Přejít na obsah






Doporučeno
Fotka
- - - - -

GPS Maze v muzeu

Příspěvek od mikisi , 04 březen 2024 · 3 170 Zobrazení

doporučení gc.cz event
GPS Maze v muzeu

V roce 2017 byla v rámci Terezínských her otevřena stálá expozice Muzea Geocachingu, která představuje jedinečný koncept nejen v rámci České republiky, ale i na mezinárodní scéně. Od svého založení muzeum nabízí návštěvníkům pohled do světa geocachingu, představuje různé typy keší a trackables a mapuje historii této oblíbené hry. Nejenže muzeum slouží jako rozsáhlá keš přinášející speciální atribut do statistik geocachera, ale také jako důležitý edukační bod pro všechny, kteří se chtějí dozvědět více o základech geocachingu.

 

Aktualizace a upgrade muzea pro Terezínské hry 2024

 

S příchodem roku 2023 bylo rozhodnuto, že muzeum projde nezbytnou aktualizací a upgradem celé expozice. Cílem bylo nejen obohatit muzeum o nové prvky, ale zároveň oživit a přinést něco svěžího do nadcházejícího 12. ročníku Terezínských her 2024, které jsou již tradičně druhou nejdelší sérií megaeventů v České republice a třetí nejdelší v Evropě.

 

GPS Maze: Svěží vítr do muzea Geocachingu

 

Jednou z klíčových inovací je uspořádání GPS Maze přímo v prostorách muzea. GPS Maze je koncept, který umožňuje návštěvníkům prozkoumat svět geocachingu skrze interaktivní a informativní panely. Díky spolupráci s Groundspeakem se podařilo dohodnout, že GPS Maze bude součástí Terezínských her v roce 2024, což je významný milník jak pro muzeum, tak pro samotné hry.

 

Terezínské Hry 2024

 

Terezínské hry 2024 nabídnou návštěvníkům nejen unikátní GPS Maze, ale i řadu dalších atrakcí. Od 23. do 25. srpna 2024 bude možné zdarma navštívit expozici GPS Maze, která obsahuje stovku panelů pokrývající všechny aspekty geocachingu. Vstup na megaevent, stejně jako v minulých letech, zůstává zdarma, a návštěvníci se mohou těšit na šifrovací hry, hry na pevnosti a mnoho dalšího.

 

Po skončení GPS Maze bude expozice upravena do finální verze Muzea Geocachingu, kde bude nadále aktivní speciální keš s atributem „Partnerská keška“ (keš bude aktivní i v průběhu GPS Maze)

 

Pozvání na jedinečný event

 

Dvanáctý ročník Terezínských her slibuje být nezapomenutelným eventem, který oslaví nejen geocaching, ale i sedm let provozu jediného muzea geocachingu na světě. Tato akce je výzvou pro všechny, kteří se chtějí podílet na unikátním spojení historie, zábavy a dobrodružství.

 

Všechny zájemce srdečně zveme, aby se připojili k oslavám a stali se součástí této výjimečné události. Terezínské hry 2024 jsou připraveny přivítat každého, kdo má zájem prozkoumat svět geocachingu, sdílet zážitky a objevovat nové příběhy.



  • 0



Duben 2024

P Ú S Č P S N
1234567
891011121314
15161718192021
2223242526 27 28
2930     

Poslední komentáře

Reklama