Přejít na obsah


Fotka

Nová keška


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
42 odpovědí na toto téma

#21 k-lord

k-lord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 077 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2010 - 1:38

No typicke chovani "zkusenych" kaceru. Zacatecnik se na neco (i kdyz primitivniho) zepta a misto odpovedi nasleduji jen rejpani, jakyze to asi musi byt trdlo, kdyz nekde neco nenajde, ze musi nejdriv najit xy kesi a at radeji vubec nic nezaklada, protoze to nejspis bude stat za starou backoru. To vas to tolik bavi? Kdyz pro neho nemate rozumnou odpoved, tak tu ani neprispivejte. On se vzdy nekdo normalni najde, kdo mu SLUSNE a ROZUMNE odpovi. Ale ono to nejde, si nerejpnout, ze?
  • 0

#22 bubbu-30004

bubbu-30004

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 89 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2010 - 6:51

Ta hra je pro všechny a touha založit vlastní keš a starat se o ni k ní patří. Proč by si nemohl založit keš člověk, když je mu 13 a pokud si neví rady, tak se zeptat? Podle listingu se pak můžete rozhodnoutm jestli na ňu chcete jít nebo ne. Na druhé straně jsou kačeři, kteří mají třeba 1000 nálezů a desítky založených keší, ale spousta z nich je taky o ničem, špinavá pixla v zemi zaměřená s odchylkou 20 m, akorát, že do nich se nikdo nepustí, protože to jsou mistři. A třeba nemá komp doma a nemůže na něm trávit tolik času, aby si to všechno našel. A možná chce jen obyčejný lidský kontakt a povzbuzení, což se mu od starých vlků samozřejmě nedostane, ti mezi sebe nikoho nepustí.
  • 0

#23 Mau Loftin

Mau Loftin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 901 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2010 - 8:54

to k-lord a bubbu

vidíte to poněkud černě. Nikdo mu tady zase až tak neslušně neodpověděl. Byli to spíše rady dané z mrzutosti, že někdo chce založit cache přesto, že není schopen udělat jeden klik myší. Ten člověk vůbec nevydal žádnou snahu, aby si něco zjistil, jinak by se totiž takto nezeptal.
Tak otázka je, proč máme být na někoho my slušní, když on k nám rozhodně není?
Ano, je spousta dotazů, na kterých lze slušně odpovědět, ale musí být vidět, že alespoň trošičku se autor snažil.

A třeba nemá komp doma a nemůže na něm trávit tolik času, aby si to všechno našel. - řekl bych, že klikem na hlavní stránce na příslušný odkaz rozhodně zabere méně času, než napsáním dotazu do fóra a stejně si musí odpovědi přečíst (a to dost nepřehledné odpovědi, částečné a neúplné), což tak jako tak bude muset něco číst vždy!

PS: Co myslíte, bude cache přínosem pro GC?
  • 0

#24 Mau Loftin

Mau Loftin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 901 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2010 - 9:08

Ale fajn, pokud někdo stále má pocit, že má dostat slušnou, řádnou a úplnou odpověď, tu je, snad to všechny uspokojí:

Založení cache velice zjednodušeně v pár bodech

* Nastudujte pravidla (Česká verze pravidel) pro publikování cache.
* Najděte vhodné místo pro uložení skrýše. Toto místo by mělo být něčím zajímavé, přínosné (ale to bude v každém případě alespoň pro lovce bodů ☺). Při výběru místa se doporučuje přemýšlet, vyhodnotit spolehlivost úkrytu, bezpečnost při hledání, technické podmínky (možnost příjmu signálu GPS). Je-li místo v některém z chráněných území (CHKO, PR, NPR, NP apod.), je vhodné si prostudovat pravidla pro cache v chráněných územích.
* Zaměřte místo úkrytu. Optimálně proveďte více měření v různou dobu s dobrým signálem, naměřené hodnoty zpracujte a určete co nejpřesnější souřadnice.
* Uložte cache. Důležité je dobře zvolit kontejner cache. Myslete na to, že chrání obsah cache před znehodnocením. Proto by měl mít nějakou odolnost před poškozením a neměl by propouštět vlhkost. Cache by měla obsahovat minimálně pravidla pro náhodné nálezce, logbook a tužku. U větších cachí bývá hezkým zvykem připravit pro nálezce nějaké věci na výměnu.
* Zaregistrujte cache:
o V názvu cache nepoužívejte diakritiku, protože znemožňuje vyhledávání těm, kdo nemají diakritiku k dispozici. Dnes sice už není diakritika na počítačích problém, ale myslete na uživatele mobilů a na cizince.
o Obrázky a tabulky vložené do popisu by neměly být širší než 600 pixelů, jinak bude při tisku oříznut nejen obrázek, ale i okolní text.
o Vhodné je doplnit i anglický překlad zadání, zejména v turisticky exponovaných oblastech. U tradiční cache přeložte alespoň hint. U earthcachí je anglický popis povinný.
o Při vyplňování listingu nezapomeňte správně vyplnit atributy obtížnost, terén a ostatní atributy keše. Návod na určení obtížnosti a terénu je zde: obtížnost | terén.
o Pokud zakládáte složitější multi či častěji mystery cache, je vhodné hledačům poskytnout možnost ověření souřadnic výsledku, aby si byli jisti správným řešením. Do listingu můžete přidat odkaz na ověřování finálních souřadnic.
o Yes, the listing is active: Pokud je volba zaškrtnutá, znamená to, že keš je připravena k provozu a je možné ji schválit reviewerem. Proto, pokud si jen rezervujete místo či připravujete listing a další náležitosti k němu patřící, zrušte zaškrtnutí. Zaškrtněte při editaci listingu až poté, co všechny náležitosti máte v listingu doplněny, cache je na místě a jsou splněny další pokyny z článku Založení cache-doporučení od reviewerů. Nerespektování tohoto doporučení vede k mnoha nedorozuměním a problémům.
* Vyčkejte na schválení, které provede reviewer. V případě nejasností nebo problému Vás bude se svými připomínkami kontaktovat prostřednictvím logu (reviewer note) u schvalované cache.
* Nyní se již můžete těšit na první návštěvníky.
* Vámi zřízená cache se automaticky stává součástí Vašeho watchlistu, a proto dostáváte e-mailem všechny logy zapsané v listingu cache.

[editovat] Jak správně vyplnit formulář

Formulář pro přihlášení nové keše obsahuje několik polí, která je třeba vyplnit:

* Cache Type – vyberte typ keše. Dokud nebyla keš schválena a publikována, můžete typ keše změnit. Po publikaci může typ změnit pouze reviewer.
* Cache Size – vyberte velikost keše. U virtuálních earthcachí, kde se fyzická schránka neukládá, ponechte volbu Not Listed.
* Cache Name – jméno keše. V názvu nepoužívejte diakritiku.
* Who Placed the Cache – jméno osoby (nebo více osob), která keš založila. Standardně se vyplňuje přezdívka osoby, která je přihlášena. Můžete ji však přepsat (např. Peta a Pavlinka).
* Check if you only want Premium and Charter Members to view this cache – zaškrtávací pole, které se objevuje pouze kačerům, kteří mají prémiové členství. Pokud tuto volbu zaškrtnete, bude listing viditelný pouze předplatitelům pémiového členství. Ostatní jej neuvidí.
* Yes, this listing is active – ponechte zaškrtnuté pouze v případě, že keš je kompletně připravena k publikaci, tj. listing je hotový a keš je uložena na místě. Pokud tomu tak dosud není, zaškrtnutí zrušte! (Viz výše.)
* Date Placed – datum založení keše, obvykle tedy datum, kdy jste kešku uložili na místo. Obvykle se liší od data publikace.
* Related Web Page – adresa webových stránek, které se nějak vztahují k tématu keše (třeba internetové stránky nedalekého hradu). Není nutno vyplňovat. Odkaz se objeví v záhlaví listingu.
* Background Image URL – webová adresa, na které je uložen obrázek, který se má zobrazovat v pozadí. Rovněž je možno ponechat nevyplněné.
* Coordinates – v tomto rámečku vyplníte počáteční souřadnice své keše. V prvním políčku si můžete vybrat ze tří formátů souřadnic (stupně, minuty a vteřiny; stupně a minuty – výchozí; decimální stupně). Vyberte, o jakou zeměpisnou šířku a délku se jedná (N – severní šířka, S – jižní šířka, E – východní délka, W – západní délka). Kliknutím na tlačítko Show on Map si můžete souřadnice ověřit na mapě.
* Location – umístění keše. Vybírá se ze dvou nabídek. V první nabídce je země, kde se keš nachází. V druhé nabídce se blíže specifikuje region. V České republice (Czech Republic) se povinně vyplňuje kraj. V jiných zemích může tato volba být nepovinná. Pokud má keš takový typ, kdy fyzické umístění je jiné než počáteční souřadnice (multicache a mysterycache), vyplní se země region podle toho, kde se nacházejí počáteční souřadnice. Finále se může nacházet na jiné straně hranice mezi regiony či zeměmi.
* Overall Difficulty Rating – vyberte celkovou obtížnost (1–5).
* Overall Terrain Rating – vyberte obtížnost terénu (1–5).
* Details – dále následuje několik polí, která sice nemusíte vyplňovat, ale je to vhodné, protože slouží pro popis keše a dalších informací, které chcete kačerům sdělit.
V popisu (dlouhém i krátkém) můžete používat diakritiku, ale počítejte s tím, že u některých znaků bude odstraněna (např. ď, ť, ň, č, ř, ě, ů). Jiné znaky budou ve zdrojovém textu převedeny na tzv. entity. Např. místo é bude ve zdrojovém kódu é. Tím se tento kód stává poněkud nepřehledným pro případné úpravy. Doporučujeme proto mít v záloze původní text v textovém souboru a v něm provádět případné úpravy, které pak do formuláře zkopírujete. Pokud chcete mít v listingu českou diakritiku u všech znaků, musíte u některých znaků (viz výše) entity vypsat ručně. Přehled kódů najdete zde.
* The descriptions below are in HTML – zaškrtávací políčko. Zaškrtněte, pokud chcete text v dalších dvou polích formátovat (velikost písma, tučné písmo atd.), vkládat obrázky, tabulky apod. Předpokládá to však aspoň základní znalost práce s kódem HTML. Pokud toto neovládáte, ponechte pole nezaškrtnuté. Výsledný text však nebude možné formátovat.
* Short Description – krátký popis. Slouží ke stručnému popsání kešky, které pak můžete rozvést v dlouhém popisu. Tento text je omezen na max. 500 znaků. Text může být ve formátu HTML. Formátovací tagy a entity se započítávají do limitu 500 znaků.
* Long Description – dlouhý popis, vlastní listing. Zde se můžete rozepsat, jak uznáte za vhodné. Můžete napsat něco o daném místě, popsat, jak se kačeři ke keši dostanou, popsat úlohu, na základě které kačer získá finálové umístění keše apod. Můžete přidat i nějaké osobní sdělení. Záleží jen na Vás. Rovněž v tomto poli můžete používat formát HTML, pokud jste výše zaškrtli příslušné pole.
* Hints/Spoiler Info – nápověda. Slouží k poskytnutí nápovědy pro hledání. V listingu bude tento text zašifrován. Nebudou však zašifrovány interpunkční znaménka, číslice a znaky s diakritikou (raději nepoužívejte). Rovněž nebude zašifrován text, který umístíte do hranatých závorek.
* Note to Reviewer – vzkaz pro reviewera. Důležité informace, které chcete sdělit člověku, který bude Vaši keš schvalovat a publikovat. Nemusíte sem psát nic, ale je aspoň slušné reviewerům poděkovat. Pomocí reviewer note s Vámi bude reviewer komunikovat v průběhu schvalovacího procesu, např. bude-li nutné keš přemístit či provést jinou úpravu tak, aby byly splněny podmínky pro publikaci. V okamžiku schválení budou tyto poznámky z listingu vymazány.

Vyplněním nebo zaškrtnutím všech polí jste poskytli informace potřebné pro schválení a publikaci keše. Nyní ještě musíte zaškrtnout dvě (earthcachí tři) zaškrtávací políčka, kterými potvrzujete, že jste četli pravidla pro schvalování keší a licenční podmínky. nyní už jen stačí kliknout na tlačíko Report New Listing. Tím dojde k uložení vytvořeného listingu, který můžete výše uvedeným postupem kdykoliv upravovat a měnit.

Po uložení se změní nadpis z Report a New Cache (oznámení nové cache) na Editing Cache: název cache. Kromě toho, že můžete dál pomocí tohoto formuláře měnit listing cache, najdete hnedv záhlaví stránky 4 odkazy, které se mohou hodit:

* View listing – prohlédnutí listingu. Můžete se podívat, jak bude nově vytvořený či upravený listing vypadat.
* New – založení listingu pro další cache.
* Edit Attributes – přidání nebo úprava tzv. atributů, piktogramů, které vystihují charakter cache a zobrazují se v listingu.
* Add / Edit Waypoints – přidání nebo úprava pomocných bodů, tzv. waypointů (např. parkoviště, přístupové body, zastávky multicache apod.).

Pozor, časový limit! Od otevření editačního formuláře musíte uložit svoji práci pomocí tlačítka Report New Listing nebo Submit Changes do 40 minut. To znamená, že buď musíte svoji práci průběžně ukládat, nebo mít listing připravený v textovém editoru a pak jej jen rychle zkopírovat do formuláře.


snad to jako odpověď stačí
  • 0

#25 alkes

alkes

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 176 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2010 - 12:06

Mau Loftin

Tak když už se v tom někdo musí pořád rejpat...
Vlastně by byl mnohem přínosnější odkaz a úplně nejpřínosnější už v tuto chvíli nic, protože, jak přesná odpověď, tak informace, kde najít další odpovědi a návody, včetně tohohle výtahu, už tu dávno padly. (Přesná odpověď dokonce hned v prvním následujícím příspěvku.... a kolik otravných příspěvků úplně o ničem je tu teď???)
Jen pro tvojí informaci, ten člověk už má kromě několika stovek nalezených dokonce dvě cache založené (podpásovku s jistým srovnaním si raděj odpustím - teď už teda vlastně jenom na půl) a dotaz, který tu položil je naprosto konkrétní, srozumitelný, logický (nevím, jestli náhodou nezměnili automatické zaškrtnutí) a slušný. Tyhle kecy bych pochopil tak maximálně na Zelvika, který tohle vlákno založil (před dost dlouhou dobou) a i tam by byly k ničemu.
  • 0

#26 Mau Loftin

Mau Loftin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 901 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2010 - 13:06

alkes napsal/a:

Mau Loftin

..... Tyhle kecy bych pochopil tak maximálně na Zelvika, který tohle vlákno založil (před dost dlouhou dobou) ....


Ale já reaguji jen na zakladatele vlákna! O nikom jiném nemluvím. Co se týče dotazu Franbroka, tak ten měl konkrétní celkem smysluplný dotaz a dostal slušnou odpověď a nikdo nic nenamítal.... Já nevím, ale dle mě "zelvik kralovsky" si moc nezasloužil slušnou odpověď. A pokud má takto položené otázky, bojím se, že nebude pro GC přínosem.
Ale aby bylo jasno, já jen prostě reaguji na to, že tu zase naopak někdo podrážděně reagoval na podrážděné odpovědi a jen je hájím, proč se nedivím, že tu jsou. Jinak je mi to jedno :) Kdyby napsal do fora asi takto: "Jsem tu nový, zkoušel jsem najít návod jak založit cache, ale nemůžu to najít, můžete mi prosím poradit?" Když někdo napíše: "a jak se to vlastně dělá?" Je jasné, že vůbec ale vůbec se nesnažil to řešit a hledat. A to se pak nedivím, že to někoho pohorší.

Co se týče podpásovek, klidně mi je dej, to unesu :) a třeba i obhájím.

Jsem to, že si můžeme pomáhat, i při relativně blbém dotazu, ale nemám rád, když toho někdo zneužije bez vlastní alespoň mírné snahy.

Snad už je můj postoj srozumitelný ....
  • 0

#27 alkes

alkes

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 176 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2010 - 13:37

Vůči Želvíkovi postoj chápu a teď už (nebo možná spíš "až teď") i chápu, že byl jenom vůči Želvíkovi. Pak ale nechápu o to víc, proč reaguješ na půl roku staré dávno vyřešené příspěvky, když se téma mezitím změnilo. Za nedorozumění sorry, ale obávám se, že bylo opravdu těžko odhalitelné. edit: Teď když to čtu znova, už tu jednu podstatnou větu, kterou jsem předtím přehlédl, vidím. Takže dnešní příspěvek s omluvou beru zpět. V podstatě ale o to víc podtrhuji svůj včerejší příspěvek před editací. Nevidím důvod, proč by se tu každý blbý dotaz měl řešit hromadou antiodpovědí - někdy dokonce i přes půl roku.
  • 0

#28 Mau Loftin

Mau Loftin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 901 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2010 - 13:51

alkes napsal/a:
Vůči Želvíkovi postoj chápu a teď už (nebo možná spíš "až teď") i chápu, že byl jenom vůči Želvíkovi. Pak ale nechápu o to víc, proč reaguješ na půl roku staré dávno vyřešené příspěvky, když se téma mezitím změnilo.
Za nedorozumění sorry, ale obávám se, že bylo opravdu těžko odhalitelné.


Tak to se zase omlouvám já, to jsem si nevšiml, že vlákno bylo jen znovu obnoveno a že je tak staré..... Takže možná se tím i vysvětlují některé reakce - to se za nedorozumění opravdu omlouvám :) Reakce se vztahovala jen a jen na základní dotaz..... né na jiné dotazy vzniklé ve vlákně.
No jestli jsem nebyl pochopen, tak to teda vznikl pěkný galimatiáš :) tak to velká omluva!
  • 0

#29 mishiczka1

mishiczka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 346 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2010 - 13:46

Moje první založená keš
Čím to je, že v listingu vidím nadpisy v pořádku a na jiném compu s jiným prohlížečem vidím nápisy v řečtine? Chtěla jsem to změnit, ale v tom programu, co to dělám doma to je normální, doma na všech mapách se mi to zobrazí taky normálně ale přesto to není v pořádku. Budu muset změnit styl písma, pak běžet přes celou vesnici jinam, tam zjistím, že je z toho azbuka a pak zas poletím domů abych to změnila?? :(
Je to GC27HD6
  • 0
mishiczka1

#30 fremen.cz

fremen.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 681 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2010 - 13:53

bez problémů... vše hezky normálně čitelné, žádné řečtina ;)
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -


#31 doginka

doginka

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2010 - 14:42

Ahoj, pismenka v pohode i u me:). Pekny listing, chvalim, docela jsem si pocet, skoda, ze pro cache se asi jen tak nedostanu. A jestli si muzu rejnout: u nejstrasidelnejsiho hrbitova mas "k videny", a u mumifikace ti chybi jedno "i" (hned v prvni vete je mumfikace), ale to jsou detaily;). Normalne bych na to neupozornoval, ale mam pocit, ze ti na tom listingu zalezi (a to je dobre:)). Mimochodem, kdo/co jsou "pohodni"?
  • 0

#32 Pajast

Pajast

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 622 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2010 - 15:06

Internet Explorer 8: vidím řečtinu.

Firefox: v pohodě.

Evidentně záleží na prohlížeči. Zkus použít jiný font než Symbol.


doginka napsal/a:
...

Mimochodem, kdo/co jsou "pohodni"?


Kdybys luštil křížovky, věděl bys, že "pohodný na tři" je ras. :) Dneska jeho funkci zastávají kafilérie.
  • 0

#33 mishiczka1

mishiczka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 346 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2010 - 15:34

doginka napsal/a:

A jestli si muzu rejnout: u nejstrasidelnejsiho hrbitova mas "k videny", a u mumifikace ti chybi jedno "i" (hned v prvni vete je mumfikace), ale to jsou detaily;). Normalne bych na to neupozornoval, ale mam pocit, ze ti na tom listingu zalezi (a to je dobre:)).


Ahoj díky za názor, listing HNED musím opravit, na češtinu jsem ďas, to tam nesmím mít takové hrubky, nevím, proč jsem to přehlédla. Na mou obranu, je to zkopírované.
Pohodný : Jedná se o již zaniklé řemeslo, které spočívalo v likvidaci uhynulých zvířat, dále v odchytu toulavých zvířat, zde zejména psů a koček a v jejich případném následném utrácení.
zdroj : google
B)

Hm a kdo má explorer nebo i chrom google, ten si moc nepočte, zkusím opravit.
Díky všem. ;)
  • 0
mishiczka1

#34 mishiczka1

mishiczka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 346 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2010 - 15:43

Pajast napsal/a:
Internet Explorer 8: vidím řečtinu.

Firefox: v pohodě.

Evidentně záleží na prohlížeči. Zkus použít jiný font než Symbol.


Vidíš, to mě nenapadlo, že to je jen prohlížečem. Kvůli internet bance mám i explorer, tak jsem zkusila změnit ten font a v exploreru to už přečtu. Pomohl jsi mi. Děkuji ;)
  • 0
mishiczka1

#35 doginka

doginka

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2010 - 16:16

A ja dekuji za pouceni:). Me ani ten google nejak nepomoh, ale je pravda, ze jsem se moc nesnazil:-[
  • 0

#36 Smrk

Smrk

    proti proudu

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2010 - 21:30

Vypadá to, že nemáš nastudované ani všechny stránky o gc, tak jak pak chceš něco zakládat?
  • 0

#37 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2010 - 22:17

mishiczka1 napsal/a:
Moje první založená keš
Čím to je, že v listingu vidím nadpisy v pořádku a na jiném compu s jiným prohlížečem vidím nápisy v řečtine? Chtěla jsem to změnit, ale v tom programu, co to dělám doma to je normální, doma na všech mapách se mi to zobrazí taky normálně ale přesto to není v pořádku. Budu muset změnit styl písma, pak běžet přes celou vesnici jinam, tam zjistím, že je z toho azbuka a pak zas poletím domů abych to změnila?? :(
Je to GC27HD6

No to je hrůza. Prohlížel jsi si to v navigaci? Proč proboha všichni chtějí mít vyšperkovaný listing fonty, styly, barvičkama a já nevím čím dalším... V jednoduchosti a standardu je síla.
  • 0

#38 Hojší

Hojší

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 286 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2010 - 22:21

Smrk napsal/a:
Vypadá to, že nemáš nastudované ani všechny stránky o gc, tak jak pak chceš něco zakládat?

... jo, tak to je přesně to, co tu každej potřebuje a všem pomůže :( tohleto mentorování úplně out a ve vyřešeném vlákně...

Jinak mě se listing GC27HD6 zobrazuje korektně ve všech použitých prohlížečích...
Vložený obrázek Vložený obrázek Vložený obrázek

Jinak samozřejmě nevím jak je to s navigacemi...

P.S.: jen mě zaráží "geodalnice" a "poškození" po 5 návštěvách :o
  • 0

#39 Novaci_KH

Novaci_KH

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 143 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2010 - 22:25

sobikovi napsal/a:

mishiczka1 napsal/a:
Moje první založená keš
Čím to je, že v listingu vidím nadpisy v pořádku a na jiném compu s jiným prohlížečem vidím nápisy v řečtine? Chtěla jsem to změnit, ale v tom programu, co to dělám doma to je normální, doma na všech mapách se mi to zobrazí taky normálně ale přesto to není v pořádku. Budu muset změnit styl písma, pak běžet přes celou vesnici jinam, tam zjistím, že je z toho azbuka a pak zas poletím domů abych to změnila?? :(
Je to GC27HD6

No to je hrůza. Prohlížel jsi si to v navigaci? Proč proboha všichni chtějí mít vyšperkovaný listing fonty, styly, barvičkama a já nevím čím dalším... V jednoduchosti a standardu je síla.


Nema kazdy moznost prohlizet listing v navigaci, ale s tou jednoduchosti mas asi pravdu :@
  • 0

#40 Lanc

Lanc

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 709 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2010 - 7:37

Naopak, me se ten Tvuj listing libi. Je videt ze sis s tim opravdu vyhrala. Jestli sis tolik vyhrala i se skrysi tak bych se rad na tuhle kes nekdy kouknul. (ale v pda bych ho taky nechtel prohlizet :))
  • 0
Xperia TIPO,oregon 450




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama