Přejít na obsah


Fotka

rudé eventy


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1 odpovědí na toto téma

#1 KaMo_cz

KaMo_cz

    starej member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 103 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2013 - 15:16

Původně jsem chtěl psát NA log na GC4532W, ale dám to nejprve jako všeobecný dotaz sem. Jde o event, který nostalgicky vzpomíná na „vítězství pracujícího lidu“ - tolik z listingu, který je doplněn alibistickou poznámkou o tom, že v tom politiku hledat nemáme. Podobných akcí se koná či konalo víc. Chtěl bych se zeptat, jestli by prošel podobně nostalgický event např. okolo 20.4. s motivy národního socialismu? Obě ideologie jsou z pohledu českého práva na stejné úrovni – pro mladší ročníky nebo zapomnětlivé – zavrženíhodné. Asi je opravdu něco špatně, když toto je schopen někdo vůbec vymyslet a kontrolní mechanismy to pustí. Ano, politika do GC nepatří, to nám GS vysvětlil u „Roverů“ a ti jsou v archivu. Ale není také v pravidlech, že keše nesmí porušovat platné zákony a předpisy?
  • 0

#2 Moravian Reviewer

Moravian Reviewer

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2013 - 16:07

KaMo_cz napsal/a:
Původně jsem chtěl psát NA log na GC4532W, ale dám to nejprve jako všeobecný dotaz sem.

Jde o event, který nostalgicky vzpomíná na „vítězství pracujícího lidu“ - tolik z listingu, který je doplněn alibistickou poznámkou o tom, že v tom politiku hledat nemáme. Podobných akcí se koná či konalo víc.
Chtěl bych se zeptat, jestli by prošel podobně nostalgický event např. okolo 20.4. s motivy národního socialismu? Obě ideologie jsou z pohledu českého práva na stejné úrovni – pro mladší ročníky nebo zapomnětlivé – zavrženíhodné.
Asi je opravdu něco špatně, když toto je schopen někdo vůbec vymyslet a kontrolní mechanismy to pustí. Ano, politika do GC nepatří, to nám GS vysvětlil u „Roverů“ a ti jsou v archivu. Ale není také v pravidlech, že keše nesmí porušovat platné zákony a předpisy?

Srovnání s rovery není na místě. Každý s trochou nadhledu musí vidět, že je to recese, i listing je psán ve vtipném stylu. V jižních Čechách taky funguje podle mě bezvadný event k VŘSR.
Nevidím tu problém.
  • 0
Moravian Reviewer Reviewer pro ČR, Mordor a okolí V mé správě jsou kraje Moravskoslezský, Olomoucký a Zlínský




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama