EVENT poradani
Publikováno 18 July 2011 - 16:16
Publikováno 18 July 2011 - 16:21
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 18 July 2011 - 16:50
Jo, kdysi jsem to tu resil ja a mluvilo se o poctu 15 lidi ale tahle podminka byla uvedena jen na wiki, na serveru GC.com jsem o tom nenasel zatim ani slovo a taky by me to dost zajimalo, jak to teda vlastne je ....PaWcz napsal/a: Když se tu téma probíralo v minulosti, hovořilo se o minimálním počtu 15 míst na eventu (reálná účast může být nakonec menší, ale aspoň s patnácti lidmi by měl organizátor počítat) .
Publikováno 18 July 2011 - 17:22
Publikováno 19 July 2011 - 7:03
Diky, to je to (omezeni poctu ucastniku), o co mi slo - zda je to nekde primo a jasne uvedene v pravidlech. Samozrejme jsem to taky hledal ale nenasel, tak jsem se chtel jen ujistit a revieweru jsem se ptat nechtel. Nicmene si myslim, ze je to chyba, ze to neni v pravidlech jasne specifikovano ....k-lord napsal/a: Minimalni pocet ucastniku neni v pravidlech dan. Uz jsem videl i event, na ktery prisel jen jeho organizator, tudiz 1 ucastnik. Co je ale podstatne, je omezeni poctu ucastniku. To sice taky neni nikde strikne napsano, kolik musi byt minimum, ale reviewer samozrejme hodne omezeny event proste nepublikuje. Takze chces-li vedet, kolik je minimum pro nase reviewery, zeptal bych se primo jich.
Publikováno 19 July 2011 - 9:53
Publikováno 19 July 2011 - 10:52
Publikováno 19 July 2011 - 11:36
To je prave ten problem, ze to neni presne definovane a vypada to, ze nasi revieweri toleruji minimum 15 lidi, pricemz to nema oporu v pravidlech. Druhou veci je to "zvyhodnovani". Na jednu stranu chapu princip rovnych podminek ale na druhou stranu nevim, proc by poradatel nemohl nejaky stanoveny pocet mist (tretinu, polovinu nebo tak neco) rezervovat predem pro sve kamarady.Bisaci napsal/a: Myslím že revívrům nejde o minimální počet účastníků. Jen nesmí být nikdo předem vyloučen, nebo zvýhodněn při přihlašování. To prostě není možné, ale o počet se tu asi nejedná
#9 Guest_Ištván_*
Publikováno 19 July 2011 - 12:05
Opravdu o tom GS nepíše víc než toto:
http://support.groun...=kb.page&id=308
A závěrem vzpomeňme na vlákno o Saka Zulu MiniEvent
A pak ještě celkem teplý flame Event, který neexistoval
EDIT: upraven odkaz a přidán další
Publikováno 19 July 2011 - 12:27
Oba odkazy ukazuji na to same ....ivanbok napsal/a:
Pro kámoše může rezervovat třeba patnáct míst, ale pro plebs by principiálně mělo být dalších patnáct
Opravdu o tom GS nepíše víc než toto:
http://support.groun...=kb.page&id=308
A závěrem vzpomeňme na vlákno o Saka Zulu MiniEvent
Jinak diky, ja bych to v principu taky takto chapal - ze by to melo byt aspon pul na pul.
Tedy ze kdyz muzu na event vzit celkem maximalne dvacet lidi, tak z toho deset (maximalne) muzu rezervovat predem ....
Publikováno 19 July 2011 - 16:51
Publikováno 19 July 2011 - 21:29
Bisaci napsal/a:
Myslím že revívrům nejde o minimální počet účastníků. Jen nesmí být nikdo předem vyloučen, nebo zvýhodněn při přihlašování. To prostě není možné, ale o počet se tu asi nejedná
To bych zase až tak netvrdil. Už jsem viděl event, který měl v listingu , že je jen pro bydlící v lokalitě a nebo v lokalitě mající keš.Nebo spíš neviděl , protože jsem nesplňoval podmínku.Event ale byl pořádán a také regulérně schválen a publikován.
Publikováno 20 July 2011 - 10:42
Publikováno 20 July 2011 - 10:46
moucha111 napsal/a:
.... event, který měl v listingu , že je jen pro bydlící v lokalitě a nebo v lokalitě mající keš.Nebo spíš neviděl ...
Posli mi GC kod ktery to byl, by mne zajimalo. Dik.
Publikováno 20 July 2011 - 11:30
detectifka napsal/a:
moc diky za vyjadreni. ano take jsem na oficialnich pravidlech nic o mene nez 15 nenasla. co je otazka slusnosti a ma se dodrzovat, ale neni nikde uvedeno, jak me jeden kacer precetl jako info od reviewera, nevidim jako duvod. proto mame pravidla. stejne jako kdyz bych si neco blokla pro sve kamarady. nekdo si bere odmenu penize a jako vstup chce treba jen pro sebe 50Kc/hlavu a me by treba byly odmenou usmevy kamaradu.
Cizí živly na soukromém eventu jde docela elegantě legálně eliminovat řádně nadsazenou výší příspěvku ;-)
Publikováno 20 July 2011 - 11:39
Jasan, to by slo ....Autacek napsal/a: Cizí živly na soukromém eventu jde docela elegantě legálně eliminovat řádně nadsazenou výší příspěvku ;-)
Ale ono jde spis o princip - ze revieweri vyzaduji neco, o cem v oficialnich pravidlech neni ani slovo .... :|
Publikováno 20 July 2011 - 12:43
akryx napsal/a:
moucha111 napsal/a:
.... event, který měl v listingu , že je jen pro bydlící v lokalitě a nebo v lokalitě mající keš.Nebo spíš neviděl ...
Posli mi GC kod ktery to byl, by mne zajimalo. Dik.
GC2M2TD
Publikováno 20 July 2011 - 12:56
Což je naprosto v pořádku. Je to jen hra, a pravidla jsou záměrně dostatečně volná aby reviewer měl prostor zohlednit svůj vlastní selský rozum, místní situaci a jiné okolnosti. Musíme se smířit s tím, že nejvyšší instancí je reviewer, který je Groundspeakem pověřen udržovat kvalitu hry v dané lokalitě.kapsa napsal/a:
... Ale ono jde spis o princip - ze revieweri vyzaduji neco, o cem v oficialnich pravidlech neni ani slovo .... :|
Publikováno 20 July 2011 - 13:16
Takze je v poradku, ze si nastudujes pravidla, das si praci s usporadanim eventu a pak ti to reviewer neschvali, na zaklade neceho, co v pravidlech neni a cela tvoje prace je v haji? Opravdu je to takto v poradku???kulhal napsal/a:
Což je naprosto v pořádku. Je to jen hra, a pravidla jsou záměrně dostatečně volná aby reviewer měl prostor zohlednit svůj vlastní selský rozum, místní situaci a jiné okolnosti. Musíme se smířit s tím, že nejvyšší instancí je reviewer, který je Groundspeakem pověřen udržovat kvalitu hry v dané lokalitě.kapsa napsal/a:
... Ale ono jde spis o princip - ze revieweri vyzaduji neco, o cem v oficialnich pravidlech neni ani slovo .... :|
Publikováno 20 July 2011 - 13:18
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů