Přejít na obsah


Fotka

OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
91 odpovědí na toto téma

#61 Osik

Osik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 503 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2009 - 10:00

sobikovi napsal/a:
Teď na to koukám, že u jedné keše mi to hlásí červeně nutnost výměny logbooku, ale jen proto, že je tam -27dní, ale logů je ještě +40. Možná by bylo dobré zakomponovat do nastavení co je rozhodující, dny nebo počet logů. Default bych dal asi počet logů.


Já to pochopil tak, že si nyní "vyberu" jestli se mám jít podívat "na stav keše" nebo "vyměnit logbook". Po půl roce se podívám na keš, v jakém je stavu, kouknu kolik místa zbývá v logbooku a dle výsledků zvětším interval o další půlrok (kdyby tam skoro nikdo nechodil) a upravím parametr "počet logů" ...
  • 0

#62 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 736 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2009 - 10:03

No jo, chybka. Pocitam to z poctu dni misto z poctu nalezu. Opravim.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#63 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 736 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2009 - 10:11

Tak opraveno. Ted ti to dava odhad 78 resp 62 dnu. To uz je rozumnejsi, vid? ;)
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#64 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 736 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2009 - 10:14

Osik napsal/a:

sobikovi napsal/a:
Teď na to koukám, že u jedné keše mi to hlásí červeně nutnost výměny logbooku, ale jen proto, že je tam -27dní, ale logů je ještě +40. Možná by bylo dobré zakomponovat do nastavení co je rozhodující, dny nebo počet logů. Default bych dal asi počet logů.


Já to pochopil tak, že si nyní "vyberu" jestli se mám jít podívat "na stav keše" nebo "vyměnit logbook". Po půl roce se podívám na keš, v jakém je stavu, kouknu kolik místa zbývá v logbooku a dle výsledků zvětším interval o další půlrok (kdyby tam skoro nikdo nechodil) a upravím parametr "počet logů" ...


Rozhodujici je oboji, resp. kterekoli z toho. Jakmile je jedno prekroceno, povazuje se to za problem hodny reseni. To mi pripada rozumne.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#65 Osik

Osik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 503 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2009 - 15:53

Takové 2 věci k 1.1.2: 1. Neumi cesky a netřídí ... (jinými slovy záhlaví jsou bez háčků a čárek a nejsou klikací) 2. Pokud je počet nálezů za 30 dní = 0 tak zobrazuje maitenance podle sloupce "Do údržby zbývá / Nálezů" místo vhodnějšího "Do údržby zbývá / Dnů" Jinak prima... Díky
  • 0

#66 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 736 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2009 - 8:49

Cestina je jasna, tu mam vypnutou pro sebe a zapomel jsem ji zapnout. S tim razenim je to divne. Druhy radek zahlavi tabulky je klikaci a mel by byt takto zobrazen (modre a podtrzene texty). Pokud ti na to nefunguje klikani, je to divne a umel bych to vsvetlit snad jen zakazanym javascriptem. Mas to povoleny?
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#67 Osik

Osik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 503 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2009 - 14:49

gord napsal/a:
Druhy radek zahlavi tabulky je klikaci a mel by byt takto zobrazen (modre a podtrzene texty). Pokud ti na to nefunguje klikani, je to divne a umel bych to vsvetlit snad jen zakazanym javascriptem. Mas to povoleny?


Zapni češtinu, začne to fungovat .....
V hlavičce nečeské (1.1.2) je charset=UTF-8, v klikací (1.1.1) je charset=windows-1250. V JS se objeví jakýsi znak co se interpretuje jako UTF-8 a rozhází zbytek .... Ručně jsem to přepsal, je to CESKY a klikací ...

Třeba Ti to pomůže ...
  • 0

#68 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2009 - 19:13

Osik napsal/a:
Takové 2 věci k 1.1.2:
1. Neumi cesky a netřídí ... (jinými slovy záhlaví jsou bez háčků a čárek a nejsou klikací)

U mne FF3 sice není česky, ale hlavičky jsou klikací a třídí....
  • 0

#69 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 736 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2009 - 7:56

Osik napsal/a:

gord napsal/a:
Druhy radek zahlavi tabulky je klikaci a mel by byt takto zobrazen (modre a podtrzene texty). Pokud ti na to nefunguje klikani, je to divne a umel bych to vsvetlit snad jen zakazanym javascriptem. Mas to povoleny?


Zapni češtinu, začne to fungovat .....
V hlavičce nečeské (1.1.2) je charset=UTF-8, v klikací (1.1.1) je charset=windows-1250. V JS se objeví jakýsi znak co se interpretuje jako UTF-8 a rozhází zbytek .... Ručně jsem to přepsal, je to CESKY a klikací ...

Třeba Ti to pomůže ...


Spravne je UTF-8, protoze jmena kesi jsou obcas s nabodenicky a z GG je to ziskano v UTF-8.

Ted jsem znovu koukal do js a zadny paznak nevidim. Chodi mi to jak se zobrazenou cestinou, tak bez ni. Ale budiz, verze 1.1.3 je se zapnutou cestinou - jinak beze zmeny.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#70 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 736 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2009 - 8:04

Jo, tak jsem nasel ten paznak - jsou ram znaky pro spravne razeni ceskych znaku. Nejak to poresim :)
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#71 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 736 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2009 - 9:27

Tak to muzete vyzkouset.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#72 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 147 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2009 - 9:21

Plugin OwnMaintenance jsem sice použil jen jako inspiraci pro čtení databáze GeoGetu při mých pokusech (svoje keše si uhlídám), ale našel jsem tam drobnou chybku. Příkaz tabCacheLogs.Next(); (řádka 599) by měl být až na konci while cyklu, takto přeskočíš první vrácenou větu. V tomto případě to moc nevadí, ale pro pořádek :)
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#73 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 736 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2009 - 7:08

Mas pravdu, dekuju za upozorneni. Opravil jsem to
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#74 sHpy00n

sHpy00n

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 313 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2010 - 4:14

gord napsal/a:
Co si precist navod? Opisuju ze souboru, ktery je prilozen v "instalacnim" zipu:


uz tam neni.. :( bylo by mozne ho vratit? rad bych makro rozbehal. ne pro sebe. tu jednu mizerne navstevovanou kesu si uhlidam.
  • 0

#75 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 736 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2010 - 16:44

Nevim, kdy se ztratil. Uz je tam zase zpet.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#76 sHpy00n

sHpy00n

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 313 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2010 - 0:11

dekuju dekuju.
  • 0

#77 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 669 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2010 - 13:10

Nějak mi to makro přestalo fungovat, nezobrazuje se a editor scriptu hlásí chybu na řádku 303, neznámý identifikátor LANG_JS_SORT_CZ V jazykovém nastavení to není, zkusil jsem všechny varianty.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#78 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 736 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2010 - 22:13

Zajimave. A driv ti to fungovalo? Nesmazal jsi si soubor SortHtmlTable.inc.pas nebo nepresunul jsi jej jinam? Tam je ta promenna totiz definovana.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#79 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 669 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2010 - 22:27

gord napsal/a:
Zajimave. A driv ti to fungovalo? Nesmazal jsi si soubor SortHtmlTable.inc.pas nebo nepresunul jsi jej jinam? Tam je ta promenna totiz definovana.


To víš, že to fungovalo, jenže ho nepoužívám každý den ...

A kde by měl ten soubor být ? V datovém adresáři GG ho nemám. A kde ho seženu ?
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#80 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 736 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2010 - 8:34

Mel by by ve stejnem adresari jako ggp. Stahni si znovu makro, nejak mi to z toho zipu vypadlo. Omlouvam se.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama