Přejít na obsah


Fotka

Garmin vs. Magellan


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
Žádné odpovědi

#1 Anonymous

Anonymous

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2006 - 20:54

ahoj, chapu ze prispevek toho typu je tu kazdou chvilku (procetl jsem toto forum...), bohuzel nepomohlo mi to rozhodout volbu mezi pristroji Garmin GPSMap 60CSx a Magellan eXplorist 600.
Procetl jsem toho o obou pristrojich hodne na webu. prostudoval oba manualy stazene z netu. ale rozhreseni by mi mohlo dat jen zapujceni obou pristroju a jejich vyzkouseni, ale to nikde nemohu.
proto jestli zde je nekdo kdo by vlastnil eX 600 a treba 60CS (o proti CSx nema karty a SiFRIII) a mohl poradit co se tyce dostupnosti map, vkladani vlastnich nascannovanych map jen s vytvorenou trasou (neroutovatelnych), a dostupnosti free map, budu moc rad.
O Garminu toho vim z ruznuch diskuzi dost ale o magellanu nemam moc velkou predstavu co se vlastnich map tyce. zda jde nahrat nascannovana mapa atd.
K magellanu me tahne lepsi kompas, vzhled a hlavne CENA a dostupnost i v EU verzi (zaruka...). ale pokud by to bylo se softwarem hodne spatne (nemam jak overit, nez zkusenosti nekoho zvas), je jasna volba Garmin z USA.

diky moc za vase postrehy (hlavne ohledne Magellanu).

PS: pristroj planuji vyuzivat na cykloturistiku, pesi..., moto, .... A hlavne kdyz uz investice tak do neceho co vydrzi nakej patek.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama