Přejít na obsah


Fotka

PDA export


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
21 odpovědí na toto téma

#1 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2007 - 17:42

Nevím, jestli jsem opět něco přehlédl, ale když dám na panelu tlačítko "offline export pro PDA," zeptá se mě to, jestli použít filtry, následně vyjede okno, že pracuje a pak už nic. Co s tím?
  • 0

#2 McHa

McHa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2007 - 20:21

Ja chtel take zkusit export do PDA, klikl jsem, nechal bezet a zjistil, ze to pekne nacetlo celou republiku :) Coz jsem puvodne nemel v planu... (ver 1.0.0.189) EDIT: no a ten offline se vytvoril - v adresari .....ApplicationData/geodet/offline/
  • 0
McHa

#3 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 486 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2007 - 20:51

Ja bych jej dodal, ze ten offline adresar slouzi zaroven jako cache pro stazene obrazky a mapicky v listingu, vlastne i pro samotne jednotlive listingy. Proto se tam dava vsechno, protoze jinak by se musela hromada veci z te cache naopak smazat, coz by byla skoda. Komplet cela CR v offline podobe se vsim vsudy zabira v soucasne dobe 238MB.
  • 0

#4 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 486 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2007 - 21:14

Czecho Cowboy napsal/a:
Nevím, jestli jsem opět něco přehlédl, ale když dám na panelu tlačítko "offline export pro PDA," zeptá se mě to, jestli použít filtry, následně vyjede okno, že pracuje a pak už nic.
Co s tím?


Do PDA se exportuji jen ty cache, u kterych mas listing. Pokud nemas u zadne cache stazeny listing, pak se ti ani nic nevyexportuje.
  • 0

#5 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2007 - 18:18

HaLuMa napsal/a:
Do PDA se exportuji jen ty cache, u kterych mas listing.

U pár listing mám; ještě jeden dotaz by tu byl:
1, plánuje se udělat možnost nějak hromadně označit skupinu kešek (třeba 15 řádků) a nechat GeoGet natahat listingy?
  • 0

#6 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 486 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2007 - 18:51

Czecho Cowboy napsal/a:

HaLuMa napsal/a:
Do PDA se exportuji jen ty cache, u kterych mas listing.

U pár listing mám; ještě jeden dotaz by tu byl:
1, plánuje se udělat možnost nějak hromadně označit skupinu kešek (třeba 15 řádků) a nechat GeoGet natahat listingy?


Ano, planuje.
  • 0

#7 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2007 - 19:37

HaLuMa napsal/a:

Czecho Cowboy napsal/a:
1, plánuje se udělat možnost nějak hromadně označit skupinu kešek (třeba 15 řádků) a nechat GeoGet natahat listingy?


Ano, planuje.

Počítám, že i s dalšími funkcemi, jako jednotné datum nálezu u více kešek, nebo tisk alá skrýšotlač...
  • 0

#8 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 486 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2007 - 19:50

Ale ty zase pocitej s tim, ze mam na praci i jine veci nez jen implementovat na co si vzpomenes. Taky by bylo odemne sobecke pripravit uzivatele o ten krasny pocit, kdyz se na neco moc tesi. :D A taky je treba pamatovat na to, ze ze kdybych delal vse co uzivatelum na ocich uvidim, tak se zmlsaji, a budou pak vsechno chtit hned. Kazdy pozadavek registruji, ale take si jej radim na mem pomyslnem zebricku priorit. Jednoduse receno, prvni delam veci, ktere sam potrebuji. Az kdyz je cas a nalada, delam dalsi veci. A netreba zminovat, ze mne lze urcite pozitivne motivovat vhodnym financnim darem na PayPalu. :D
  • 0

#9 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 685 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2007 - 20:09

HaLuMa napsal/a:
A netreba zminovat, ze mne lze urcite pozitivne motivovat vhodnym financnim darem na PayPalu. :D

Inspirativní poznámka:)
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#10 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2007 - 20:14

HaLuMa napsal/a:
Jednoduse receno, prvni delam veci, ktere sam potrebuji.

To jsem pochopil, když mi Dvel řekl, kde na tenhle program narazil - že na jednom fóru byl příspěvek tak tenhle prográmek jsem si udělal pro zjednodušení evidence geokeší
  • 0

#11 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 486 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2007 - 20:30

Spravne. ;) Zase az takovy dobrak, ze bych udelal takovehle dilo jen proto, aby melo par lidi radost a me samotnemu by k nicemu nebylo, to fakt nejsem. :D Na druhou stranu, misto toho abych si jej suslil doma sam, tak jsem jej dal k dispozici i ostatnim. Takze nejaky dobrak budu, a treba se mi to jednou i vrati. ;)
  • 0

#12 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2007 - 21:16

HaLuMa napsal/a:
Na druhou stranu, misto toho abych si jej suslil doma sam, tak jsem jej dal k dispozici i ostatnim. Takze nejaky dobrak budu, a treba se mi to jednou i vrati. ;)

No o dílku jsem se dozvěděl zrovna den před publikací zde a už, když jsem si tady té skupinky ve fóru všimnul, říkal jsem si, že ti asi přibude hodně nové práce....
  • 0

#13 Olivin

Olivin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 266 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2007 - 22:30

Co dělám špatně, že nemám adresář ...ApplicationData/geodet/offline/ ,natož nějaká data v něm..? :(
  • 0

Garmin GPSMAP 60CSx, THL W100, c:geo, WhereYouGo


#14 dandra

dandra

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2007 - 22:42

HaLuMa napsal/a:
A netreba zminovat, ze mne lze urcite pozitivne motivovat vhodnym financnim darem na PayPalu. :D

No, už jen podle těch screenshotů bych se na Tvém místě nestyděl si o příspěvek říct. Taky bych se rád přidal do řady, ale nejde mi to rozchodit. Zatím marně sháním nějaký funkční a nekolabující VM pro WM5. Esmertec Jeode prý na PDA Acer N311 nefunguje :|
  • 0

#15 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2007 - 18:49

PDA Export jsem s pomocí Milancera konečně vyzkoušel a nemůžu si ho vynachválit :)
  • 0

#16 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 486 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2007 - 19:04

Olivin napsal/a:
Co dělám špatně, že nemám adresář ...ApplicationData/geodet/offline/ ,natož nějaká data v něm..? :(


Datovy adresar se u kazde verze Windows lisi. Rozdily jsou i v jednotlivych jazykovych verzi Windows.

Kdyz ale spustis Geoget, tak dole vpravo ve statusbaru geogetu ti to ten tvuj konkretni adresar pise.
  • 0

#17 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 486 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2007 - 19:07

dandra napsal/a:
No, už jen podle těch screenshotů bych se na Tvém místě nestyděl si o příspěvek říct. Taky bych se rád přidal do řady, ale nejde mi to rozchodit. Zatím marně sháním nějaký funkční a nekolabující VM pro WM5. Esmertec Jeode prý na PDA Acer N311 nefunguje :|


Ted jsem fakt nepochopil, s cim ze mas konkretni problem? GeoGet prece zadnou Javu v PDA nepotrebuje. :o
  • 0

#18 Czecho Cowboy

Czecho Cowboy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2007 - 20:22

HaLuMa napsal/a:

dandra napsal/a:
No, už jen podle těch screenshotů bych se na Tvém místě nestyděl si o příspěvek říct. Taky bych se rád přidal do řady, ale nejde mi to rozchodit. Zatím marně sháním nějaký funkční a nekolabující VM pro WM5. Esmertec Jeode prý na PDA Acer N311 nefunguje :|


Ted jsem fakt nepochopil, s cim ze mas konkretni problem? GeoGet prece zadnou Javu v PDA nepotrebuje. :o

Njn., fakt stačí jen internetový prohlížeč a GeoGet v PC, a jseš za vodou ;)
  • 0

#19 Olivin

Olivin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 266 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2007 - 0:03

HaLuMa napsal/a:

Olivin napsal/a:
Co dělám špatně, že nemám adresář ...ApplicationData/geodet/offline/ ,natož nějaká data v něm..? :(


Datovy adresar se u kazde verze Windows lisi. Rozdily jsou i v jednotlivych jazykovych verzi Windows.

Kdyz ale spustis Geoget, tak dole vpravo ve statusbaru geogetu ti to ten tvuj konkretni adresar pise.


Mám to, dík :)
  • 0

Garmin GPSMAP 60CSx, THL W100, c:geo, WhereYouGo


#20 dandra

dandra

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2007 - 6:43

Czecho Cowboy napsal/a:

HaLuMa napsal/a:

dandra napsal/a:
No, už jen podle těch screenshotů bych se na Tvém místě nestyděl si o příspěvek říct. Taky bych se rád přidal do řady, ale nejde mi to rozchodit. Zatím marně sháním nějaký funkční a nekolabující VM pro WM5. Esmertec Jeode prý na PDA Acer N311 nefunguje :|


Ted jsem fakt nepochopil, s cim ze mas konkretni problem? GeoGet prece zadnou Javu v PDA nepotrebuje. :o

Njn., fakt stačí jen internetový prohlížeč a GeoGet v PC, a jseš za vodou ;)

Ooops! Sry. Napsal jsem to do spatneho vlakna. Mel jsem na mysli Handy Geocaching. GeoGet jsem zatim nezkoumal. Pomateny uzivatel se omlouva za sireni poplasne zpravy :o
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama