Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

Pocket Queries

pq

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
17 odpovědí na toto téma

#1 Brumik13

Brumik13

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2018 - 13:34

Zdravím všechny,

prosím o radu se stahováním PQ. Nevím, jak stáhnou souřadnice ve formátu GPX? Stahují se mi v loc, ale nikde nemůžu najít, či jak to udělat, aby to byl v gpx. Díky za radu.


  • 0
Brumík13

#2 KulisekW

KulisekW

    KulisekW

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 623 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2018 - 13:58

Při nastavování PQ máš úplně na konci kategorii Output To -> Format (ostatně viz obrázek).

Screenshot_20180722-145508~01.png
  • 0

#3 N.o.e.

N.o.e.

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 439 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2018 - 21:45

Pokud je pán BM tak z toho gpx nevytahne ani náhodou. To by si musel připlatit  B)  na PM.

Navíc neprolinkovaný profil víc neprozradí*


  • 1

Vloženo do PM         

S5 (N5800XM)


#4 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 796 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2018 - 22:22

BM ale PocketQuery vůbec nemá, ne?
  • 2

#5 Brumik13

Brumik13

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2018 - 6:34

Při nastavování PQ máš úplně na konci kategorii Output To -> Format (ostatně viz obrázek).

attachicon.gifScreenshot_20180722-145508~01.png

Díky, toho jsem si vůbec nevšimla. ;-) Ale i tak mi to nejede, i přes to, že to tam mám nastavené, stahuje se to jako loc. Když jsem to zkusila nastavit opačně, tak to taky stahuje loc. 


Tento příspěvek byl upraven od Brumik13: 23 červenec 2018 - 7:01

  • 0
Brumík13

#6 KulisekW

KulisekW

    KulisekW

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 623 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2018 - 7:57

Brumik13: Hmm, tak s tím nevím. Jediné nastavení formátu je právě v té poslední části formuláře. 

 

 

N.o.e. & HaLuMa: Vy poznáte, že je někdo BM, i když tu o tom nikde není zmínka? Zajímavé... :mellow:


  • 0

#7 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 644 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2018 - 8:01

Kulíšku, PQ je funkce jenom pro PM, takže pokud někdo je schopný si PQ generovat, tak musí být PM.
  • 0
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#8 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 796 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2018 - 8:08


N.o.e. & HaLuMa: Vy poznáte, že je někdo BM, i když tu o tom nikde není zmínka? Zajímavé... :mellow:

 

Pokud si nekdo vygeneruje PQ, tak umim s temer stoprocentni jistotou rict, ze je PM. Ano, jsem genius! :rolleyes:


Tento příspěvek byl upraven od HaLuMa: 23 červenec 2018 - 14:48

  • 5

#9 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 849 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2018 - 8:12

Díky, toho jsem si vůbec nevšimla. ;-) Ale i tak mi to nejede, i přes to, že to tam mám nastavené, stahuje se to jako loc. Když jsem to zkusila nastavit opačně, tak to taky stahuje loc. 

A nestahuješ to  z PREVIEW, že ne?

Jelikož to všem ostatním funguje, děláš něco blbě, a dokud nepopíšeš úplně, přesně a podrobně, co a jak děláš, tak se na to asi nepřijde.


  • 0

#10 KulisekW

KulisekW

    KulisekW

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 623 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2018 - 8:14

mh.mail & HaLuMa: Možná vás to oba překvapí, ale já samozřejmě vím, že PQ je jen pro PM.  ;) Byl tu však dotaz na formát souřadnic a ne na PQ jako takové. Proto mi ty dva příspěvky s upozorněním, že PQ není pro BM přisly navíc. Brumik tu nikde nenapsala, že je nebo není PM.


  • 0

#11 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 644 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2018 - 9:10

Kulíšku, neřeš to, prostě ses přehlídnul.

 

Zdravím všechny,

prosím o radu se stahováním PQ. Nevím, jak stáhnou souřadnice ve formátu GPX?...


  • 0
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#12 Brumik13

Brumik13

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2018 - 10:46

A nestahuješ to z PREVIEW, že ne?
Jelikož to všem ostatním funguje, děláš něco blbě, a dokud nepopíšeš úplně, přesně a podrobně, co a jak děláš, tak se na to asi nepřijde.


Máš pravdu, stahuju.
Je jasný, ze dělám něco blbě, proto sem píšu. A nikde jsem ani nenašla srozumitelný návod pro mě, jak to vytvořit.
Takže dám vytvořit nový PQ, navolim to, jak potřebuju, dám submit info a pak právě kliknu na ten náhled a tam to stáhnu. Nenašla jsem jiný způsob, jak to udělat.
Budu ráda, kdyz mi to někdo vysvětlí. Díky.
  • 0
Brumík13

#13 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 158 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2018 - 10:56

Do mailu ti prijde odkaz na stazeni priprevenych dat PQ v GPX formatu.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#14 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 849 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2018 - 10:57

To je právě ta chyba. Preview je jen preview. Stahuje se z https://www.geocachi...DownloadablePQs

AŽ PO vygenerování.

Návod je wiki

http://wiki.geocaching.cz/wiki/PQ


  • 0

#15 Brumik13

Brumik13

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2018 - 11:19

Super, děkuju moc všem.
  • 0
Brumík13

#16 KulisekW

KulisekW

    KulisekW

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 623 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2018 - 13:41

Kulíšku, neřeš to, prostě ses přehlídnul.


Ještě naposledy se ozvu, mi to prostě nedá. :ph34r: Kde v úvodním příspěvku (viz také citace níže) je dotaz na PQ jako takové? Já tam vidím jasný dotaz ve smyslu "mám vytvořeno PQ, ale stahuje se mi to v jiném formátu než chci". Tedy, vaše poznámky, že PQ není pro BM nedávaly smysl, protože na to se tu nikdo neptal (proto jsem na vás reagoval).
 

Zdravím všechny,
prosím o radu se stahováním PQ. Nevím, jak stáhnou souřadnice ve formátu GPX? Stahují se mi v loc, ale nikde nemůžu najít, či jak to udělat, aby to byl v gpx. Díky za radu.

 
 


  • 0

#17 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 789 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2018 - 14:10

Jen na doplnění, pokud náhodou používáš geoget, můžeš ty maily o připravených PQ rovnou mazat. Geoget si dokáže PQ stáhnout a naimportovat sám, jen se to musí předem nastavit.


  • 0

#18 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 796 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2018 - 14:54

Proto mi ty dva příspěvky s upozorněním, že PQ není pro BM přisly navíc. Brumik tu nikde nenapsala, že je nebo není PM.

 

Ja tam zadne dva takove prispevky nevidim. Jsi si naprosto, ale naprosto jisty, ze jsi ten muj prvni prispevek pochopil spravne?


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:pq

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama