Přejít na obsah


Fotka

Geocaching.com - Aktivace kraju probehla


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
145 odpovědí na toto téma

#1 Sinuhet

Sinuhet

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 267 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2009 - 6:14

Az dnes jsem si vsiml, ze je jiz mozne kese prirazovat do kraju (polozka State/Province). Ted asi bude vhodne zpetne i stare kesiky zaradit.
  • 0

#2 Skleba

Skleba

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 504 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2009 - 6:36

...no jo, koukal sem. Tak jsem tedy svym keskam priradil kraje, diky za info.
  • 0

#3 coluberT

coluberT

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2009 - 6:42

Jojo, už jsem to u te jedné své udělal a funguje to:D Dokonce to vypadá, že jsem v našem kraji první ;)
  • 0

#4 rr

rr

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2009 - 7:12

hezké: In Jihocesky kraj, Czech Republic :)
  • 0
nás a naše geopříhody naleznete na www.rrota.cz

#5 Marazd

Marazd

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 237 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2009 - 7:13

Mám opraveno a doufám, že se v co nejkratší době přidá maximum ownerů.
  • 0

#6 Paw&lucima

Paw&lucima

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 185 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2009 - 7:16

Akorat jsem koukal, ze kdyz nekdo pouzije "List newest in Czech Republic", tak se nejdriv objevi vyhledavaci stranka, kde je potreba jednou kliknout - neobjevi se rovnou seznam kesi. To by me zajimalo kolika lidem to bude vadit ;). Paw
  • 0

#7 TechNick

TechNick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2009 - 7:22

Tak jsem to opravil. Aby to k něčemu bylo, tak to musí udělat asi všichni owneři co ? A kvůli statistikám by se to mělo udělat i u archivovaných, ale u těch to nejde :o.
  • 0

#8 bodlak

bodlak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 905 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2009 - 7:31

Super. Mohli alespon poslat mail
  • 0

#9 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 418 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2009 - 7:34

Proc? Takovou akci je preci treba nalezite utajit. Aby se pak mohli plakat, ze strasne moc owneru nic nepriradilo, kdyz uz odmitli petiminutovou akci s automatickym prirazenim.
  • 0

#10 XiXi_team

XiXi_team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 29 červenec 2009 - 7:50

V GSAKu koukám, že se vkládá je "Stredocesky", ale GC tam dává "Stredocesky kraj". Takže bude potřeba opravit i makro pro přiřazování krajů, aby fungovaly filtry a vyhledávání ...
  • 0

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka


#11 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 418 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2009 - 8:03

Ja zasnu... rozdeleni na kraje se dockali o bratia Slovaci. Ti ale nemaji vubec volbu "search all". :o
  • 0

#12 Marazd

Marazd

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 237 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2009 - 8:10

HaLuMa napsal/a:
...rozdeleni na kraje se dockali o bratia Slovaci.


A rovněž Rakušáci.
  • 0

#13 junet

junet

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 272 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2009 - 8:42

hurá již jdu přiřazovat :-D
  • 0

#14 haggaeus

haggaeus

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 752 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2009 - 8:58

Tak cache prirazeny a jdu na waymarky, tech je vic...
  • 0

#15 kockopes

kockopes

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 63 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2009 - 9:00

Myslím, že dobrý :-) V těch krajích, kde operuju, je jich ve všech kolem 50-60 definovaných, tak to už by jich mohlo být i kolem 1000 celkem :-)
  • 0

#16 Kapsa

Kapsa

    Kapsa

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2009 - 9:08

haggaeus napsal/a:
Tak cache prirazeny a jdu na waymarky, tech je vic...


Dovolim si jeden stupidni dotaz, co to je prosim ten ony bazmek "waymark" pripadne "benchmark" ?
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#17 haggaeus

haggaeus

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 752 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2009 - 9:38

kapsa napsal/a:
Dovolim si jeden stupidni dotaz, co to je prosim ten ony bazmek "waymark" pripadne "benchmark" ?

Neco jako kdysi byvaly locationless cache, vymysli se kategorie objektu a ty se pak zameruji a foti. Viz www.waymarking.com. Lokalni ceske kategorie jsou Czech Geodetic Points a 1866 Austro-Prussian War Memorials, ale samozrejme lze waymarkovat i globalni kategorie jako jezdecke sochy ci nudiplaze.
Benchmark je obecne geodeticky bod, americke benchmarky v seznamu NGS se daji hledat a logovat na primo na gc.com. V nekterych jinych zemich maji benchmarky waymarkove kategorie.
  • 0

#18 hplus

hplus

    H+

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 483 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2009 - 9:46

Ja si dovolim dalsi stupidni dotaz - uz jsem to u svych kesi vyklikal - ale k cemu je to dobry? Bude chleba levnejsi? :) Dostanu slevu na PM, kdyz se tak hezky staram o svoje kese? :) (Vlastne je to nekolik stupidnich dotazu najednou :D)
  • 0
Davejte si pozor na ty, kteri maji zde na foru vic prispevku nez nalezenych kesi - jsou to geocacheri teoretici! :D

Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost! ;)
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)

#19 sakypaky

sakypaky

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2009 - 9:53

hplus napsal/a:
... ale k cemu je to dobry? Bude chleba levnejsi? :) Dostanu slevu na PM, kdyz se tak hezky staram o svoje kese? :)


Alespoň budeš mít ten dobrý pocit, že někam patříš :-D Nebo spíš tvé keše :)

Jinak zařazeno, co jsem zatím v OL koukal, moc lidí se nepřidává. Snad to brzo bude stoprocentní ;)
  • 0
SAKYPAKY team = Garmin OREGON 300, PNA MIO H610+, OLYMPUS E-520, SAMSUNG S5230 Star ; VitoNavigator II 1.3, BeeLine GPS, TOPO Czech 3 PRO

#20 maaaca

maaaca

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 697 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2009 - 9:54

Tak jsem to taky naklikal a pritom si s hruzou uvedomil co uz mam kesi :D Ale pokud to nebude vyplneno u 100 % (aktivnich) kesi tak je to stejne uplne naprd...
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama