Přejít na obsah


Fotka

Mapa z GeoGetu


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
9 odpovědí na toto téma

#1 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 395 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2017 - 11:29

Tak jsem si chtěl prohlédnout mapu, kterou generuje GeoGet (Seznam/Mapa kešek), na mobilu v terénu. Zjistil jsem, že mapa se nachází v datadir/map, tak jsem celý adresář překopíroval k sobě na web. Když si na PC prohlížím soubor map/mapa.html tak se mi mapa zobrazí i bez běžícího GeoGetu, ale na webu se mi mapa zobrazí jen krátce a pak se zobrazí hláška: "Jejda... Něco se pokazilo." A je jedno, jestli se na tu mapu koukám z PC (v IE11) nebo z mobilu (tam mám Firefox). Dalo by se to nějak zprovoznit?

Tento příspěvek byl upraven od Kreten8: 03 říjen 2017 - 12:41

  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#2 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 809 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2017 - 12:15

Myslim, ze tohle se tu uz kdysi davno resilo. (Haluma tenkrat psal neco o vylucne soukromem pouziti.) Pokud se pamatuji, tak pod |Chrome byly nejake problemy s klicem k mapam. Ale to je jen co si pamatuji. Chtelo by to kouknout se tu po historii.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#3 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 476 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2017 - 12:17

Taky ti to tam pise, ze se mas podivat v prohlizeci do konzole Javascriptu. Tam najdes:

 

"Google Maps API error: MissingKeyMapError https://developers.g...g-key-map-error"  js:40:473
"Google Maps API warning: NoApiKeys https://developers.g...es#no-api-keys"


  • 0

#4 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 476 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2017 - 12:18

Ono to uz nefunguje v nicem. Aby to mohlo byt na webu, musis se u Googlu zaregistrovat, a nechat si pridelit API klic pro tvuj web.


  • 0

#5 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 395 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2017 - 12:43

no a kdybych to chtěl jen s mapou od seznamu - dokážu to na ní nějak přepnout?
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#6 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 476 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2017 - 12:45

Na mapovem podkladu nezalezi, jde o ten engine, ktery tu mapu obsluhuje. Ten je tady od Googlu. (mapy uvnitr Geogetu uz pouzivaji jiny engine, ale tohle sjem jeste neprepsal.)


  • 0

#7 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 395 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2017 - 12:57

Tak díky za osvětlení problému - tedy mělo by to fungovat, když si na tabletu pustím webserver a bude se to odkazovat na localhost, tak jak je to v GeoGetu.
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#8 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 395 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2017 - 16:10

Tak jsem si to na tabletu zkusil spustit a bohužel se stejným výsledkem. Co si to tedy kontroluje? URL mám http://localhost:808...hemap/mapa.html
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#9 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 455 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2017 - 17:26

Keškomapa od Norberta funguje i bez Geogetu. Používám ji denně. Jen bohužel v ní nefunguje už déle ortofoto od Googlu a teď ponovu flashové StreetView (ale fungují dvě další StreetView).


  • 0

#10 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 476 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2017 - 18:15

Ja nic nekontroluju, to je zalezitost googlu, a na tech odkazech z te chybove hlasce je napsano vse potrebne.

 

Ta Geogeti cachemapa funguje take bez geogetu, neni to nic jineho, nez obycejna webova stranka. Akorat to pouziva jeste GoogleMaps engine, ktery postupne opoustim prave kvuli temto obstrukcim.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka