Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

Nefunguje mi Sweb.cz (statistiky)


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
4 odpovědí na toto téma

#1 hkstaripraha

hkstaripraha

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2019 - 20:46

Mám svoje statistiky keší na tomto webu a doposud jsem byl spokojen, ale dnes se mi nepodařilo aktualizovat statistiku. Lze prohlížet starší, ale nelze se přihlásit. Máte někdo, kdo tam má statistiku stejné potíže?


  • 0

....................................
HUAWEI P8 Lite + c:geo
GARMIN eTrex 30 + BaseCamp(MapSource) + VasaM,Topo Czech 2015 Light (Topo Czech 2011 Pro)


#2 ladislavappl

ladislavappl

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 692 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2019 - 22:08

U mne bez problémů.

Já tam mám spoustu věcí (např. tohle  http://appl.l.sweb.cz/web/ ) a obsluhuji to jednoduše z Filezilly. Jednou se ten přístup nastaví a pak už je to hračka. To umí i TotalCommander a FreeCommander a kdovíco ještě.


  • 0
Quaerendo invenietis (Kdo hledá, najde).

#3 hkstaripraha

hkstaripraha

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2019 - 22:58

U mne bez problémů.

Já tam mám spoustu věcí (např. tohle  http://appl.l.sweb.cz/web/ ) a obsluhuji to jednoduše z Filezilly. Jednou se ten přístup nastaví a pak už je to hračka. To umí i TotalCommander a FreeCommander a kdovíco ještě.

Díky, už to funguje. Chyba byla v nastavení(odkaz) záložky na link na sweb.cz. Stačilo smazat z adresy https://webadmin.sweb.cz/index koncové /index.


  • 0

....................................
HUAWEI P8 Lite + c:geo
GARMIN eTrex 30 + BaseCamp(MapSource) + VasaM,Topo Czech 2015 Light (Topo Czech 2011 Pro)


#4 ladislavappl

ladislavappl

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 692 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2019 - 10:22

Díky, už to funguje. Chyba byla v nastavení(odkaz) záložky na link na sweb.cz. Stačilo smazat z adresy https://webadmin.sweb.cz/index koncové /index.

Podobný problém jsem měl kdysi i já. Měl jsem tam soubory index.htm a index.html. Editoval jsem ten nesprávný a divil jsem se, proč to sweb nebere...


  • 0
Quaerendo invenietis (Kdo hledá, najde).

#5 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 149 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2019 - 14:43

No, myslím, že je rozdíl i mezi index a Index. Záleží i na velikosti písmen, pokud to jede na Linuxu. A tuším, že na Swebu na tom opravdu záleží. Takže soubor z disku se zobrazí (windowsům je to jedno), ale ze serveru to hlásí, že neexistuje. Jistější je tu velikost písmen prostě dodržet. Sám jsem se na to kdysi nachytal.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama