Přejít na obsah


Fotka

Offline export bug


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
14 odpovědí na toto téma

#1 Celestyn

Celestyn

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2007 - 20:26

Funkci offline export uz jsem nekolikrat pouzil. Dnes po naimportovani nekolika novych listingu se mi po offline exportu objevila chyba: class: EFCreateError message: Cannot create file "". Nazev nebo pripona souboru je prilis dlouha. Pokousim se zjistit, ktere konkretni kese se to tyka, spadne mi to vzdy pri generovani 50te kese, ale nevim v jakem poradi se generuji, tak je postupne umazavam (deletuji listingy) a zkousim exportovat.
  • 0

#2 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2007 - 20:37

aha... zkus zapatrat, jestli mezi novymi keskami neni treba nejaky waypoint s napadne hodne dlouhym nazvem
  • 0

#3 Celestyn

Celestyn

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2007 - 20:45

Me je prave divny, ze ta chybova hlaska obsahuje "" (tedy prazdny retezec). jestli to neni spis naopak, ze je tam nekde odkaz na prazdny img apod. Ale jdu dal zkoumat.
  • 0

#4 Celestyn

Celestyn

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2007 - 21:27

Tak jsem nasel par waipointu s dlouhejma nazvama. kese maji nazvy kratke, ale prirazene waypointy se jemnuji napriklad "Misto kde je mozne zaparkovat vaseho plechoveho milacka NENECHAVEJTE HO CHUDAKA NA VOZOVCE [Mistr Jan Hus] (Mistr Jan Hus)", coz teda jestli se pro to generuje soubor, tak asi dopadne spatne.
  • 0

#5 Celestyn

Celestyn

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2007 - 21:32

Tak uz jsem to nalezl. Tato chyba se objevi uz v okamziku kdy se na prislusnou kes poklepe - otevreni detailu. Napr.kes GC123GX Manetinske hvozdy. Vsechny waypointy maji dlouhy nazev a pri nacitani detailu se objevi vyse uvedena chyba. Tedy to nesouvisi primo s offline exportem.
  • 0

#6 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2007 - 21:40

Me seta chyba nijak neprojevuje, vse funguje jak ma. generovani offline pro celou CR probehlo bez problemu, GC123GX se mi otevira normalne. (ale tam nevidim nic extremniho...) Dotaz: - jak se ocitly data ve tve databazi? Z jakeho zdroje je to importovane? Originalni PQ z geocaching.com? - Jaky operacni system pouzivas, a jaky je filesystem na disku? (FAT, FAT32, NTFS,...)
  • 0

#7 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2007 - 21:41

prazdny nazev jke ale zvlastni, protoze ten se konstruuje vzdy jako kod kese + pripadny nazev waypointu. A kod kese by nemel byt nikdy prazdny. jeste mne napadla jedna vec... zkus v 'database tools' provest vsehcny opravy databaze. Treba je tam jen zatoulany nejaky spatny zaznam.
  • 0

#8 Celestyn

Celestyn

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2007 - 21:47

Ted jsem to overil. Pokud nazev waipointu zkratim (nebo pokud ho uplne smazu), tak uz je vse v poradku. Waipointy s temihle nazvy se mi tam dostaly bud z PQ, nebo jsem i par kesi importoval primo z HTML ulozeneho listingu. ------- Prazdny nazev za to nemuze - prazdny nazev mi tu asi vzniknul tim, ze existuje waypoint, ale neexistuje k nemu kes (cili se vytvori patrne nejaka dummy) - ale jak rikam, prazdne nazvy nevadi.
  • 0

#9 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2007 - 22:22

jakl konkretne ti vypadal ten dlouhy nazev waypointu? Ja mam u GC123GX nejdelsi nazev: "Vzpomínka na minulost"
  • 0

#10 Celestyn

Celestyn

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2007 - 22:32

No ja mel v nazvu cely ten popis: "6. zastavení - prameny Spočti prameny, které vtékají do Černého potoka (sudý počet). 6th stage – head-waters Count up head-waters, which drain into „Black stream“ (even number)." Ale mohlo se to tam dostat pri mych pokusech s gpsbabelem.
  • 0

#11 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2007 - 22:50

Aha, to leda, protoze v originalnim GPX takovy dlouhy nazev skutecne neni. ;)
  • 0

#12 Celestyn

Celestyn

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2007 - 20:24

Ja uz asi vim, jak se to tam dostalo. Byl to zrejme nejaky import ze skrysotlacoveho gpx.
  • 0

#13 Celestyn

Celestyn

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2007 - 20:34

Jeste jsem v souvislosti s timhle narazil na jednu vec. Pouzil jsem permanent delete, abych definitivne vymazal vsechny zaznamy, ktere tam nemaji co delat. Zaznamy zmizely. Ale ted jsem udelal F5 a jsou tam zpatky. Jak je to tedy? Ony se nezmazou z te hlavni databaze ? Je to jen nejaky zaznam v ggt. (Anebo jsem to zoral tim, ze jsem po smazani mel hned potom udelat zpakovani databaze).
  • 0

#14 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2007 - 21:26

Permanent delete by mel ten zaznam z databaze opravdu vymazat, takze by se nemel po F5 objevit.

Skutecne se objevil znovu ten samy zaznam? Nebyl to jen 'dummy zaznam', ktery se objevuje jako virtualni rodic pro waypointy? Smazanim kese totiz nesmazes jeji waypointy, ktere kdyz chteji byt zobrazeny, potrebuji nejaky bod, pod ktery se priradi.
  • 0

#15 Celestyn

Celestyn

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2007 - 21:43

Aha. Tak to je jasne. Je to presne tak. Diky.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka