Přejít na obsah


Fotka

Exportni plugin pro Sygic/Aura


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
99 odpovědí na toto téma

#1 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 625 příspěvků(y)

Publikováno 16 únor 2012 - 10:31

Konečně jsem se dokopal k tomu, abych si uděalal udělátko pro tuto autonavigaci.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#2 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 948 příspěvků(y)

Publikováno 16 únor 2012 - 16:31

Potřeboval bych něco takového i pro Be On Road, ale mám nainstalovaný i Sygic, tak nejdřív vyzkouším ten... Díky.
  • 0

#3 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 890 příspěvků(y)

Publikováno 16 únor 2012 - 17:36

sobikovi napsal/a:
Potřeboval bych něco takového i pro Be On Road, ale mám nainstalovaný i Sygic, tak nejdřív vyzkouším ten... Díky.

vydrz, sygic mam rozdelanej uz asi rok, a gord me predbeh, a na be on road prave pracuju..
  • 0

#4 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 948 příspěvků(y)

Publikováno 16 únor 2012 - 18:15

mikrom napsal/a:

sobikovi napsal/a:
Potřeboval bych něco takového i pro Be On Road, ale mám nainstalovaný i Sygic, tak nejdřív vyzkouším ten... Díky.

vydrz, sygic mam rozdelanej uz asi rok, a gord me predbeh, a na be on road prave pracuju..

Supr, jen od příští aktualizace v březnu bude Be On Road zvládat import POI z gpx souborů...
  • 0

#5 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 948 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2012 - 9:39

Tak vyzkoušeno, funguje jak má... jen ještě doladit ikonky. Díky.
  • 0

#6 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 625 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2012 - 10:37

Tak to milerad necham na tobe. Pokud budes mit lepsi, klidne to zmenim. Tyhle pouzivam v Oregonu, takze mam na obou navigacich totez, co je dle meho zadouci.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#7 ALTEMOJA Team

ALTEMOJA Team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 67 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2012 - 11:59

export z GG v pohodě , v rupi convert hláška , že export cca 1500 keší v pohodě. Nahrál jsem ty soubory do tel. do tam kam to patří a sygic aura při startu nic nenajde.Dnes to zkusím znovu a pomalu . Možná jsem někde po cestě udělal chybu.
  • 0
Oregon 450 +Samsung Galaxy mini

#8 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 948 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2012 - 12:07

ALTEMOJA Team napsal/a:
export z GG v pohodě , v rupi convert hláška , že export cca 1500 keší v pohodě. Nahrál jsem ty soubory do tel. do tam kam to patří a sygic aura při startu nic nenajde.Dnes to zkusím znovu a pomalu . Možná jsem někde po cestě udělal chybu.

já je prvně nahrál do adresáře \mapy, ale je potřeba v něm vytvořit nový adresář \import a do něj je nakopírovat. Pak to funguje...
  • 0

#9 ALTEMOJA Team

ALTEMOJA Team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 67 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2012 - 12:30

díky za radu, ale měl jsem to ve složce inport.Zkusil jsem ji vymazat a vytvořit novou a nahrát to tam a pořád nic. Mel jsem sygica i na symbianu a tam to jelo v pohodě, postup nahrátí stejny. Mám verzi Sygic Aura 2.1. verze R-20021.
  • 0
Oregon 450 +Samsung Galaxy mini

#10 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 890 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2012 - 14:24

sobikovi napsal/a:

mikrom napsal/a:

sobikovi napsal/a:
Potřeboval bych něco takového i pro Be On Road, ale mám nainstalovaný i Sygic, tak nejdřív vyzkouším ten... Díky.

vydrz, sygic mam rozdelanej uz asi rok, a gord me predbeh, a na be on road prave pracuju..

Supr, jen od příští aktualizace v březnu bude Be On Road zvládat import POI z gpx souborů...

jo, resil jsem to s podporou, a mam spis zalusk na to generovat dovnou jednu databazi se vsemi body, protoze bsechny poi jsou v beonroad v sqlite databazi. .. stay tuned. konec ot
  • 0

#11 PatPlusMat

PatPlusMat

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2012 - 14:57

Díky super funguje! Postup: Vyexportovat z GG pomocí skriptu Sygic požadované keše-> soubory txt prohnat prográmkem Sygic Rupi Convertor -> bmp a rupi soubory nahrát do /sdcard/Aura/Maps/import
  • 0

#12 rumcajs_tr

rumcajs_tr

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 220 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2012 - 19:44

Ahoj, pořešil jste někdo to, že v Sygic ty POI (tedy i kešky) zobrazuje jen při velkém přiblížení, tj. při odzoomování nejsou na mapě vůbec zobrazeny?
  • 0

#13 PatPlusMat

PatPlusMat

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2012 - 20:19

Mám to tak, že mi naskakují ikony keší s ikonami jiných POI. Zatím mi to tak stačilo.
  • 0

#14 Fredderick001

Fredderick001

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2012 - 3:38

lidi, jak to dostanu do sve n8ky? Mam sygic aura mobile ebo nejak tak a chtel bycj vedet kde mam stahnout, nebo kde to sezenu do sveho sygice? Diky
  • 0

#15 BlackReider

BlackReider

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2012 - 5:37

gord napsal/a:
Konečně jsem se dokopal k tomu, abych si uděalal udělátko pro tuto autonavigaci.


!!!!!PECKAAAAAA!!!!!

FAKT SUPER.. DIKY.. UZ JEN PO PRECTENI NADPISU JSEM NADSEN, PROTOZE TUTO NAVIGACI POUZIVAM PRI RIZENI :)

!!!!!MNOHOKRAT DEKUJIIII!!!!!
  • 0

#16 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 622 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2014 - 16:20

Ahoj, pořešil jste někdo to, že v Sygic ty POI (tedy i kešky) zobrazuje jen při velkém přiblížení, tj. při odzoomování nejsou na mapě vůbec zobrazeny?

 

Připojuji se  dotazem. Jak nastavit zobrazování POI při větším měřítku mapy v Sygicu? Děkuji


  • 0

#17 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 625 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2014 - 16:30

Nevim, pouzivam kesky jako POI vytvoreny pres rupiconverter a pri jizde mam videt i hodne vzdalene, treba ty "na obzoru". Je pravda, ze s meritkem se ikonky zmensuji a klesa jejich citelnost, ale jiny "problem" jsem nepozoroval. Pokud mate zajem vyzkouset moje soubory, jak se u vas chovaj, stahni si je a vyzkousej.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#18 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 622 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2014 - 16:52

Nevim, pouzivam kesky jako POI vytvoreny pres rupiconverter a pri jizde mam videt i hodne vzdalene, treba ty "na obzoru". Je pravda, ze s meritkem se ikonky zmensuji a klesa jejich citelnost, ale jiny "problem" jsem nepozoroval. Pokud mate zajem vyzkouset moje soubory, jak se u vas chovaj, stahni si je a vyzkousej.

 

Myslím že se bude jednat o nastavení Sygicu (asi je ten můj dotaz trochu OT), ale nemůžu to nikde najít. Konkrétně se jedná o Sygic Aura pro Android


  • 0

#19 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 625 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2014 - 18:11

Ano, take jej pouzivam. Ve verzi 13.1. POkud chces, muzem projit konkretni nastaveni - treba po ICQ. Nebo si napis SZ, co chces z meho nastaveni, ja ti to poslu. Ale napred vyzkousej, co ti udelaj ty moje POI. Take je mozne, ze mame kazdy jinou predstavu o tom "mizeni".


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#20 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 622 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2014 - 11:04

Ano, take jej pouzivam. Ve verzi 13.1. POkud chces, muzem projit konkretni nastaveni - treba po ICQ. Nebo si napis SZ, co chces z meho nastaveni, ja ti to poslu. Ale napred vyzkousej, co ti udelaj ty moje POI. Take je mozne, ze mame kazdy jinou predstavu o tom "mizeni".

 

Už jsem něco našel, můžeš se mi prosím mrknout, jak máš nastaveno: Nastavení-Mapa-Body zájmu na trase? Já mám dynamicky, ale i když dám "Vždy zapnout", tak od určitého zoomu (při rychlostech okolo 90 km/h) mi prostě z mapy zmizí. Když zpomalím a mapa se přiblíží, tak se zase objeví. Mám verzi 13.1.4 a ty tvé body se chovají stejně. Viz. sygic.png


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama