Přejít na obsah


Fotka

CwgList2 - sprava sbirky CWG


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
318 odpovědí na toto téma

#1 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2012 - 8:32

Myslim, ze uz nazral cas na zverejneni betaverze. Vysledek by mel byt totozny nebo alespon velmi podobny puvodnimu pluginu pro GgStat, ale ...

- vse je uplne predelane, pracuje se s novymi webovymi katalogy a je mozne si zvolit s kterymi a urcit jejich prioritu
- nejde o plugin pro GgStat nybrz jen a pouze pro GeoGet (z toho vyplyva i jiny zpusob vlozeni dat do statistiky pro profil)
- vsechny informace jsou ulozeny v samostatne databazi a plugin je mnohem rychlejsi nez puvodni verze

Urcite jsou tam chyby, chybicky a nedodelky, ale ja uz proste nic nevidim, tak hledejte a hlaste vy.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#2 martinracek26

martinracek26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 085 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2012 - 9:35

Když mám seznam udělaný v minulé verzi a budu chtít použít tuto betaverzi musím tam ty CWG znovu naplnit?
  • 0

#3 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2012 - 9:52

Na zalozce Import je moznost prevzit data z puvodni verze. EDIT: jen v rozporu se zobrazeny hlasenim zatim nedoporucuju ty stare mazat, precijen to jeste neni uplne overene.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#4 martinracek26

martinracek26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 085 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2012 - 9:56

Večer to vyzkouším a uvidím :)
  • 0

#5 ja05

ja05

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 623 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2012 - 18:28

tak jsem zbezne prosel novy plugin a zda se mi v pohode...akorat pri rychlem projizdeni seznamu CWG (katalog) za pomoci sipky dolu, vyskocila hlaska ze je treba ulozit udaje...pritom jsem nic nezmenil... a potom se mi nepodarilo najit v nastaveni razeni vystupniho html podle datumu a ne podle abecedy...ale je mozny ze hledam blbe... a jeste me napadlo - bylo by mozny pri exportu do txt pridat do vypisu v ktere kesi bylo CWG ziskano?? chtel bych vyuzit txt jako nejzakladnejsi zalohu - ale treba je to blbej napad... a jeste - ale to bude spis problem GPS - nechce se mi v POI zobrazit seznam CWG...po vygenerovani pres plugin a nasledne i POI loader a precteni soubouru za pouziti F4 v TC v souboru informace jsou, v navigaci je i 5 "kategorii" dle abecedy, ale v nich je pustou prazdno... jinak samo diky moc za novou hracku :-) a pripadne za radu, dik
  • 0

#6 martinracek26

martinracek26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 085 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2012 - 19:00

Tak jsem to otestoval a zatím to vypadá všechno bez problémů. Je to určitě lepší než ta první verze, tahle je rychlejší a víc se mi líbí. Moc díky za něj.
  • 0

#7 L@Troj

L@Troj

    L@Troj

  • Members
  • PipPipPip
  • 196 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2012 - 19:00

Díky za novou verzi pluginu. Měl jsem možnost ji předtím již testovat (info posíláno tehdy mailem). Dnes jsem tedy předchozí verzi nechal odinstalovat a instaloval z odkazu znovu.
1) Po najetí na ikonku v toolbaru se ukáže bublina, kde je na dvou řádcích napsáno totéž: Správa CWG (2.1.0.beta).
2) U některých CWG nevygeneroval odkaz na profil kačerů. Netuším proč na příčinu jsem nepřišel. Pole odkaz vyplněno je, ale nejde změnit.
3) Při procházení seznamem "Získaných CWG" několikrát vyskočila hláška: Nejsou uloženy změny v informacích. Pokud budete pokračovat bez uložení, budou ztraceny. Uložit změny? (Stejně jak popisuje ja05)
4) Také bych CWG řadil rád hned podle data získání ne podle názvu.
5) U delších názvů CWG (třeba GEOCOIN-LAND.COM (Tribal Cross)), které vyjde na tři řádky se pak již nevleze datum získání. Když upravím rozměr v nastavení, změní se rozměry u všech GWG. Stará verze si rozměr upravila sama podle potřeby a v tabulce byly automaticky zvětšené třeba jen dva řádky.
6) Tam kde byl nastaven text V Keši (GC nebo jiný text) a Bublina u ID keše je vygenerován nesmyslně odkaz.
př:
http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=D%E1rek
nebo
http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=V%C3%BDm%C4%9Bna
7) Nepřišel jsem na to, jak automaticky na konec tabulky s CWG doplnit text: Celkem mám ve vlastnictví XX CWG.
Zítra si s tím ještě pohraji. Dnes musím již končit.
Díky.
  • 0

#8 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2012 - 19:53

ja05 napsal/a:
tak jsem zbezne prosel novy plugin a zda se mi v pohode...akorat pri rychlem projizdeni seznamu CWG (katalog) za pomoci sipky dolu, vyskocila hlaska ze je treba ulozit udaje...pritom jsem nic nezmenil...


S tim asi moc neudelam, tedy presneji: nic me nenapada. Je to tim, ze pri zmene na jine CWG "system nastavuje neco, co ja pak musim zmenit na svoje, mj. i shodit priznak te zmeny. Pokud je nasledujici zmena rychlejsi nez stihnu priznak smenit, dojde k teto hlasce. Zamyslim se, ale nevim, nevim.

a potom se mi nepodarilo najit v nastaveni razeni vystupniho html podle datumu a ne podle abecedy...ale je mozny ze hledam blbe...


To tam fakt neni. Nejsem si vedom toho, zda to v predchozi verzi bylo nebo ne. Nemuselo by to byt tak hrozne to doplnit - pisu si.

a jeste me napadlo - bylo by mozny pri exportu do txt pridat do vypisu v ktere kesi bylo CWG ziskano??


Taky neni problem, pisu si.

ale to bude spis problem GPS - nechce se mi v POI zobrazit seznam CWG...po vygenerovani pres plugin a nasledne i POI loader a precteni soubouru za pouziti F4 v TC v souboru informace jsou, v navigaci je i 5 "kategorii" dle abecedy, ale v nich je pustou prazdno...


Ja to v GPS O300 mam zobrazene. Kouknu se, jestli neco neobjevim. Co je to za GPS?
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#9 Trnec

Trnec

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2012 - 20:01

ja05 napsal/a:
a potom se mi nepodarilo najit v nastaveni razeni vystupniho html podle datumu a ne podle abecedy...ale je mozny ze hledam blbe...


gord napsal/a:
To tam fakt neni. Nejsem si vedom toho, zda to v predchozi verzi bylo nebo ne. Nemuselo by to byt tak hrozne to doplnit - pisu si.


+1
  • 0
Garmin eTrex H, HP Pavilion dm3, Geoget, Locus, WhereIGo ... Vek? To je ta doba, po kterou sbiram ty plastove krabicky na potraviny...

#10 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2012 - 20:19

L@Troj napsal/a:
1) Po najetí na ikonku v toolbaru se ukáže bublina, kde je na dvou řádcích napsáno totéž: Správa CWG (2.1.0.beta).


Zapis do dvou radku je zpusoben tim, ze nova verze GG vypisuje oproti predchozim verzim jako tooltip dva ruzne udaje spolecne. Spojuje dohromady hodnoty PluginHint a PluginCaption. Mne se to nelibi, mam proti tomu vyhrady, ktere jsem Halumovi sdelil, ale ma na to jiny nazor nez ja.

Proc ti to pise 2.1.0 beta mineni jazne, protoze v meta.ini ne 2.1.3.beta.

2) U některých CWG nevygeneroval odkaz na profil kačerů. Netuším proč na příčinu jsem nepřišel. Pole odkaz vyplněno je, ale nejde změnit.


Pokud mi nereknes konkretni CWG, abych zkontroloval, jak to vypada v datech z katalogu, je to pro me bezcenna informace. Mozna ti nerozumim, ale napred pises ze se odkaz nevygeneroval a pak ze je vyplnben a nejde zmenit.

3) Při procházení seznamem "Získaných CWG" několikrát vyskočila hláška: Nejsou uloženy změny v informacích. Pokud budete pokračovat bez uložení, budou ztraceny. Uložit změny? (Stejně jak popisuje ja05)
4) Také bych CWG řadil rád hned podle data získání ne podle názvu.


Viz moje odpoved na predchozi prispevek.

5) U delších názvů CWG (třeba GEOCOIN-LAND.COM (Tribal Cross)), které vyjde na tři řádky se pak již nevleze datum získání. Když upravím rozměr v nastavení, změní se rozměry u všech GWG. Stará verze si rozměr upravila sama podle potřeby a v tabulce byly automaticky zvětšené třeba jen dva řádky.


Na to jsem ti odpovidal jiz kdyz jsi mi to psal proi testovani. Princip zobrazeni je jiny, nejde o tabulku, s kterou maji browsery problemy a nejde napr. zarucit jeji velikost. Je to ted delano DIVem. Pokud povolim zmenu velikosti karty, budou vedle sebe karty rucnych velikosti. To se mi prici a delat to tak nebudu. Jedine, co bych mohl udelat, je omezit velikost kazde polozky na karte a zakazal pretekani teto velikosti.

6) Tam kde byl nastaven text V Keši (GC nebo jiný text) a Bublina u ID keše je vygenerován nesmyslně odkaz.
př:

http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=D%E1rek
nebo
http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=V%C3%BDm%C4%9Bna
7) Nepřišel jsem na to, jak automaticky na konec tabulky s CWG doplnit text: Celkem mám ve vlastnictví XX CWG.
Zítra si s tím ještě pohraji. Dnes musím již končit.
Díky.


Kde, v jakem poli, byl nastaven text V kesi?

Ja to delam tak, ze si pres plugin GgsExpr spocitam pocet CWg, ktery ulozim do promenne GgStatu a v GgStatu pak vypisu. Zrejme by se dala udelat nejaka sablona na zacatek nebo na konec, sablona by byla v HTML formatu a mohla by obsahovat nejake konstanty typu %CWG_COUNT% a tyto by plugin nahradil prislusnymi cisly. Pokud by toto vyhovovalo (mne to tedy nestaci, stejne to budu muset delat pres GgsExpr a GgStat), bylo by dobre dat navrh na ty konstanty.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#11 ja05

ja05

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 623 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2012 - 6:22

gord napsal/a:

ale to bude spis problem GPS - nechce se mi v POI zobrazit seznam CWG...po vygenerovani pres plugin a nasledne i POI loader a precteni soubouru za pouziti F4 v TC v souboru informace jsou, v navigaci je i 5 "kategorii" dle abecedy, ale v nich je pustou prazdno...


Ja to v GPS O300 mam zobrazene. Kouknu se, jestli neco neobjevim. Co je to za GPS?


jj, napadlo me, ze jsem typ mel napsat - je to Oregon 450...takze v podstate to samy co mas ty...

jinak diky moc za reakci, pokud se podari nejaky drobnosti dorazit, tak bych to uvital, ale jsou to fakt jen drobnosti...
  • 0

#12 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2012 - 7:37

Z hlasenych veci mam vyreseno: - hlaska ze je treba ulozit udaje (pri rychlem projizdeni seznamu) - moznost radit HTML vystup podle data - ID kese v TXT vystupu - trochu jsem se pohrabal v tom POI exportu, ale nic moc tam nevidim. jeste zkusim najit problem Nevyresene veci: - dlouha jmena (moc se mi to resit nechce ;), nemam uplne jasno jak to resit obecne, kazde reseni, ktere me napada, je v necem spatne) - chybne generovani odkazu (potrebuji podrobnejsi info) - vypis textu mimo tabulky CWG (podle me to dostatecne resi GgsExpr a template soubor) Treba se mi povede dneska dat ven novou verzi na dalsi testy.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#13 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 948 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2012 - 8:04

Fajn, večer jsem nainstaloval, ale až teď ráno mám trochu času se na to podívat... 1\ Při instalaci se zdá vše proběhlo v pořádku, jen se plugin nainstaloval do skupiny "Statistiky", kterou nemám a tak nebyl nikde vidět. Musel jsem ho ručně přidat do skupiny existující a pak to bylo OK. Myslím, že by se měl vkládat do skupiny CWG, která už existuje... ale to je asi drobnost. 2\ Když jsem naimportoval CWG z GG, tak jsem našel některá se žlutou ikonkou... tedy asi v katalogu nenalezená. Jenže předchozí verze všechna najde. Chtěl jsem upravit informace, ale možnost editace svítí šedě :( Problém bude asi v tom, že u všech svítí u verze -2 apod. tedy záporné číslo... 3\ Při spuštění je volba náhled default vypnutá, bylo by asi lepší kdyby byla zapnutá. No a při prohlížení seznamu za nějaké situace se zase ta volba sama vypnula... několikrát. Nevím ale co a jak se stalo, jen jsem prohlížel seznam a přoklikával.
  • 0

#14 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2012 - 8:28

1. jmeno skupiny je obecne neresitelne 2. zlutou ikonku tam nikde nemam, jen takovou nahnedlou :) Ano jsou to CWG mimo katalog. To znamena, ze nebyla nalezena shoda jmena s katalogovym (porovnava se bez ohledu na diakritiku, mezery, ...), krom ikony jsou takova CWG indikovana prave zapornym ID. Pochybuju, ze predchozi verze to jmeno nasla, zrovna toto delala uplne stejne. Opravdu je tlacitko "Upravit informace" sede? Ale i kdyby nebylo, ID, celkem logicky, nezmenis. Pokud opravdu v katalogu to CWG je, najdi si jej a oznac jako novy prirustek do sbirky a pak ten mimo katalog smaz. (Katalogove jmeno se casto neshoduje se jmenem uvedenym na CWG.) 3. to je umysl. zdrzuje to, zabira to misto. zridka se mi stane, ze potrebuju videt nahled a v tom pripade si ho na chvili zapnu a hned zase vypnu. Pokud chces, zmen si to v konfiguraci, proto to tam je. Co se tyka "samovypnuti" teto volby, dokud mi nereknes postup, pri kterems e to deje, tezko to opravim. (V celem pluginu je jedine misto, kde se toto nastavuje jinak nez rukou uzivatele, a to je pri inicializaci pluginu podle nastavene konfigurace. Neumim si predstavit, kde by se to menilo samo.)
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#15 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 948 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2012 - 9:19

gord napsal/a:

OK, ale ty CWG předchozí verze našla, viz. můj profil... Nevadí, projdu si to a doklikám je tam, jen mi to připadlo divný.

Jinak ještě teď jsem se díval do exportu do txt a je to tam rozhozený, resp. není tam jedno cwg na řádek, ale několik.
  • 0

#16 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2012 - 10:08

Stejne jako v predchozi verzi si muzes nastavit, kolik jich na radku mas (parametr OUTTXT_COLS, pocet sloupcu, kdyz si to zobrazis treba v excelu). V tomto pripade ti davam zapravdu - implicitni hodnotu nastavim na 1.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#17 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 948 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2012 - 17:08

Ted jsem si přidával nové CWG z dneška... Po "přidat z katalogu" se doplnil typ, ale datum tam naskočilo něco 1899! Nemělo by se tam dávat datum "dnes"? Procházím seznam a doklikávám tam zpět ty co se nezařadily... zatím jsem rozdíl nenašel, ale to je jedno. Nemohlo by být na tom špatně zařazeném cwg aktivní tlačítko odebrat ze seznamu získaných? Fajn, ale já ani nemůžu tahle nenalezená cwg ze seznamu odebrat! Co s tím?
  • 0

#18 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2012 - 20:37

Datum: bylo zaskrtnute nebo ne? Pokud ne, nebre se v uvahu a muze tam byt cokoli. Implicitne je tam datum nalezu kese, z ktere je CWG vyzvednuto Co je to spatne zarazene CWG? Tlacitko Odebrat ze ziskanych je aktivni kdyz je vybrano jakekoli CWG, ktere vlastnis. Nerozumim tomu, proc by sis je nemohl odebrat. Kdyztak sem dej citelnej obrazek formulare s vybranym CWG, ktere ti nejde odebrat a aktivni zalozkou Ziskane.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#19 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 948 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2012 - 7:49

gord napsal/a:
Datum: bylo zaskrtnute nebo ne? Pokud ne, nebre se v uvahu a muze tam byt cokoli. Implicitne je tam datum nalezu kese, z ktere je CWG vyzvednuto

Co je to spatne zarazene CWG? Tlacitko Odebrat ze ziskanych je aktivni kdyz je vybrano jakekoli CWG, ktere vlastnis. Nerozumim tomu, proc by sis je nemohl odebrat. Kdyztak sem dej citelnej obrazek formulare s vybranym CWG, ktere ti nejde odebrat a aktivni zalozkou Ziskane.

Ne, datum nebylo zaškrtnuté, jen bylo divné,že se tam doplnilo jako šedivé neaktivní takové divné datum, čekal bych "today"...

Takže, jak už jsem psal..
- nechal jsem načíst CWG z GG
- některá mají zelenou truhličku = přiřazeno z katalogu a OK
- některá mají oranžovou truhličku = nepřiřazeno z katalogu
>> jak už jsem psal, stará verze je najde a jsou i v mém profilu. Když se podívám na název CWG, tak je shodný s názvem u správně přiraženého CWG, tudíž by mělo dojít k správnému přiřazení. Proč k němu nedošlo, nevím... to je tvoje práce.

Šel jsem tedy do seznamu CWG a ta nepřiřazená si tam přidal ručně, takže jak je vidět na obrázku, mám je tam tedy 2x. Nyní jsem chtěl ta nepřiřazená odstranit, ale to tlačítko je šedivé, viz. obrázek.

Přiložené miniatury

  • cwg2_1.jpg

  • 0

#20 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 948 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2012 - 7:52

Tady je to korektní CWG... Na obou obrázcích vidíš, že je jméno stejné.

Přiložené miniatury

  • cwg1_1.jpg

  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama