Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

Volné místo v oboře Hvězda?


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
Žádné odpovědi

#1 kicune

kicune

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 26 May 2011 - 16:47

Ahoj,
rád bych si nechal od zkušených borců poradit s vhodným místem pro přeložení fyzické stage keše GC1JT04 Odkaz Dr. Jošidy (http://coord.info/GC1JT04) - původní umístění se stalo rejdištěm bezdomovců a po roce úspěšného provozu někdo prefinální stage ukradl.

Vzhledem k tomu, že jsem chtěl, aby finále nebylo příliš daleko od téhle stage, zdála se mi jako nejvhodnější lokace obora Hvězda, ale ukázalo se, že jsem byl ohledně stavu překešovanosti Prahy poměrně dost naivní - "naslepo" je možnost najít místo v oboře prakticky nulové. Proto se tímto způsobem zkouším obrátit na lidi, kteří mají oblast vylovenou a mohli by mi pomoct najít "dírku".

Samotná stage je sice docela velká, ale vzhledem k povaze a maskování poměrně benevolentní na umístění (představte si třeba něco ve stylu obligátní ptačí budky), nejsem tudíž příliš vybíravý ohledně místa. Krabice i její obsah je poctivá ruční práce, dělal jsem ji několik dní a spočívá v ní tak 30% kouzla celé keše, takže se mi moc nechce hodit ji za hlavu a nechat místo ní hledače počítat šišky na stromech nebo plaňky v plotě.

Samosebou chápu, že mít všude keše 160m od sebe není ideální stav a kdyby se jednalo o novou krabici, sbalil bych si fidlátka a táhnul jinam. Nicméně finálka je vzhledem k tématu keše jen velmi obtížně přemístitelná (a tvoří těch dalších 30%), takže zkouším všechny možné metody, jak se dobrat řešení - včetně oněch zoufalejších, jako je tahle. :|

Případné konkrétnější návrhy mi posílejte kdyžtak jako soukromou zprávu, abychom nespoilovali ohledně souřadnic... a taky aby tu případnou ďouru někdo obratem nezabral ;)

Díky za pozornost i za shovívavost.
  • 0




1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama