Přejít na obsah


Fotka

AmmyyAdmin


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
7 odpovědí na toto téma

#1 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 906 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2014 - 20:37

aneb nejen teamviewerem živ je člověk. už jsem to měl v plánu dlouho tak jsem přihodil. pokud by někdo měl něco proti TV, tak toto je sympatická málo známá náhrada.

je to jeden cca 800kB exe soubor, který je kompletně česky, je stejný pro klienta i operátora a navíc ho lze nainstalovat i jako službu pro bezobslužný přístup.

gip má necelých 5kB, protože aktuální verzi programu stáhne během instalace.

 

ammyy_admin_main_window.png


  • 1

#2 kenpacz

kenpacz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2014 - 21:51

marně dumám, co přesně by to mělo dělat v geogetu, je to někde napsané? díky


  • 0

#3 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 312 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2014 - 21:55

To co prezentuješ moc česky není. Jak to vlastně funguje ? Bylo by to schopné nahradit LogMeIn ?


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#4 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 844 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 8:55

Pro vzdálenou podporu uživatelům, co nějak bojují s Geogetem - pomocníkovi to umožní nahlédnout na jejich plochu. Jako Teamviewer, který mikrom zmiňuje.

 

Jak je to spolehlivé? Určitě to používá taky nějakou proxy, na kterou se oba připojí v případě, že jsou za NATem.


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#5 kenpacz

kenpacz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 10:42

Ammyy znám, jako SW je to v pohodě (sice je to ruská záležitost, ale jestli nás má šmírovat velký bratr nebo tlustá teta, to je fuk :)). Mně ale nejde do hlavy, proč na to dělat nějaký plugin do Geogetu, když je to samostatná aplikace, dokonce snad portable.


  • 0

#6 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 11:20

Protoze kdyz pak nekjdo chce poradit s Geogetem, tak je snadnejsi ho na dalku dokopat k instalaci GG pluginu nez ke stahovani a instalaci programu.


  • 1

#7 kenpacz

kenpacz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 17:32

Aha! No dobrá. Sice tento názor nesdílím, ale budiž. Díky za odpověď.


  • 0

#8 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 906 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2014 - 9:15

jelikoz mi prijde ze drtiva vetsina lidi neovlada ani ty nejzakladnejsi ukony s pc, tak proto plugin. protoze kdyz jim reknes "zadej si adresu www.ammyy.com", tak to napisou do vyhledavani na seznamu misto do adresy..

a kdyz je uz dokopes aby si ten exe stahli a pustili, tak druhy den pisou s dalsim problemem, a misto aby spustili jiz stazeny soubor, resi se znova to stejne martyrium kde se da stahnout.

takhle se proste objevi lamacka klikaci ikonka v geogetu ;)


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama