Přejít na obsah


Fotka

GeoTrophy / GeoPuzzle pre GeoGet


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
200 odpovědí na toto téma

#21 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 880 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2011 - 7:53

Za sebe: slovenstina vubec nevadi. Jen pokud se v HTML budou vyskytovat nejake texty (vystup jsem zatim nevidel, takze jen spekuluji), bylo by dobre, aby byly v jazyku, v kterem je zbytek statistiky.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#22 Netorack

Netorack

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 340 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2011 - 8:19

Ja se slovencinou nemam zadny problem a verim, ze 99 % lidi taky ne, ale pokud to chces udelat bilingvni, tak mi to klidne posli, prepisu to. n...k@gmail.com
  • 0

#23 Merencin

Merencin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 260 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2011 - 8:47

osnica napsal/a:
Verzia 1.0.0 je hotová, GIP balíček otestovaný, čaká ma ešte prelúskanie DokuWiki na geoget.ararat.cz, aby som vytvoril pre plugin stránku na stiahnutie, a nejakú tú dokumentáciu.

Otázka: patrím ku generácii, ktorá s češtinou nemá problém, ale písať spisovnou češtinou si naozaj netrúfam. Bude vadiť, ak stránka pluginu na geoget.ararat.cz bude po slovensky, alebo sa niekto podujme na "preklad"? :)


Nebude vadit. A pomoc s překladem také nabízím. Už mám nějaká léta a bývalí spolužáci byli z Košic. Takže v pohodě. ;)

Mrknul jsem se na stránky GeoPuzzle a jde o nádhernou "zbytečnost," která přesně odpovídá mému naturelu. Takže díky za odvedenou i čekající práci a těším se velmi.
  • 0

#24 osnica

osnica

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2011 - 21:16

Ďakujem všetkým za ponuky pomoci s prekladom, hlavne gordovi za testovanie, upload, a cenné rady. Samotný plugin lokalizáciu snáď ani nepotrebuje (obsahuje jediný text) a v generovanom HTML sa nachádzajú len názvy kopcov, hradov, kostolov a rekordov, ktoré by tiež nebolo správne prekladať.

Samotnú stránku skriptu na geoget.ararat.cz som sa rozhodol ponechať ako sociálny experiment v slovenčine. :D Pravdupovediac, nechcel som už nikomu pridávať robotu. Ak to ale bude robiť problém, s niekoho pomocou to rád dám do poriadku.

Verzia 1.0.0 je teda na svete: http://geoget.ararat...kript:geopuzzle

Vygenerované súbory s jednotlivými puzzle nájdete podobne ako v prípade BadgeGen II priamo v adresári pluginu.

Akékoľvek návrhy, pripomienky, prípadne chyby prosím hláste v tomto fóre. Pokúsim sa postupne dať dohromady nejaký TODO list pre ďalšie verzie, predbežne ma napadajú tieto vylepšenia:
- možnosť voľby generovania iba SK/CZ puzzle
- možnosť voľby akéhokoľvek výstupného kódovania
- lepšie počiatočné umiestnenie pluginu v menu (vedľa GgStat, ak je nainštalovaný)
  • 0

#25 Fukar

Fukar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 340 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2011 - 21:37

Barevné ptákoviny ve statistice miluju,takže moc díky za plugin.Celkem bych uvítal u puzzlí i textovou část se seznamem jednotlivých dílků. Umím si to tam šoupnout sám, ale aby to vypadalo k světu,to nezvládám. Jinak poklona všem soft nadšencům, tvořícím ve svém volném čase GeoGet a jeho doplňky.
  • 0

Člen týmu URNA - Útvar Rychlého NAlezení.
Lovem postižen na 100%.


#26 Fukar

Fukar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 340 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2011 - 21:42

Malé doplnění předchozího příspěvku: myslím tím seznam kešek, ne popis jednotlivých dílků . Ten je vyřešen perfektně.
  • 0

Člen týmu URNA - Útvar Rychlého NAlezení.
Lovem postižen na 100%.


#27 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 092 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2011 - 21:49

Hezké!
Narazil jsem na chybu - hrad Pecka GCX7J6 nestačí k zobrazení dílku? (asi je tam v seznamu jen ta stará archivovaná GCQ1TN
  • 0

#28 osnica

osnica

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2011 - 21:57

dr.vota napsal/a:
Hezké!
Narazil jsem na chybu - hrad Pecka GCX7J6 nestačí k zobrazení dílku? (asi je tam v seznamu jen ta stará archivovaná GCQ1TN

Pozeral som na zdrojové dáta, a pre hrad Pecka by mala byť smerodajná práve tá aktívna GCX7J6. Pokiaľ si ju pozrieš v GeoGete, je správne označená ako nájdená? (t.j. zelený riadok s červenou "fajkou" pred kódom skrýše) Prípadne ak použiješ filter "Found" je medzi nimi?
  • 0

#29 Arogant

Arogant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 636 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2011 - 21:59

a já přidám další chybku, neoznačil se mi v CZ hradech Ledeč nad Sázavou - GC1RD64 nález tam mám. Jinak mám jen chválu, vypadá to moc pěkně, děkuju za implementaci do GG
  • 0
Body, sláva, diplomy! používáno se souhlasem cbfousáče ;o)

Nositel Nobelovy ceny za mír.

#30 Netorack

Netorack

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 340 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2011 - 22:01

Paráda, skvělá práce, díky moc. A myslím, že je nejvyšší čas do toho začít brblat :P Nebralo mi to Křivoklát, tak jsem se díval do kódu a vypadá to, že je to proto, že v souboru PuzzleCZ.pas je u toho GCcode na konci ještě mezera. Týká se to u CZhradů i dalších asi 10 kousků. Po odstranění mezery to jede pěkně.
  • 0

#31 hexteam

hexteam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 352 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2011 - 22:02

Ja za jednoho z rodicu GeoPuzzles za tento pocin velmi dekuji :) dr.vota: ano v seznamu je GCX7J6, pokud by se ti tedy nezobrazila musela by byt nekde chybka. Privadi me to k myslence, ze pokud nekdo ma u hradu, kopce, kostela atd odlovenou archivovanou kesku k tomuto objektu, asi by bylo zahodno tuto kesku zaradit take na seznam, aby si mohl pripsat dilek i kdyz nema odlovenou kesku ze seznamu. Takze kdyby na toto nekdo z dlouholetych lovcu narazil, dejte vedet :)
  • 0

#32 osnica

osnica

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2011 - 22:03

Ajajaj, Netorack, ďakujem! Tam je pes zakopaný. Generoval som to zo zdrojového XML programovo, a nevšimol som si že došlo k niečomu takému. Opravím to hneď, a nová verzia bude snáď online ešte dnes!
  • 0

#33 osnica

osnica

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2011 - 22:17

Verzia 1.0.1 s opravenými Českými hradmi je k dispozícii: http://geoget.ararat...kript:geopuzzle

Postihnutých bolo 14 hradov, pri iných puzzle sa tento problém nevyskytoval. Ďakujem za promptné testovanie. :)
  • 0

#34 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2011 - 22:19

Hezký to je, puzzle se mi líbí mnohem víc než odznáčky, jen tak dál, alespoň mi ubyde práce na GgStatu.
  • 0
MaFa

#35 Shashlick

Shashlick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 325 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2011 - 22:19

Nevím, jestli jste to tu řešili, tak se kdyžtak omlouvám za duplikát. Mě se v puzzle nezobrazil najitý Grabštejn.
  • 0
Jde se lovit!

#36 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 880 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2011 - 22:26

MaFa napsal/a:
Hezký to je, puzzle se mi líbí mnohem víc než odznáčky, jen tak dál, alespoň mi ubyde práce na GgStatu.

Naivko :-D
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#37 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 880 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2011 - 22:27

Shashlick napsal/a:
Nevím, jestli jste to tu řešili, tak se kdyžtak omlouvám za duplikát. Mě se v puzzle nezobrazil najitý Grabštejn.

Aktualizuj na novou verzi.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#38 osnica

osnica

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2011 - 22:28

Shashlick napsal/a:
Nevím, jestli jste to tu řešili, tak se kdyžtak omlouvám za duplikát. Mě se v puzzle nezobrazil najitý Grabštejn.

Prosím vyskúšaj aktualizovanú verziu 1.0.1 a daj vedieť, či to pomohlo.
  • 0

GeoPuzzle plugin pre GeoGet
GC Watchlist Enhancer - skript pre Chrome a FF (Greasemonkey)

Bežky na Orave - prehľadný kalendár zimných prechodov na Orave


#39 Valicek1

Valicek1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2011 - 22:31

Super počin, děkuju. Sice mám vybarvenej jenom jeden dílek, ale co :)
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#40 Arogant

Arogant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 636 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2011 - 22:38

Po opravě mi to jede, díky.
  • 0
Body, sláva, diplomy! používáno se souhlasem cbfousáče ;o)

Nositel Nobelovy ceny za mír.




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama