GSAK
Publikováno 20 December 2006 - 8:44
Publikováno 20 December 2006 - 8:53
Obávám se že asi ne. Kromě standardního manuálu u dokumentace existuje už jen pár cizojazyčných příruček.Koupil jsem si tento program a pro rychlejší pochopení jeho funkcí bych potřeboval český manuál. Existuje?
Publikováno 21 December 2006 - 15:58
Koupil jsem si tento program a pro rychlejší pochopení jeho funkcí bych potřeboval český manuál. Existuje?
Vsichni tady opevuji GSAK, ja vsak mam s nim problem. Proste mi nenajede. Rikal jsem si, ze ho teda taky zkusim, ale kdyz ho nainstaluju spustim, vyjede akortat uvodni okno s nozem, pak presypaci hodiny a nic-proste zamrzne, Win hlasej ze program neodpovida a musim odstrelit jeho proces. A jelikoz jsem to zkousel uz na 2 ruznych pocitacich, tak u me chyba nebude :-(. Diky za radu, pokud mel nekdo podobny problem. Stazena nejnovejsi verze 6.6.4 build 20, spusteni na WinXP SP2, v druhem pripade na jinem kompu se SP1.
Publikováno 20 December 2006 - 12:06
Publikováno 21 December 2006 - 16:06
Nejnovější je 6.6.5 tak jí zkus.Vsichni tady opevuji GSAK, ja vsak mam s nim problem. Proste mi nenajede. Rikal jsem si, ze ho teda taky zkusim, ale kdyz ho nainstaluju spustim, vyjede akortat uvodni okno s nozem, pak presypaci hodiny a nic-proste zamrzne, Win hlasej ze program neodpovida a musim odstrelit jeho proces. A jelikoz jsem to zkousel uz na 2 ruznych pocitacich, tak u me chyba nebude :-(. Diky za radu, pokud mel nekdo podobny problem. Stazena nejnovejsi verze 6.6.4 build 20, spusteni na WinXP SP2, v druhem pripade na jinem kompu se SP1.
Publikováno 21 December 2006 - 16:06
Vsichni tady opevuji GSAK, ja vsak mam s nim problem. Proste mi nenajede. Rikal jsem si, ze ho teda taky zkusim, ale kdyz ho nainstaluju spustim, vyjede akortat uvodni okno s nozem, pak presypaci hodiny a nic-proste zamrzne, Win hlasej ze program neodpovida a musim odstrelit jeho proces. A jelikoz jsem to zkousel uz na 2 ruznych pocitacich, tak u me chyba nebude :-(. Diky za radu, pokud mel nekdo podobny problem. ...
Zkus projit tohle forum, pripadne tam muzes pripsat svoji zkusenost.
Publikováno 20 December 2006 - 12:14
Každá oblast v samostetném souboru, nebo všechny do jednoho? Mám makro které exportuje N nejbližších keší kolem 4 oblastí do gpx a wpt (každá oblast do samostatného souboru) a pak udělá poi pro tomtoma ze všeho a nakopíruje to do pda. Jestli myslíš, že ti to pomůže, tak pošluTaky jsem hledal, ale nic nenasel Sam potrebuju udelat nejake makro stylu ze kliknu na tlacitko ktere udela GPX a WPT (ozi) pro CR, a reknememe 3 oblastim s definovanym stredem a kolem nej s polomerem 30km. To vse ulozi do jednoho adresare na HDD. Nemate nekdo neco takoveho?
Publikováno 20 December 2006 - 12:16
Taky jsem hledal, ale nic nenasel Sam potrebuju udelat nejake makro stylu ze kliknu na tlacitko ktere udela GPX a WPT (ozi) pro CR, a reknememe 3 oblastim s definovanym stredem a kolem nej s polomerem 30km. To vse ulozi do jednoho adresare na HDD. Nemate nekdo neco takoveho?
Jak řekl klasik, seučit, seučit, seučit :-)
Metodou pokus-omyl za současného čtení helpu a nahlížení do fór GSAKu lze vyřešit hodně. Vyexportovat GPX a WPT pro jednu danou oblast by neměl být žádný problém S těmi třemi oblastmi je to trochu horší, ale i to by myslím v GSAK šlo. Jak jsem zjistil, je to program netušených možností a schopností :-)
Publikováno 20 December 2006 - 12:18
Každá oblast v samostetném souboru, nebo všechny do jednoho? Mám makro které exportuje N nejbližších keší kolem 4 oblastí do gpx a wpt (každá oblast do samostatného souboru) a pak udělá poi pro tomtoma ze všeho a nakopíruje to do pda. Jestli myslíš, že ti to pomůže, tak pošlu
jo presne takovouhle vec jsem chtel Kazda oblast vlast. ozi pro PDA ma trosku poroblem s 2800bodu... Kdys mi to posles budu moc vdecny kdystak to posli na nlo@seznam.cz
Publikováno 05 January 2007 - 14:22
Ahoj, nemohl by jsi to makro prosím poslat taky nám? Díky moc předem :-)Každá oblast v samostetném souboru, nebo všechny do jednoho? Mám makro které exportuje N nejbližších keší kolem 4 oblastí do gpx a wpt (každá oblast do samostatného souboru) a pak udělá poi pro tomtoma ze všeho a nakopíruje to do pda. Jestli myslíš, že ti to pomůže, tak pošlu
Publikováno 14 January 2007 - 12:33
Publikováno 16 January 2007 - 15:19
Publikováno 16 January 2007 - 16:20
sobikovi: Nejsem PM uživatel a tak by mě zajímalo, jestli lze nějak rozumně aktualizovat záznamy v GSAKU. Je nějaké makro pro normální uživatele, které by se přihlásilo na gc.com a stáhlo si dostupné informace?
To téměř určitě není. To by jinak všichni uživatelé GSAKu zrušili PM členství...
Publikováno 16 January 2007 - 16:35
Publikováno 16 January 2007 - 17:59
Publikováno 16 January 2007 - 18:18
Publikováno 16 January 2007 - 19:07
To je jasný, ale tady se jedná o informace, které jsou zcela normálně zobrazený pokud se příhlásím na gc.comles-coccinelles: Protoze se tomu GC.COM snazi vsemozne zamezit, aby neprisla o prachy z PM.
Publikováno 16 January 2007 - 19:07
sobikovi: No nevím, z geotoad se mi nikdy nic pořádně nepovedlo dostat. Nebýt Skrýšotlač tak se z toho asi zvrcnu. Nechápu proč není makro pro GAK které by dokázalo aspoň update dostupných informací pro normální uživatele.
Makro neni, protože v makrojazyku gsak se to napsat nedá. A jeho autor to v tomhle směru nejspíš rozšiřovat nebude, protože z jeho pohledu a pohledu gc.com existuje standardní cesta načtení dat a to je pm.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů