bluetooth gps modul
Publikováno 30 květen 2011 - 11:58
Publikováno 30 květen 2011 - 12:25
Publikováno 30 květen 2011 - 13:47
Publikováno 30 květen 2011 - 14:16
Publikováno 30 květen 2011 - 14:52
Publikováno 11 červen 2011 - 1:02
Otacon68 napsal/a:
Ja sam jsem z toho zmateny, protoze asi u 2 kesi co jsem byl, to ukazovalo celkem presne do 5 m, ale vetsinou je to v rozmezi tak 10-30m mimo kes, coz u vetsiny celkem komplikuje hledani. Samozrejme mluvim o situaci, kdyz mi to ukazuje, ze chyta 5+ satelitu a presnost max +/- 5m... Vcera jsem se uz nasral bo po urcite dobe hledani mi najednou poskocila kes na mape v c:geo o 20m, dalsi zas ukazovalo nekde v poli, kde nebylo vybec nic... :/
Ten nokia modul je celkem levny. dik za tip, jeste nekdo pouziva gps pes BT?
Tak tohle by melo taky pristat nekde ve FAQ sakra.
Nokia LD-3W je/byl BT modul navrzen pro navigaci hlavne na silnici, proto je nastaveno omezeni. Omezeni se tyka rychlosti pohybu modulu. Pokud modul poklesne po 3km/h zmrazi posledni souradnice. Je to z toho duvodu, aby navigace v aute nemusela prepocitavat trasu pri zastaveni napr. na semaforech.
Je mozne ale tuto restrikci vypnout. Google poradi....
(pri vybiti baterie se proces musi opakovat.)
Sam jsem s timto modulem kesoval, do mesta dobry, ale kdyz clovek vleze do lesa, tak je v pasti.
Doporucuju Garmina
Publikováno 11 červen 2011 - 5:44
Publikováno 12 červen 2011 - 12:35
To si asi děláš jenom legraci, že? Mám tento modul už dlouho a i se zapnutou statickou navigací, která je v něm defaultně, necítím žádné problémy při hledání krabiček a to ani v porovnání s Garminem.Trnec napsal/a:
Tak tohle by melo taky pristat nekde ve FAQ sakra.
Nokia LD-3W je/byl BT modul navrzen pro navigaci hlavne na silnici, proto je nastaveno omezeni. Omezeni se tyka rychlosti pohybu modulu. Pokud modul poklesne po 3km/h zmrazi posledni souradnice. Je to z toho duvodu, aby navigace v aute nemusela prepocitavat trasu pri zastaveni napr. na semaforech.
Je mozne ale tuto restrikci vypnout. Google poradi....
(pri vybiti baterie se proces musi opakovat.)
Sam jsem s timto modulem kesoval, do mesta dobry, ale kdyz clovek vleze do lesa, tak je v pasti.
Doporucuju Garmina
Samsung Galaxy S5 (aDrake / WhereYouGo)
zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů