Přejít na obsah


Fotka

Lokalizace GeoGetu


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
51 odpovědí na toto téma

#41 zlicinaci

zlicinaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 875 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2009 - 19:08

[tlačítko] Přepne filtrování hledání [stejné tlačítko v menu Hledat] Filtrované hledání Tady mě nenapadá, jak to pojmenovat, protože jsem si tohoto tlačítka všiml právě teď a přemýšlím, co vlastně dělá ;)
  • 0

#42 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 375 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2009 - 19:11

Zapina-vypina filtrovane hledani. Tedy kdyz das vyhledavat, jestli je nebo neni na najite kesky uplatnen aktualni filtr. Priklad, kdyz nemas filtrovane hledani, tak ti to vyhleda treba i archivovane kesky, zatimco kdyz si ve filtru archivovane kesky zakazes a zapnes filtrovane hledani, tak ti je to nenajde.
  • 0

#43 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2009 - 7:27

Vsiml jsem si, ze obcas cestina pretece mimo pole, ktere je vyhrazene textu. Vim, jsem nekonkretni, ale nemam v praci GG a papirek, kam jsem si to v noci napsal, mi zustal doma lezet na stole. Verim, ze to ale najdes, ja si toho vsiml v nekolika dialozich v Nastaveni.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#44 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 375 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2009 - 7:46

No, postupne to vychytavam. Problem je v tom, ze vetsinou to zase zapomenu driv, nez to opravim. :D
  • 0

#45 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2009 - 7:55

jj, to znam, jsem na tom dost podobne :)
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#46 Fáčko

Fáčko

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 50 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2009 - 10:34

Našel jsem nepřeloženou jednu hlášku ... zobrazím si kešku, dám smazat listing a ptá se mě to "Really want to delete listing?".
  • 0
Fáčko

- Garmin Oregon 450 a Nokia Lumia 820 + GeocachingLive a Xatcher
- GeoGet2 -> GGStat

#47 polnjumen

polnjumen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 106 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2009 - 13:13

Jenom drobnost - pokud není načtený listing, zobrazí se tohle: Neznm listing keky!
  • 0

#48 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 375 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2009 - 15:54

polnjumen napsal/a:
Jenom drobnost - pokud není načtený listing, zobrazí se tohle:
Neznm listing keky!


Aha, dik, zapomnel jsem to prekodovat. ;)
  • 0

#49 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 375 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2009 - 16:01

Evik&Facko napsal/a:
Našel jsem nepřeloženou jednu hlášku ... zobrazím si kešku, dám smazat listing a ptá se mě to "Really want to delete listing?".


To bylo jeste horsi... ta hlaska vubec do prekladoveho systemu nebyla zarazena. Napraveno, dik.
  • 0

#50 gozer.cz

gozer.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2011 - 20:34

Zdar už jsem trochu zoufalej z Geogetu, nainstaloval jsem novou verzi + geojarry, ggstat a autostat. Nevím, ale jak nastavit ggstat a autotstat. V pluginech sice jsou (nainstalované balíčky), ale nevidím je v nastaveních (konfigurace pluginů) nemůžu ani najít soubory, kde bych to růčo nakofiguroval. Prosím o radu jak na to
  • 0

#51 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 718 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2011 - 20:46

gozer.cz napsal/a:
Zdar už jsem trochu zoufalej z Geogetu, nainstaloval jsem novou verzi + geojarry, ggstat a autostat. Nevím, ale jak nastavit ggstat a autotstat. V pluginech sice jsou (nainstalované balíčky), ale nevidím je v nastaveních (konfigurace pluginů) nemůžu ani najít soubory, kde bych to růčo nakofiguroval.
Prosím o radu jak na to

Spusť si geoget v nastroje nastavení tam proved nastavení GG, pak spust nahore zalozku pluginy a na druhé karte provedes nastavení jednotlivých pluginu. na poslední karte v pluginech pak zapnes co chces zobrazovat na toolbaru. Autostat nastavis tak ze si ho zapnes na poslední karte v pluginech aby se ti zobrazil na toolbaru, po kliknutí se ti otevře okno kde klikni na ozubené kolečko a tam provedes nastavení.
  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#52 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 375 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2011 - 21:10

Pardon, ale ani sebevetsi zoufalstvi by nemelo byt duvodem k ukradeni jiz dva roky stareho vlakna, a navic na zcela jine tema! Mas-li aktualni problem, neboj se zalozit zcela nove vlakno v diskuzi Geoget. Zamek.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama