Log Needs Archived
Publikováno 04 October 2011 - 22:30
Publikováno 04 October 2011 - 22:35
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 04 October 2011 - 22:37
Publikováno 04 October 2011 - 22:49
Publikováno 04 October 2011 - 23:01
Publikováno 05 October 2011 - 7:06
Publikováno 05 October 2011 - 7:36
Publikováno 05 October 2011 - 8:21
Publikováno 05 October 2011 - 8:26
Hele, a tohle myslíš jak?Seb.Loeb napsal/a:
To je stejné jako logování disablovaných nebo dokonce archivovaných keší, to je vůbec úžasná záležitost.
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
#11 Guest_Ištván_*
Publikováno 05 October 2011 - 8:33
Publikováno 05 October 2011 - 8:34
Nebojte se NA logů. Je to jediný nástroj, jak nás upozornit na dlouhodobý problém. Z mé zkušenosti vím, že se část autorů rozhýbe a kešku dá do pořádku. Co mě ovšem mrzí, jsou v některých případech nepřiměřené reakce autorů na NA logy. Takže Aqualung říká:
Za mapu čistší, bez disejblin!
Publikováno 05 October 2011 - 8:37
Tim mysli to, ze kdyz reviewer vypne kes, tak se razem objevi hromady logu o nalezu pred prvnim DNF.Trhac napsal/a:
Hele, a tohle myslíš jak?Seb.Loeb napsal/a:
To je stejné jako logování disablovaných nebo dokonce archivovaných keší, to je vůbec úžasná záležitost.
Publikováno 05 October 2011 - 8:46
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 05 October 2011 - 8:51
Asi tak, že se mi to nelíbí. Beru to tak, že disable a archiv má nějaký důvod.Trhac napsal/a:
Hele, a tohle myslíš jak?
Jednoduchá logika mi říká, když je keš aktivní, lovím, když je disable, čekám co z toho bude, když je v archivu, mám po žížálkách. Vydávat se zjišťovat, jestli jsou na místě nějaké zbytky, které můžu zalogovat, to se mi nezdá správné.
To je jak na křižovatce, zelená, jedu, oranžová, čekám, červená, stojim. Chápu ale, že jezdit na červenou je větší adrenalin.
Celé to je o tom samém, o liknavosti ownerů k údržbě a rozšířené toleranci kačerů k tomuto stavu.
Vidím to tak: řešit disable nápravou a archivaci odnesením plastu z lesa.
Legrační je, když se pak řeší odnesení archiválie ne-ownerem v situaci, kdy owner už nekešuje. To je pak flame za to, že někdo odnesl posvátný odpadek.
Publikováno 05 October 2011 - 9:14
Seb.Loeb napsal/a:
... To je pak flame za to, že někdo odnesl posvátný odpadek.
Ber to tak, že někdo to rád "uleželé až zahnívající" a tak nám prosím ty archiválie neodnášej ... nás to prostě baví
Díky za pochopení a zdravím
M
Publikováno 05 October 2011 - 9:18
Dost se mýlíš. Na červenou se jezdit nesmí, archívovanou keš si zalogovat (samozřejmě, pokud tam je a funguje) můžeš. Nikdo Tě ale nenutí, třeba by Ti taky vadilo provádět vykopávky starověkých hrobů a tam to vidím jako ještě diskutabilnější, neboť jde o „klid mrtvých" a tady jen o starou krabičku. Ale paušální odsudky a takové zákonictví je zbytečné, milý kolego… Osobně je mi nález několik let zapomenuté a z mapy smazané keše, na kterou jsem přišel jen náhodou, třeba v nálezech služebně starších přátel, daleko větším potěšením, než petka v dopravní značce uprostřed sídliště. Nevede k ní už geostezička ani geodálnice, nedá mi smajlík do mapy - a přece odpočívá skryta pod kamením a křovím v remízku uprostřed pole jak Šípková Růženka… Ty vážně žiješ jen podle zákonů, lovíš jen to, co se smí? A abych se vrátil k tématu - log N/A mi nevadí, alespoň přiblíží další krabičku jako možný nález teamu nadšených archeokačerů!Seb.Loeb napsal/a:
Asi tak, že se mi to nelíbí. Beru to tak, že disable a archiv má nějaký důvod.Trhac napsal/a:
Hele, a tohle myslíš jak?
Jednoduchá logika mi říká, když je keš aktivní, lovím, když je disable, čekám co z toho bude, když je v archivu, mám po žížálkách. Vydávat se zjišťovat, jestli jsou na místě nějaké zbytky, které můžu zalogovat, to se mi nezdá správné.
To je jak na křižovatce, zelená, jedu, oranžová, čekám, červená, stojim. Chápu ale, že jezdit na červenou je větší adrenalin.
Celé to je o tom samém, o liknavosti ownerů k údržbě a rozšířené toleranci kačerů k tomuto stavu.
Vidím to tak: řešit disable nápravou a archivaci odnesením plastu z lesa.
Legrační je, když se pak řeší odnesení archiválie ne-ownerem v situaci, kdy owner už nekešuje. To je pak flame za to, že někdo odnesl posvátný odpadek.
RACCOON TEAM
Publikováno 05 October 2011 - 9:20
Pro někoho je to právě odpadek, pro někoho archeologická vykopávka dokládající bohatství a kulturu předchozích generací obývajících dané území. A ta se má nechat na místě, aby nebyla vytržena z kontextu místa a zavolat odborníky.Seb.Loeb napsal/a:
... To je pak flame za to, že někdo odnesl posvátný odpadek.
Sorry za OT. :-)
Publikováno 05 October 2011 - 9:24
RACCOON TEAM
Publikováno 05 October 2011 - 9:42
... schovat krabky umí každý, ale pak je udržovat je již problém. Zvláště, když je naseká všude možně a ještě daleko od HC.Seb.Loeb napsal/a:
Taky jsem to řešil. Docela mne irituje narážet při plánování na keše disablované od ledna se sliby typu "obnovím v únoru", "obnovím až sleze sníh", "obnovím až vypučí máj", obnovím do konce června, července, srpna, září, až najdu tohle a tamto, až naprší a uschne. Objektivní důvody jsou jedna věc, nečinnost a liknavost druhá. ....
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů