Přejít na obsah


Fotka

Zpetne logovani


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
10 odpovědí na toto téma

#1 -PaD-

-PaD-

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 109 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2012 - 9:04

Zdravim, zkusil jsem si zalogovat prvni waymark... a protoze jsem mel po ruce fotky z dovolene, tak jsem zalogoval neco z leta, ale nevim, jak nastavit u logu datum navstevy... Date Recorded jsem nastavil na cervenec, ale treba ve statistikach vidim: *You visited 1 waymark on 12/11/2012 12:00:00 AM *You visit the most waymarks in December and usually on Tuesday. Tak nevim, kde mam nastavit toho 12/7, kdy jsem tam bylv (+ idealni by bylo nastavit stejne datum i u fotky)... Diky za radu, zatim mi prijde cely server tak nejak neprehledny a moc nevim, co a jak mam udelat... :( (ale to se poda...) Predem diky a odpovedi!
  • 0

#2 Nemo02

Nemo02

    Nemo02

  • Members
  • PipPipPip
  • 366 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2012 - 9:13

A použil jsi datum ve formátu mm/dd/yyyy. Nejhorší je, že se po několika zalogování přepne zpět na aktuální datum (americké). Když jsem logoval Prahu, tak mě štvalo.
  • 0

#3 -PaD-

-PaD-

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 109 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2012 - 9:28

Nemo02 napsal/a:
A použil jsi datum ve formátu mm/dd/yyyy.
Nejhorší je, že se po několika zalogování přepne zpět na aktuální datum (americké). Když jsem logoval Prahu, tak mě štvalo.


No myslim, ze waymarking trpi schizofrenii...

Na tabu milestones je:

Milestone Date Waypoint Name Waymark Name
1 7/12/2012 7:00:00 AM WM3TFG Cruise Ship PortsSaint Lucia

ale Your Waymark Visit Chronology ukazuje prosinec (jak jsem puvodne psal)...

Takze asi chybka na webu... Skoda, tohle me odrazuje a to jsem ani jeste nezacal...
  • 0

#4 BellaUH

BellaUH

    ***

  • Members
  • PipPipPip
  • 522 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2012 - 17:25

On má na mysli, že log udělá s datumem návštěvy, ale v záložce statistiky má datum logu v PC. Před časem jsem si toho taky všimnul, ale nějak to neřeším.
  • 0
Pro někoho to už není hra, ale soutěž. Ta ale nebude mít vítěze.

#5 Nemo02

Nemo02

    Nemo02

  • Members
  • PipPipPip
  • 366 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2012 - 18:08

Já statistiky WM na stránkách nesleduju. Jen se občas mrknu, kterou kategorii jsem ještě nenavštívil. Pro mě to prostě není dostačně přehledné, abych z toho mohl vyvodit jednoznačný názor.
  • 0

#6 -PaD-

-PaD-

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 109 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2012 - 21:36

Nemo02 napsal/a:
Já statistiky WM na stránkách nesleduju. Jen se občas mrknu, kterou kategorii jsem ještě nenavštívil.
Pro mě to prostě není dostačně přehledné, abych z toho mohl vyvodit jednoznačný názor.


OK, ja jsem se na to dival protoze bych chtel aby byly logy spravne casove zarazeny... kdyz uz tak uz, ne? :-)

Ted jsem zkusil zjisit, jake datum z toho bere geoget, protoze v nem si nalezy uchovavam... No a zjistil jsem, ze kdyz jsem dal stahnout waymarky, ktere jsme navstivil, tak mi to nenastavi vubec found :-( Ale to je asi na jine vlakno v jine sekci...

Chjo... :-(
  • 0

#7 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 332 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2012 - 21:40

import waymarku vubec nezpracovava logy, tudiz ani tve nalezy. vzhledem k mizivemu mnozstvi logu na waymarcich mi to jeste nestalo za namahu.
  • 0

#8 -PaD-

-PaD-

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 109 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2012 - 22:13

HaLuMa napsal/a:
import waymarku vubec nezpracovava logy, tudiz ani tve nalezy. vzhledem k mizivemu mnozstvi logu na waymarcich mi to jeste nestalo za namahu.


Aha, alespon vim, ze jsem to nedelal spatne... Pridavam si to na svuj soukromy (a velmi dlouhy) TODO list :-)
  • 0

#9 -PaD-

-PaD-

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 109 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2012 - 23:43

-PaD- napsal/a:

HaLuMa napsal/a:
import waymarku vubec nezpracovava logy, tudiz ani tve nalezy. vzhledem k mizivemu mnozstvi logu na waymarcich mi to jeste nestalo za namahu.


Aha, alespon vim, ze jsem to nedelal spatne... Pridavam si to na svuj soukromy (a velmi dlouhy) TODO list :-)


Hmm, tak jsem pochopil, proc v geogetu neni zpracovani logu... Ani GPX informaci o navseve neobsahuje, nikde neni mozne lehce stahlou logy... Jedine, co me namada je parsovat vsechny logy pro dany waymark a pak stahnout, co mne zajima, ale to neni zrovna efektivni... Myslim, ze zpracovani logu se na mem TODO listu propada hloubeji a hloubeji...
  • 0

#10 Dobesch

Dobesch

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 881 příspěvků(y)

Publikováno 13 prosinec 2012 - 13:07

Jak mi psali tusim Sobikovi -- na webu si pisou co chteji (za datum), WM statistiky si stejne vezmou datum kdy si zapis provedl, takze va geogetu to bud pisi rucne (ja konkretne kdyz to zaloguju tak to zapisu i do geogetu) a nebo stahnout nalezene a pak nastavit hromadne found na jednotny datum (takmi to radil Sobik). Vzhledem k tomu, ze zatim nic WM nezpracovava tak je to skoro jedno. Ono jsou vubec ty WM divny - logy se musej rozklikavat a pod. Navic pri rychlosti toho serveru po nem jeste chtit neco sofistikovanyho, tak uz tam nikdo nic nezaloguje
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#11 -PaD-

-PaD-

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 109 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2012 - 12:42

Dobesch napsal/a:
Jak mi psali tusim Sobikovi -- na webu si pisou co chteji (za datum), WM statistiky si stejne vezmou datum kdy si zapis provedl, takze va geogetu to bud pisi rucne (ja konkretne kdyz to zaloguju tak to zapisu i do geogetu) a nebo stahnout nalezene a pak nastavit hromadne found na jednotny datum (takmi to radil Sobik). Vzhledem k tomu, ze zatim nic WM nezpracovava tak je to skoro jedno. Ono jsou vubec ty WM divny - logy se musej rozklikavat a pod. Navic pri rychlosti toho serveru po nem jeste chtit neco sofistikovanyho, tak uz tam nikdo nic nezaloguje


OK, udealm si vlastni databazi pro navstiveno WM a nastavim found pro vsechny naraz... Pravda, zatim se nic nezpracovava a tak to je jedno...

Ale lepsi zpracovani found lgu je stale na mem todo listu :P Pak bych se mohl i dokopat k nejakym lepsim reportum statistik. Sokda, zze to je takhle odflakle... :(
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama