Ahoj chci se zeptat da se s touto gps hrát i geocaching je tam jakysi mod pro pěší tak jestli to má někdo vyzkoušené
Díky
Čenda
Publikováno 24 duben 2007 - 16:31
Ahoj chci se zeptat da se s touto gps hrát i geocaching je tam jakysi mod pro pěší tak jestli to má někdo vyzkoušené
Díky
Čenda
Publikováno 24 duben 2007 - 19:09
Publikováno 24 duben 2007 - 22:15
Geocaching se s MIO 710 da provozavat uplne bez problemu i kdyz jsou potreba nejake male SW upravy (ja a Jarda315 jsme toho zivym dukazem [VerCzenda:
Díky
Čenda
Publikováno 25 duben 2007 - 0:55
Zdravím tímto i Charliho.
Jasně že to funguje, a neobávám se říc že je to univerzální navigace. Ano - není to na lezení po skálách, ani do deště, ale funguje skvěle, a jinou bych už neměnil. Jak již jednou Charlie říkal (né zde) je to prostě "kombajn" na cache []. Jako originální provedení s tím toho moc neodlovíš, ale koukni na
Drobečkovo forum a tam se dozvíš více - http://drobecek.net/forum/
Publikováno 25 duben 2007 - 8:13
Publikováno 26 duben 2007 - 8:41
Publikováno 26 duben 2007 - 11:42
Pokud mam povedomost, tak iGO POI explorer neumi databazi vytvorit, ale jen upravit (jestli se pletu, tak me urcite nekdo opravi). Takze si stahni z MIO soubor iGO.db, otevri v iGO exploreru, importuj do ni POI ze souboru (nejspis *.ov2) a databazi uloz - iGO explorer to umi synchronizovat primo, ale ja bych puvodni databazi radsi nejdriv zalohoval.Clovis_CZ: Mam ted nove c510+ a nevim jak tam dostat POIs z www.poi.cz (treba kese nebo hrady a zamky...)??? ... iGO poi explorer mi to porad uklada do niceho jinyho nez .db
Publikováno 09 květen 2007 - 17:37
Tak uz jsem ho i odemkl pres reset, docasne... taky vam nejde Mio Transfer full pri odemcenem Miu?
Dalsi dotaz bych mel jestli nemate nekdo nejaky PDF prohlizec, kdyztak hodte link nebo aspon nazev prosim .-)
Publikováno 10 květen 2007 - 0:55
Pokud mas odemceno (coz asi podle popisu nemas - jen ses dostal do Windowsu) pak musis MioTransfer spoustet i v MIO. Ale nesrovnatelne lepsi reseni je plugin WinCE do TotalCommanderu. Pak muzes s celym MIO pracovat jako s adresarem v TotalCommanderu a provadet veskere operace se soubory (coz MioTransfer neumoznuje). Jen musis v MIO spustit ActiveSync (a taky ho nainstalovat do PC). PDF reader nekde mam, ale nevim kde. Najdu ho a poslu Ti ho. Podminkou ale je skutecne odemknuti MIO (muzu s cistym svedomim doporucit).Clovis_CZ:
Tak uz jsem ho i odemkl pres reset, docasne... taky vam nejde Mio Transfer full pri odemcenem Miu?
Dalsi dotaz bych mel jestli nemate nekdo nejaky PDF prohlizec, kdyztak hodte link nebo aspon nazev prosim .-)
Publikováno 10 květen 2007 - 19:27
Publikováno 10 květen 2007 - 20:38
Tak si pripadam jako blbec, ale ten pdf reader nemuzu najit. Nicmene reader muzes stahnout primo ze stranek Adobe - hledej reader pro WinCE a procesory ARM. Je dost velky (asi 12MB a ja jsem nekde mel alternativni, vyrazne mensi). Ja osobne listingy ukladam v HTML primo ze Skrysotlace a v MIO uzivam MobiPocketReader. Je docela maly a mam do nej vic nez 1 600 e-books, takze ted uz MIO mam trvale v kapse a jak nekde chvili musim cekat tak ctu [Clovis_CZ: Diky za rady. O vikendu si s tim jeste zkusim pohrat a odemknu to uplne. Za PDF reader bych byl vdecny. Chci si listingy kesi ukladat v PDF a nahravat do mia abych s sebou nemusel vlacet stohy papiru :-)
Publikováno 10 květen 2007 - 22:37
Jj, taky to řeším jako Charlie.. Ve skrýšotlači udělám seznam keší, který pak uložím jako HTML, akorát že to ještě edituji v NVU a nechám v seznamu keší jen údaje jen název, kod, souřadnice, a v mobipocketu to převedu do e-book, a je to pohoda.
Nedělám víc jak cca 30-40 keší do ebooku, protože se to pak dlouho otevírá a zavírá. Když někam jedu, beru si jen keše které potřebuji. To samé při dohledávání GPS Tunerem - čím více keší, tím delší načítání, i když zde to není až tak hrozné (70-80 keší). Na multiny jsem používal ještě PTAB (excel na počítání vzorců), ale už skončil shareware, takže používám SpreadCE, ale při ukládání dat je strašně pomalej.
Publikováno 11 květen 2007 - 20:31
Publikováno 11 květen 2007 - 22:29
My hosi co nemame PM se docela dobre se Skrysotlaci obejdeme. Jeste jsi ale zapomel na OziExplorer i kdyz pro nej je (apson zatim [Clovis_CZ: Diky moc za pomoc :-) Mio jsem bez problemu odemkl. Zatim jsem nainstaloval total commandera a mobi pocket reader. Skrysotlac mi nejak nesedl, ale jinym muze vyhovovat, nerikam, ale s PM mi to prijde zbytecny - radsi budu ukladat listingy v PDF a pak prohlizet pres ten Pocket Reader. Jeste chci zitra v terenu otestovat GPS tuner...
Publikováno 19 červen 2008 - 2:10
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů