Přejít na obsah


Fotka

Podvodní geocacheři


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
60 odpovědí na toto téma

#61 CZECH.TIR

CZECH.TIR

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2010 - 12:47

kontrolovat logy v keších? to bych se už zbláznil...mám jich skoro 5000 (logů na vlastních)a každý víkend jich pár stovek přibude...
na TFTC #15 si kdosi založil novou keš místo té, co nenašel, přestože tam byla. prostě našel na místě nějakou lékovku, dal do ní papír a bylo. jenže, v ní nebylo seriové číslo, kde by se tam taky vzalo.přišel jsem na to časem, nikomu nebyla divná obtížnost 4 a keš u stromu pod listím. nebo byla a přece zalogovali found it.Napsal sem všem, at si log smažou nebo změní na write note.přitom pravá keš byla min jak metr od té falešné.takže asi tak:
pokud si někdo myslí, že tím, že ti udělá bod, který nezískal(neberu když jde banda někdo najde a logují všichni), prodlouží péro nebo bude větší king, ať si to užije.jestli mám 400 bodů nebo 4000 je mi celkem jedno, nedělám to pro ně.může nastat náhodná kontrola, třeba po vložení nového logbooku, ale proč? už takhle nestíhám- údržba kešek-rodina.práce.osobně se už těším, až serii dodělám-už jen 22kousků, dva tři volné dny a je to,ale zase to nechci uspěchat, dát to jen tak někam.a abychpřitom ještě kontroloval logy? mám to sice trochu pojištěné bunusovými čísly, ale kdo chce mermomocí podvádět, cestičku si najde.na většině keší jsem od umístění nebyl, fungují jak mají, stavuji se jen když je nějaký problém nebo jedu kolem.i když mě to asi brzo čeká a to obnova logbooků.ale zatím ani na těch prvních není plný.
  • 0
náš tým: Petr, Inka, Péťa, Gábinka. Jako ochranka Jork a Sissi (yorkshire terier).
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.

KOMU SE MÉ KEŠE NELÍBÍ,AŤ JE NELOVÍ...

statistika munzee: [url]http://www.opencaching.org.uk/sigzee.php?munzeer=petr007[url]





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama