Přejít na obsah


Fotka

nokia e 52


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
28 odpovědí na toto téma

#1 huckin

huckin

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2009 - 23:49

zdravim lidicky uz nekdo testoval tento telefon pro geocaching???dik za odpoved.
  • 0

#2 polas_CZ

polas_CZ

    polas_CZ

  • Members
  • PipPipPip
  • 589 příspěvků(y)

Publikováno 12 srpen 2009 - 9:57

Já ne,ale 2,4 palcový displej s GPS a velkou výdrží slibuje dost hodin navigace,takže by stál za zvážení ;-)
  • 0
Cogito ergo sun ...

#3 Brabenecz

Brabenecz

    Veterán geocachingu

  • Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2009 - 21:49

Tak zrovna řešim koupi nového telefonu a co jsem se dočet v diskusích, tak GPS na E52 neni zrovna nejlepší, jsou sní dost problémy, snad to novej firmware vyřeší. Takže jsem teď dost na rozpacích, jestli pořídit E52 a doufat že všechny ty nedostatky opravý novej FW, nebo koupit 6720 classic, která je prej naprosto v pohodě, ale zase nemá wifi a neni tak pěkná. Diskuse o E52: http://forum.mobilma...95efb41&start=0
  • 0

#4 polas_CZ

polas_CZ

    polas_CZ

  • Members
  • PipPipPip
  • 589 příspěvků(y)

Publikováno 17 srpen 2009 - 16:59

Je to novinka,takže nový fw jako tradičně by měl vylepšit většinu nedostatků,můj telefon nebyl taky pořádně dodělaněj,ale další fw mu dost pomohl a nemám chuť jej(fw) měnit :-)..
  • 0
Cogito ergo sun ...

#5 EmbreOnyx

EmbreOnyx

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2009 - 12:41

To Polas N85: Zajimalo by mne jestli pouzivas N85 na geocaching a pokud ano s jakym FW, musim rict, ze ta interni GPS je naprosto nepouzitelna, nez chyti signal trva to minuty nekdy i desitky minut, chytne sotva 4 druzice na otevrenem prostoru, kazdou chvili vypadne signal proste nic moc. Pocitam, ze v E52 bude stejny cip a tedy i stejne probleny, nicmene uz ted vim ze si ji koupim. Mam E51 a naprosta spokojenost, takze pokud se pouzije externi BT modul bude to slapat jak ma, jen by to chtelo sehnat poradnou aplikani na elektronicky kompas, protoze stavajici programy to asi podporovat nebudou.
  • 0

#6 huckin

huckin

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2009 - 19:01

prosim tahle otazka se mela tykat e 52 a ne se tady stenkrovat o jinych zarizenich.respektujte to prosim. ja jsem si ho koupil,samozrejme i na geo,lale bouhuzel jsem si jeste neudelal cas ho otestovat na lovu,a navic jsem lovec zacatecnik a nemem s tim zadne valne zkusenosti,je to vlastne muj 1 gps pristroj,a nemam s cim srovnavat.proto budu vdecny za jakekoliv postrehy ohledne cachingu
  • 0

#7 zzzapik

zzzapik

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2009 - 6:32

na E52 jsem zatím testoval jen Handy Geocaching - Arcao edition. Funguje bezvadně jak s interní gpskou tak i s externí bluetooth modulem Nokia LD4W. Chystám se i vyzkoušet i další programy a nechat si ten, který mě nejlépe vyhovuje.
  • 0

#8 PLAJ family

PLAJ family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 103 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2009 - 7:39

Tak Nokii E52 mám. Pro GC ji však nepoužívám (mám Oregona), jen občas použiju Handy Geocaching a spokojenost. Jednou jsem zkoušel hledat kešku, ale děti byly s Oregonem rychlejší. :) Takže žádné větší zkušenosti. Ale co se mi líbí, je kompas. Žádné: "Držte přístroj ve vodorovné poloze", při kalibraci: "Moc rychle" "Moc pomalu" "Kalibrace se nezdařila" Tady zamáváte s telefonem, a je to. ;)
  • 0

#9 Pazitka

Pazitka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2010 - 22:20

Muzete poradit nejake vyzkousene aplikace pro tento mobil, krome HG?
  • 0
Via est scopus!

#10 Bubisovi

Bubisovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 180 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2010 - 22:50

Já používám vestavěné mapy a funguje to. V orientačních bodech mám vše o keši (Název, stručný popis, hint,...) Pro neznámý terén v přírodě Garmin XT s trojkou mapou. Pro nečekané cesty úplně v pohodě. Na evidování keší SmartGPX A HG pro aktuální stav logů apod...
  • 0

#11 Mira_B

Mira_B

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2010 - 16:20

Zdravím, tento mobil aktivně používám - Handy Geocaching + Geocaching Live s interní GPS a bez problémů. V porovnání s mým Garminem odchylka cca 3-5m, což na mobil považuji za přijatelné..
  • 0

#12 luke11

luke11

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2010 - 17:20

Na E 52 používám Trekbuddyho s exportem z Geogetu. Mám vyzkoušený i Garmin Mobile XT. Samozřejmě i plně funkční Openwig.
  • 0

#13 EmbreOnyx

EmbreOnyx

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2010 - 18:19

Vse z meho podpisu funguje, podotykam, ze nepouzivam interni GPS, ale modul od Evolve...
  • 0
HTC Desire S, c:Geo, WhereYou, Androzic, Locus, Nokie E52, Evolve GTraxx, GMobile XT, SmartComGPS, SmartGPX, HG Arcao edition, OpenWIG

#14 cherubin

cherubin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 136 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2010 - 17:54

A muzu mit dotaz mimo GC? Premyslim o tomhle telefonu a pry jsou nejake problemy se signalem jako takovym, telefonovani apod...Ma nekdo horsi zkusenost s volanim? Diky :)
  • 0

#15 pozorjed

pozorjed

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2010 - 18:54

cherubin napsal/a:
A muzu mit dotaz mimo GC? Premyslim o tomhle telefonu a pry jsou nejake problemy se signalem jako takovym, telefonovani apod...Ma nekdo horsi zkusenost s volanim? Diky :)

telefon mám přes půl roku a žádná zmiňované problémy jsem nezaznamenal.
Z aplikací - Live Geocaching jede, ale pomalu načítá blízké keše (těžko říct, zde je to telefonem, datovým tarifem či vlastní aplikací, nemám s kým porovnat), Locify nejede, Handy jede.
  • 0

#16 myskakarel

myskakarel

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 38 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2010 - 19:18

tenhle telefon mam, handy mi jede, locify nehleda nejblizsi kese .... jinak telefon v pohode
  • 0

#17 skark15

skark15

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2011 - 13:12

Budu mít asi hloupý dotaz,ale nyní jsem si tento telefon také pořídila a nejsem zrovna technický typ.. je třeba pro využívání prográmku Handy Geocaching v tomto mobilu stálé připojení k internetu? Lze jej používat i off-line, pokud bych si např. doma chtěla stáhnout umístění kešek a pod a vyrazit? ..
  • 0

#18 zlicinaci

zlicinaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 875 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2011 - 13:26

skark15 napsal/a:
Budu mít asi hloupý dotaz,ale nyní jsem si tento telefon také pořídila a nejsem zrovna technický typ.. je třeba pro využívání prográmku Handy Geocaching v tomto mobilu stálé připojení k internetu? Lze jej používat i off-line, pokud bych si např. doma chtěla stáhnout umístění kešek a pod a vyrazit? ..

Takže HG používám jen v nouzi, kešky mám i s mapama v programu SmartComGPS a k babičce mě naviguje buď TomTom nebo vestavěná Ovi navigace. Kde jsou Voděrady?
  • 0

Samsung Galaxy S5  (aDrake / WhereYouGo)
zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.


#19 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 657 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2011 - 13:28

skark15 napsal/a:
Budu mít asi hloupý dotaz,ale nyní jsem si tento telefon také pořídila a nejsem zrovna technický typ.. je třeba pro využívání prográmku Handy Geocaching v tomto mobilu stálé připojení k internetu? Lze jej používat i off-line, pokud bych si např. doma chtěla stáhnout umístění kešek a pod a vyrazit? ..


Handy Geocaching si tahá data z Internetu, takže připojení potřebuje.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#20 trotak

trotak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2011 - 13:48

Je to prave naopak :):) Pripojeni potreba neni, lze naiportovat kesky v GPX. S mapama je to sice tezsi, ale take potreba neni. Lze pouzit predpripravene mapy nebo treba Garmin XT.
  • 0
Půjdeme tudy. Je to sice dál, ale zato horší cesta.




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama