Přejít na obsah


Fotka

poVÍNE oKOLO HRADIŠTA - NEBUDE!?


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
83 odpovědí na toto téma

#81 Geohorse Reviewer

Geohorse Reviewer

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 103 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2010 - 8:11

kelisovka napsal/a:
Tak a teď si všichni poctivě řekněte (ano, i vy revajvři) co je důležitější a co má být náplň eventů. Striktní dodržování pravidel nebo setkání party kačerů???


Setkání party cacherů... ovšem na akci pro cachery a pořádané cachery... chápu, že je jednodušší se (a teď mluvím obecně) podívat co zajímavého pořádá okolí (město, obec, jiná organizace) a k něčemu se přilepit a chápu i že se vám to v tuto chvíli zdá jako nejlepší nápad. Nicméně toto není správná úvaha. GC.com chce (a my máme za úkol na to dohlédnout) bodem zvýhodnit ty, co něco udělají sami a primárně jen pro cacherskou komunitu.... v chození a setkávání se na jiných akcích nikdo přece nebrání. Tak stále nějak nepobírám o co vám tady přesně jde.... akce budou i bez listingu na gc.com (některé, co navrhujete na eventy, mají za sebou X ročníků než někdo přišel s nápadem propagovat je v geocachingu ) třeba takže vám jde jen o ten bod, ne?

kelisovka napsal/a:Takhle to chcete???

Ne, event za každou cenu nechceme (nejsme v době před 5 lety, kdy se čekalo na jeden event rok) ...chceme, aby se cacheři setkávali a gc.com propagovalo akce, které pořádají (dokážou svými silami pořádat) cacheři sami pro sebe... akce která má letáčky po celém městě a vlastní web nepotřebuje k propagaci další stránku na gc.com.
To je to vše tak těžké pochopit?
  • 0

#82 Skupec Reviewer

Skupec Reviewer

    Advanced Member

  • Reviewer
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2010 - 8:22

Trauma_Zero napsal/a:

Sutech napsal/a:
Přátelé, že vás to baví :). Ale především obdivuju reviewery, že dokážou se i přes ty čím dál tím více se stupňující útoky na jejich osoby nad to povznést a být emočně nezaujatí. Protože ono zachovat objektivitu, i když do vás někdo stále reje, to je setsakra kumšt ;).


Objektivity ? To si děláš snad legraci, četl jsi to vlákno vůbec celé a prozkoumal jsi odkazy na de-facto identické eventy, které sem lidi vložili ? Je mi jasné, že pokud by byl dotčený event v Praze byl by promptně bez problému schválen, neb by se naše precedentní případ, proč to schválit lze. Zde se hledá proč to schválit nelze. Klientelismus vládne i geocachingu.

Já v Praze ve dvou dnech neschválil dva eventy a kolega DLR myslím že jeden.
Alkes, počítám už do třiceti a nepomáhá to. Jsem docela rozhozen tím, jakým stylem Trauma s Ostraváčkem argumentují. Opravdu si myslíte, že z řad "mocných" vznáší se nad kačerstvem jen zaťatá hrozící pěst a hřmí tu hrom z úst vrchnosti z Prahy?

To si žárný z kluků fakt nezasloužil. To tedy ne!!!! Proč jste se, pánové, vy nepřihlásili do služby komunitě a nevzali na svá bedra zodpovědnost, které by jste se zhostili jistě daleko lépe než kluci. Umíte si vůbec představit, co reviewer vůbec dělá? Co dělá a jak? Já už ano. Jsem po třetí noční a druhý den se místo schvalování nebo spánku věnuji řešení problematických kešek. A pak někdo napíše, že bychom mohli dělat něco navíc. Že vám není hanba, pánové. Měli by jste se chlapcům omluvit.

Končím se sledováním tohoto vlákna pro urážky, osočování a lži. Kluci řešení navrhli a pokud někdo přijde ještě s něčím rozumným, ať mě napíše, ale slušně bez urážek v přívětivém a kamarádském duchu, přes profil.

Howgh

P.S.
Pro Trauma podtržítko Zero: Nikdo z reviewerů není až na mě z Prahy. Všichni jsou z měst z celé ČR. Já Pražan jsem.
  • 0

Skupec Reviewer


#83 kulhal

kulhal

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 930 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2010 - 8:28

Hezká četba k ranní kávě. Díky reviewerům za snahu o udržení úrovně a smyslu eventů, jejich názory se mi zdají rozumné a navíc v souladu s pravidly. Jdu se věnovat práci a jsem zvědav, kam se diskuse do večera posune.
  • 0

#84 weselka

weselka

    weselka

  • Members
  • PipPipPip
  • 696 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2010 - 8:28

Teda chvilku jsem tu nebyl a hned tu začíná přituhovat. 3...2...1... končíme! Děkuji všem za přínosné příspěvky, víme teď aspoň co od koho očekávat. ;) Organizátorům i reviewerům přeji pevné nervy a nám ostatním pěkný event i třeba bez bodu. Zamykám, kdo nadále chce diskutovat nechť pokračuje soukromou korespondencí přes profily. Zdar a sílu najdeš v sýru :)
  • 0
www.povetrnik.cz




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama