Přejít na obsah


Fotka

Novy server pro Adventure Lab a plugin pro GG


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1443 odpovědí na toto téma

#1361 PabloM64

PabloM64

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 215 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2022 - 17:36

Připojil jsem obrázek.
LABky jsou např. V Litovli či Šumperku a je u toho uveden kraj Pardubický. Má tam být Olomoucký. Může to dělat problém při přípravě GPX dle krajů.
Tady je to v domovské oblasti a bije mne to do očí.
:huh:
Možná je to tak i jinde.


Tento příspěvek byl upraven od PabloM64: 10 květen 2022 - 17:43

  • 0

#1362 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 944 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2022 - 18:04

Divne, ja mam 2 labky v Pardubickem (okers Svitavy) a 2 v Olomouckem (Olomouc a Sumperk).


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#1363 PabloM64

PabloM64

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 215 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2022 - 18:23

Zajímavé, že se to chová tak různě. To byl stav hned po importu.
Opravím si to ručně, případně to zkusím prohnat přes Divider.
 


  • 0

#1364 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 944 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2022 - 18:58

To se mi fakt nezda. Ta serie nebyla opravovana, tak by to takto melo byt od zacatku, co je na nasem serveru. Zkus ji importovat znovu. Mimochodem, jak jsi ji importoval?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#1365 PabloM64

PabloM64

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 215 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2022 - 19:08

Pluginem v GeoGetu,
Nejprve jsem vyhledal nové pro CZ
a poté jsem to stáhnul novým tlačítkem: "Stáhnout automaticky"

Přiložené miniatury

  • Výstřižek2.JPG

Tento příspěvek byl upraven od PabloM64: 10 květen 2022 - 19:09

  • 0

#1366 quellen

quellen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 559 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2022 - 6:59

Nevím, nakolik je to reálné, ale bylo by super, kdyby se na mapě kromě výchozích bodů sérií daly zobrazit rovnou i všechny stage, které se v dané oblasti vyskytují. Byly by tak vidět i stage, které mají výchozí bod někde úplně jinde.
Hodně by to usnadnilo plánování.

  • 2

Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo


#1367 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 944 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2022 - 8:27

Pluginem v GeoGetu,
Nejprve jsem vyhledal nové pro CZ
a poté jsem to stáhnul novým tlačítkem: "Stáhnout automaticky"

 

Pokud davas "Stahnout automaticky", je zbytecne pred tim neco vyhledavat. To automaticke stazeni dela i vyhledani podle nastavenych kriterii.

 

Ja to udelal stejne (bez toho vyhledavani) a mamm serii v GG jinak nez ty. To je vazne podivne.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#1368 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 944 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2022 - 8:34

 

Nevím, nakolik je to reálné, ale bylo by super, kdyby se na mapě kromě výchozích bodů sérií daly zobrazit rovnou i všechny stage, které se v dané oblasti vyskytují. Byly by tak vidět i stage, které mají výchozí bod někde úplně jinde.
Hodně by to usnadnilo plánování.

 

 

Tohle mam napsane v ToDo listu uz dlouho, ale moc se mi do toho nechce. Duvodu je nekolik:

  • planovani urcite nedelas jen s mapou labek
  • GG, ale i dalsi aplikace s mapou, kam importujes GPX, ti zobrazuji jednotlive labky automaticky, a i s keskama
  • doplneni jednotlivych labek do mapy neni uplne trivialni a ma to mnoho souvislosti
  • podle meho je pridana hodnota, vzhledem k predchozim bodum, miziva. Oprav me, jestli se mylim 

Tento příspěvek byl upraven od gord: 11 květen 2022 - 8:35

  • 2

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#1369 PabloM64

PabloM64

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 215 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2022 - 10:10

Pokud davas "Stahnout automaticky", je zbytecne pred tim neco vyhledavat. To automaticke stazeni dela i vyhledani podle nastavenych kriterii.

 

Ja to udelal stejne (bez toho vyhledavani) a mamm serii v GG jinak nez ty. To je vazne podivne.

Aha, to jsem o "Automatickém stažení" nevěděl - díky.
Jinak to budu příště sledovat, zda se to nezopakuje.
 


  • 0

#1370 quellen

quellen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 559 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2022 - 12:03

 

Tohle mam napsane v ToDo listu uz dlouho, ale moc se mi do toho nechce. Duvodu je nekolik:

  • planovani urcite nedelas jen s mapou labek
  • GG, ale i dalsi aplikace s mapou, kam importujes GPX, ti zobrazuji jednotlive labky automaticky, a i s keskama
  • doplneni jednotlivych labek do mapy neni uplne trivialni a ma to mnoho souvislosti
  • podle meho je pridana hodnota, vzhledem k predchozim bodum, miziva. Oprav me, jestli se mylim 

 

Jasně, máš pravdu. Kolik práce by za tím bylo, samozřejmě nedokážu posoudit.
Jen pro vysvětlení... Já v podstatě žádnou aplikaci s mapou nepoužívám. Plánuju tak, že si vygeneruju PQ pro danou oblast a potom se snažím v dané oblasti vyzobat i labky. Na to používám právě mapu na labgpx.cz.
Teď konkrétně chystám Prahu (Giga). Nakonec jsem to udělal tak, že jsem si stáhnul všechny labky v Praze, gpx naházel do mapy.cz a tam už vidím všechno, co do dané oblasti spadne.  :)

  • 0

Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo


#1371 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 010 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2022 - 12:20

 

 
Teď konkrétně chystám Prahu (Giga). Nakonec jsem to udělal tak, že jsem si stáhnul všechny labky v Praze, gpx naházel do mapy.cz a tam už vidím všechno, co do dané oblasti spadne.  :)

 

Což nemusí být ale všechny LABky v Praze.
Pokud má některá úvodku mimo území Prahy a jen stage v Praze tak ti to unikne.
Ale ten počet je tak velký, že to stejně nemá cenu řešit.

EDIT: TeĎ jsem si hodil celou Prahu do mapy.cz a to je sakra bodů!
Nejhorší je najít kde je úvodní ikonka.


Tento příspěvek byl upraven od davidb11: 11 květen 2022 - 12:43

  • 0

#1372 quellen

quellen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 559 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2022 - 13:06

Nejhorší je najít kde je úvodní ikonka.

Úvodku si pak na labgpx.cz najdu podle názvu série.  ;)


  • 0

Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo


#1373 Jazzlinka

Jazzlinka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 321 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2022 - 18:00

Úvodku si pak na labgpx.cz najdu podle názvu série.  ;)

Proč hledat úvodní ikonu, když mohu použít proklik z listingu labky (když už používám data z labgpx.cz)?


  • 0

#1374 quellen

quellen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 559 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2022 - 18:25

Proč hledat úvodní ikonu, když mohu použít proklik z listingu labky (když už používám data z labgpx.cz)?

 

Abych věděl, kterou lab sérii si do c:geo naimportovat.  ;)


  • 0

Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo


#1375 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 010 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2022 - 19:19

Proč hledat úvodní ikonu, když mohu použít proklik z listingu labky (když už používám data z labgpx.cz)?

Já používám L4C na iPhonu a tam proklik do Lab aplikace nemám. Nebo ho nemůžu najít.
  • 0

#1376 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 944 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2022 - 19:37

Kdyz zobrazis "listing" kterekoli labky, hned na zacatku je link, ktery by mel spustit oficialni aplikaci. Podrobneji bod 2.2 ve FAQ. Nemam IOS, takze s nim nevim, jak to funguje. Pokud das vedet, rad to doplnim.


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#1377 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 010 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2022 - 19:41

Kdyz zobrazis "listing" kterekoli labky, hned na zacatku je link, ktery by mel spustit oficialni aplikaci. Podrobneji bod 2.2 ve FAQ. Nemam IOS, takze s nim nevim, jak to funguje. Pokud das vedet, rad to doplnim.

Super jde to!
Jen jsem musel listing přepnout do html.
Normálně je to jen text.
A objeví se i odkaz na bonusovku.
Objevil jsem neskutečný zlepšení. Díky. Díky.

Tento příspěvek byl upraven od davidb11: 11 květen 2022 - 19:42

  • 0

#1378 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 944 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2022 - 19:59

No, zobrazovani listingu v prostem textu - to mnohe kesek mas uplne spatne nebo nevidis vubec nic.

 

Ale jsem rad, ze to funguje i v L4C.


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#1379 vkvkvk

vkvkvk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 287 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2022 - 20:11

L4C zobrazuje prostý text offline. Html potřebuje data na dotažení obrázků. Prokliky fungují dobře. Labku otevře v ofiko aplikaci. Jen bonusovou keš otevře v Safari. L4C na to nemá zaregistrovanou adresu.


  • 1

#1380 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 944 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2022 - 5:22

Bonusova kes je normalni link na geocaching.com, tak to by mohlo byt jedno, v kterem prohlizeci se to otevre.


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 





2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama