Basemap a Adresy (gmapbmap.img)
Atlas 7, Atlas 8, Topo Czech 2 Pro (gmapsupp.img)

Vyhledávání adres mi to nabízí buď z Atlasu 7 nebo Topo Czech 2 Pro, a to bez ohledu na právě aktivovanou mapu, jakou databázi mi to nabídne se zdá být jako zcela náhodné...Adresy CR nenabízí vůbec.

při níže uvedeném postupu nefunguje vyhledávání měst:
- Nahrání Adresy CR na kartu
- nebo nahrát Adresy CR do GPS samostatně jako první, přejmenovat soubor gmapsupp.img na gmapprom.img a pak tam teprv nahrát mapy

Pokud někomu funguje oboje (Atip?) - vyhledávání měst i adresy z Adresy CR - napiste prosím, jakou máte kompilaci, fw, co máte kde zapnuto...


Tak mě to funguje, ale tváří se to přinejmenším zvláštně.

Mám zkompilované adresy s nějakou free mapou evropy od Garmina, to mám pojmenouvané jako gmapbmap.img a je v paměti přístroje, ve které mám jěště Atlas8 a TopoPro2, na kartě mám nějaké další mapy, ale ty na to nemají vliv.

V profilu geocaching mám zapnutou Basemapu a Topomapu, kterou mi to nabídne i při vyhledávání a v pohodě najde co potřebuji.

V profilu auto mám zapnutý Atlas8 a Basemapu a při vyhledávání mi to nabídne taky Topomapu, to je na tom divné, ale důležité je, že to vyhledává, ale zřejmě to v obou případech vyhledává v Topomapě a né v Adresách, takže ty tam sice jsou, ale jako by tam nebyly.

Pro mně adresy nejsou důležité, takže já jsem spokojený, že vyhledávám města, která jsem před tím musel zadávat jako adresu.

Firmware mám B2.96.

POZOR v adresách to vyhledává jen musím hláskovat zemi a pak to nabídne Adresy1 a ještě všechny další mapy, které mám v přístroji i na kartě. Takže tou zkompilací se to opravdu opravilo :P.
  • 0

#22 HuntBehind

HuntBehind

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 526 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2009 - 15:32

Atip napsal/a: POZOR v adresách to vyhledává jen musím hláskovat zemi a pak to nabídne Adresy1 a ještě všechny další mapy, které mám v přístroji i na kartě. Takže tou zkompilací se to opravdu opravilo :P.


Opravdu to funguje! Jen pro úplnost dodám, že aby se objevila nabídka různých databází (Adresy CR, Atlas7 a 8, Topo Czech, ...), je nutné po stisknutí [Adresy / zadejte (hláskujte) zemi) ] nic nevyplňovat, ale odfajfkovat prázdné vyplňovací pole ... poté gps nabídne zmiňované databáze. Uff a je to (drbání levou nohou za pravým uchem, ale funguje B))
  • 0




1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka