Přejít na obsah


Fotka

Ulozeni vlastnosti kese v dobe nalezu


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
35 odpovědí na toto téma

#1 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 808 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2017 - 6:58

S udivem jsem zjistil, ze jiz dlouho pouzivam plugin pro ulozeni aktualnich vlastnosti kese v dobe nalezu, ktery jsem ale nejak nezverejnil. Tak jsem ho dnes trochu ucesal a pokusil se to napravit. Treba to jeste nekomu k necemu bude.

 


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#2 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 452 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2017 - 8:26

Já kvůli statistikám nalezené už neaktualizuju. Tím tam mám stav v době nálezu. Ovšem omylem si to někdy aktualizovat můžu, stačí špatně nastavené PQ. Tohle by se mohlo hodit, vyzkouším.


  • 0

#3 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 808 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2017 - 11:27

Navrat hodnot zpet z tagu do databaze udelany nemam, zatim jsem to nepotreboval :-) Navic by to asi bylo trochu matouci, treba listing pro mysterku, keska oznacena jako multi, ...


Tento příspěvek byl upraven od gord: 31 červenec 2017 - 11:28

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#4 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 452 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2017 - 11:35

Ono stačí když se to dá vyfiltrovat, moc se toho většinou nemění. Ale když se mi to jednou stalo, že jsem si aktualiizoval vše špatně nastaveným PQ, radši jsem obnovil ze zálohy.

Jedna změna mě štve, T5 na T2  zpět na T5, tj. ze stromu dolů a nazpět. Já ji našel jako T2 a teď mi v oficiálních i Project-GC statistikách straší T5, a přitom po špagátech nelezu. Mám jich jen několik, jednu jsem sundal i vrátil hráběmi a pro ostatní jsem plaval.


  • 0

#5 MiraH

MiraH

    MiraH

  • Members
  • PipPipPip
  • 176 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2017 - 13:22

Pro nechápavého - pokud použiji nyní, do tagu se uloží hodnoty z GG (nektualizuji, tedy původní v době nálezu) nebo si to sáhne na web a uloží aktuální - tedy možná odlišné od doby nálezu. Díky za odpověď.


  • 0

#6 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 808 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2017 - 15:29

Jak je psano v dokumentaci - do tagu se dava hodnota z databaze. Nic se tedy netaha z webu.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#7 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 808 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2017 - 16:21

Tak me napada, ze by nemelo byt nic obtizneho vzit nalezenou kesku a v databazu udelat jeji kopii se sejnym GC kodem doplnenym treba o "_found". Je mi az stydno, ze me neco tak jednoducheho nenapadlo uz driv. Spouste lidi by to usetrilo praci s udrzovanim dvou databazi ... a nehrozilo by nebezpeci nechtene aktualizace ci podobnych zasahu.

 

Pak by se s tim mohl naucit pracovat i Stator a byly by statistiky skutecnych nalezu s jedinou databazi. (To uz je trochu narocnejsi uloha, ale neni neresitelna.)


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#8 MiraH

MiraH

    MiraH

  • Members
  • PipPipPip
  • 176 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2017 - 18:53

Mám nějaký problém při instalaci a netuším co s tím. Díky za pomoc

 

~~~ 31.7.2017 19:52:08 C:\Users\MiraH\AppData\Roaming\GeoGet\script\FoundIdTag\FoundIdTag.ggp.pas ~~~
[Chyba] C:\Users\MiraH\AppData\Roaming\GeoGet\script\FoundIdTag\FoundIdTag.ggp.pas(52:5): Unknown identifier 'LDH'

  • 0

#9 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 808 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2017 - 20:03

No, zase jsem neco prehlidl. Nova verze uz to snad nehlasi.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#10 vkvkvk

vkvkvk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 208 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2017 - 20:33

Tak mě hlásí trošku něco jiného:

~~~ 31.7.2017 21:28:24 C:\Users\vkvkvk\AppData\Roaming\GeoGet\script\FoundIdTag\FoundIdTagDif.ggp.pas ~~~
[Chyba] C:\Users\vkvkvk\AppData\Roaming\GeoGet\script\FoundIdTag\FoundIdTagDif.ggp.pas(39:3): Unknown identifier 'LDHInit'

  • 0

#11 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 808 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2017 - 20:44

Hm, kopirovat se nema :-) Opraveno.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 31 červenec 2017 - 20:49

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#12 MiraH

MiraH

    MiraH

  • Members
  • PipPipPip
  • 176 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2017 - 19:55

Funguje díky.


  • 0

#13 vkvkvk

vkvkvk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 208 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2017 - 22:39

Též potvrzuji funkčnost :)

Díky Vašek


  • 0

#14 ja05

ja05

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 22 červen 2018 - 7:15

můžu se zeptat obecně k tomuhle problému??

 

jak teda nejjednodušeji řešit, aby do statistik, šly informace dle stavu v době odlovu?

skutečně držet dvě databáze? jednu s nalezenýma na kterou nebudu víceméně šahat, maximálně dotahovat nové nálezy a druhou s ostaníma kešena, kde budu klidně aktualizovat listingy atd.?

 

není možné keš nějak "zamknout" proti úpravám??

 

díky moc za radu


  • 0

#15 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 452 příspěvků(y)

Publikováno 22 červen 2018 - 7:24

Já to dělám tak, že prostě nalezené neaktualizuju. Maximálně si ji zaktualizuju těsně po nálezu. Pro aktualizace mám filtr, PQ i ostatní skripty mají možnost pracovat jen s nenalezenými.

Je ovšem pravda, že jednou chybou se to dá nenávratně zničit, když pustím omylem aktualizaci na všechno. Ale Geoget dělá zálohy databáze, lze to vrátit.

Každý má ale jiný názor, někdo to chce naopak mít tak, jak je to na Groundspeeku a např. chalenge, nebo celý Project-GC s ničím jiným nepracují.


  • 0

#16 ja05

ja05

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 22 červen 2018 - 7:36

právě té chyby se bojím :-) i když geoget je jeden z mála programů, kde jsem pravidelné aktualizace dělal a vyplatilo se teď, kdy začínáme po hodně dlouhý době opět trošku s keškama blbnout

 

každopádně já to vidím tak, že nechci keš mít ve statiskách jako např. T5, když jsem ji tak nelovil

sice nesedí potom statistiky se těmi od Groundspeaku atd. ale to mi nevadí

 

díky za radu


  • 0

#17 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 051 příspěvků(y)

Publikováno 22 červen 2018 - 7:39

právě té chyby se bojím :-) i když geoget je jeden z mála programů, kde jsem pravidelné aktualizace dělal a vyplatilo se teď, kdy začínáme po hodně dlouhý době opět trošku s keškama blbnout

 

Myslel aktualizace keší, ne programu.


  • 0

#18 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 808 příspěvků(y)

Publikováno 22 červen 2018 - 8:05

Ja mam plugin, ktery mi do tagu nalezenych kesi ulozi stav (teren, obtiznost, velikost, typ kese). Tento plugin poustim automaticky po kazde aktualizaci nalezu. Plugin take umi porovnat aktualni stav proti tomu tagu a pripadne to umi nastavit zpet. Pak si muzu pustit statistiku a mam to z doby nalezu i kdyz jsem mezitim kesku treba aktualizaoval.


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#19 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 452 příspěvků(y)

Publikováno 22 červen 2018 - 9:32

Aktualizace geogetu a stavu keší je něco jiného. Myslel jsem to tak, že když jsem jednou s něčím experimentoval a spustil aktualizaci všeho, dokázal jsem to pak přejmenováním záložního souboru s daty vrátit nazpět.

Ale ten plugin neznám a jeví se mi jako dost vhodný. Podle tagu se dá třídit a zobrazovat, ne dělat statistiky (tedy dá, ale ne všechny co už jsou připravené). Pokud to ten plugin ale umí vrátit zpátky... Vyzkouším ho.


  • 0

#20 ja05

ja05

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 22 červen 2018 - 9:53

Ja mam plugin, ktery mi do tagu nalezenych kesi ulozi stav (teren, obtiznost, velikost, typ kese). Tento plugin poustim automaticky po kazde aktualizaci nalezu. Plugin take umi porovnat aktualni stav proti tomu tagu a pripadne to umi nastavit zpet. Pak si muzu pustit statistiku a mam to z doby nalezu i kdyz jsem mezitim kesku treba aktualizaoval.

plugin jsem nasel, hned v uvodu vlakna

ale priznávám, že jsem nepochopil, že druhý tlačítko pluginu umí nastavit hodnoty zase zpět...

zo by asi vše vyřešilo

dík


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama